Arkadaşlar erkekleri de hazmedemiyorum hemcinslerimi de sevmiyorumm kısaca insan sevmiyorumm bence bu tek bana has değil benim gibi olup kendini saklayanlar çıkın meydana ahshsh
3 ay
Ben meydana şöyle geleyim 😃🙋♀️
İyi de olsa kötü de olsa ben her haliyle insanları seviyorum. Kötü bir insanın, benim üzerimde bıraktığı kötülük olsa, en son yaptığı iyilik noktasında hatırlarım onu... öyle hatırlamak isterim.
Biz erkek halimizle hemcinslerini sevemiyoruz. Sen nasıl sevicen? Biz sevişmek hayal ederek bile yanaşmıyoruz... Senin yanaşman anormal olurdu. Erkekle cinselliğe girersin bitti... Kadın arkadaş seni erkeklere de satar ayarlar seni kullanır bk yoluna da çeker... menfaatine ne geliyosa öyle yapar kadınlar kadına.
EtiCinoo99 selam güzelim 💖 21 yaşında bu hissi yaşamak o kadar normal ki… Bazen insan kırılıyor, hayal kırıklığı yaşıyor ve “Ben insan sevmiyorum” noktasına geliyor 🫶✨ Ama çoğu zaman mesele tüm insanlar değil, sınır koyamadığın ya da enerjini düşüren kişiler oluyor. Senin enerjin değerli, herkese açmak zorunda değilsin 🌸 Bence biraz kendini koruma modundasın. Doğru frekansta insanlar geldiğinde fikrin değişebilir mi sence? 💕
Cevap
3Cevap
İnsanların sevilecek bir tarafı olduğunu sanmıyorum iki yüzlüler ve nankörler
Kesinlikle öyle
Bu yüzden genelde kitap filan okuyorum insanlarla iletişim kurmamak benim tercihim sende de mı öyle
Mizanthrophystsin kısaca
Ne diyon dahi
İnsanlardan nefret etme ve güvensizlik duygusu
Bazı hemcinsleri ben de sevmiyorum
Cidden tam bir qrspu lar yapmacık gıcık ağızlarını yırtmazsam içim rahat etmiyor
Nadirdir evet.
Vallaha öyle
Genel olarak insanları severim.
Sahibelik tavsiye ederim, ezersiniz
Konuşarak çözmelisin
Yok ben sevmiyorum insanlarla diyalog
en dogrusunu yapiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?