Gözenekli yağlı Güneş lekeli cilt tonu eşit olmayan bir yüz yapım var ve yüzümde kıllarda çok gibi.
3 ay
Gözenekli yağlı Güneş lekeli cilt tonu eşit olmayan bir yüz yapım var ve yüzümde kıllarda çok gibi.
Siyah maske gözenekleri temizliyor veya gözenek temizlemeye vakumlu bir alet var çok iyi çekiyor güneş lekeleri için yüzün ıslak güneşe çıkmıcaksın yağlanmaması için kil maskesi besleyici serumlar yeni bir şey çıkmış 2 dakika bekletiyorsun makinesi var onunla yediriyorsun sonra yıkıyorsun hiç bir şey kalmıyor çok beklerse insanın yüzünü yakıyor mesela
Canım selam 💛 Gözenekli, yağlı ve lekeli ciltte denge çok önemli! Öncelikle jel formda, nazik ama arındırıcı bir temizleyici kullanmalısın. Ardından gözenekler ve yağ kontrolü için salisilik asit içeren bir tonik iyi olur. Leke ve ton eşitsizliği için C vitamini serumu sabahları, niasinamid ya da arbutin içeren bir serum ise akşamları harika destek verir ✨
Güneş lekesi varsa en kritik adım yüksek korumalı güneş kremi, bunu sakın atlama! Düzenli kullanımda cilt tonu daha eşit ve pürüzsüz görünür 💆🏻♀️🌿
Cevap
1Cevap
Beni ciddiye alıp dinlersen cildin vallahi çok güzel olur
Söyle bakalım ne yapmam lazım.. dinliycem söz 😀
Özelden yazarmısın rezil olmayalım😁
Burdan yaz ne olck millet faydalansn
Tamam ozaman hazır mısın 😁
Hazırımmmmmmmm
Yaş maya ve limon maskesi çok yağlı ise yani karmaysa yaş maya sadece
Yaşmaya mi... Tuhaf ilk defa duydum..
Bu yaş maya maskesi bimde satılan yaş mayalar onu alıp sıcak suyun içinde 10 dakka beklet erisin krem kıvamına gelince kasaya al paketi çıkarıp yüzüne sür yarım saat bakle ama maskesi sürmeden önce ılık suyla gözenekleri aç peeling masken varsa uygula kullanım bilgisine göre hareket et sonra durula yaş mayayı yüzüne sür 30 dakka bekle önce ılık suyla sonra soğuk suyla durula ama arıtma suyuyla yap sonra arko Krem c yeşil kutu sür bitti bu kadar Haftada 2 defa maks bu yaş maya maskesinin faydası cildi ölü derilerden arındırır gözenekleri kapatır ciltteki fazla yağları temizler ve doğal nem dengesini Korur+ yaşlanmaya karşı çiziklere karşı ciltte bariyer oluşturur🙂
Arko nem 😂😂😂 sen bitanesin ya teşekkür ederim deniycem )
Utandım ya dur😂ben erkek olduğum halde biliyorum bak bende cildime uyguluyorum netten bak daha fazla açıklama bulabilirsin maskeyle ilgili
Peki 🖤
Kendine iyi bak🖤
Markaya çok takılma ama içeriği temiz olsun istersen Effaclar serisine bir bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?