Ben 2 gün biriyle gezsem kendimi kirlenmiş hissediyorum bunlar nasıl bu kadar umursamaz oluyo
3 ay
Ben 2 gün biriyle gezsem kendimi kirlenmiş hissediyorum bunlar nasıl bu kadar umursamaz oluyo
Cevap
4Cevap
Kaşar derken? Anandir kaşar g@t bir de kadın olacaksın
Kaşar dediği kızların d*ldosu cüzdanı olmuş p*clere bedenini yem edecek bir de kızlara kaşar diyor hay senin ben ya ahhahaha
Sen neden bu kadar kudurdun
Bu kizda mi veriyor böyle sanmiyordym ya
@Berat06905 Berat haddini bil senin o ağzına seyimden akan regli akıtmiyim ha. Zinaya karşıyım fakat bu toplumda
Erkeklere bir şey denmezken kadınlara kaşar vs şeyler demek ancak ve ancak ataerkil zihniyetli p*çlerin işidir haddinizi bilin millete özellikle de kadınlara karşı düzgün konuşun.
Seni böyle bilmezdim ya ne çıktın 🥺
Sen kimsin dandik hahshah
Of senle konusurduk yorumlarda birdaha asla.
Çok umurumda hü 🥺😢
🥺🥺
Sen çok varoşsunnn
Kaşar diyen bendim o yüzden ben varoşum evet ☺️ ataerkilliğin kuklası olmuş kız bana varoş dedi ağlıyorum 🥺
Sen anca millete meze olursun
Aşkım valla senin evleneceğin p*çe ve senin gibilerin evleneceği p*çlere meze olasım hiç yok ancak meze ederim fakat ona da karakterim izin vermiyor.
Ancak böyle yaparak dikkat çekersın haklısın varotik
Sen erkeksin: )
Zaman yani bende kımseyle gezip tozmam sakın bı yasıntım var ne Gerek var sahte mutluluklara
Canım bide herşeui yapıp bana iftira atan bile oldu
Yazcam bişey sen olsan napardın bu durumda
Herkes kendi çapinda mutlu napacaksin sen onu
Kaşarlar çünkü
Babandir hakiki kaşar
Ne oldu la ne girdi sana
Aynn
Bana bir şey girmedi sana girdiği kadar, 20 zinan vardır en az ama kızlara kaşar diyorsun işte bana giren daha sonra da çıkarıp ağzına akıttığım şey bu.
Ne alaka yarrm ben seni içine alan bi genellememi yaptım temiz birysen nıye üstüne alındın bu kadar hem benım ne bılıyosun zına yaptıgımı
Lan yürü git zina yapmadıysan koyun keser dağıtırım o derece eminim yorumlarından belli çünkü, konu benim temiz olmam değil kadınlara yapılan bu iğrenclk hemcinslerime kaşar deyip zina yapan erkeği koca yapmam mesela ancak ağzını ped olarak kullanırım puahahahhaha.
Gıt yarın koyun kes dagıt benım sadece 1 cıddı ılıskım oldu onla ayrıldıktan sonrada baska kız eli degmedi elime siteyi makarasına kullanıyoruz hem cınswllık gecmısım olmadıgı ıcın gıdıp 1 haftalık flortünün altına giren orspulara da istedigimi derim erkek olsa onada erkegın kasarı dıyoruz sizin de neymıs bu hemcıns swvdanız aq 😃😃😃
Oespu amhastasi olan hemcinslerindir eğitimsiz anan kadın olsaydı seni eğitirdi ama ne beklersin köylünün büyüttüğü çocuktan ahahaha.
Ya biegit ya yazdıgım okadar yazıya verdıgın cevaba bak m4l feminiat zekası neyse kardesim esen kal👋
Oh feministim o*ospu erkeklere tahammülüm yok oh
Dünya yemediği bi regl kanımın kaldığı p*c erkeğin bakire istemesi ve kızlara o*§pu demesi kadar aptal bir yer ahhaahhaha
Dünya senin gibi hemcinsi esc olsa bile onu savunan canım üstünlük taslaması kadar aptl bi yer
Esc olanlara mal derim genelde aptallar çünkü savunmuyorum fakat talep görüyorlar bunu da o*ospu hemcinslerin sağlıyor bir sürü para kazandiriyorsunuz
Erkegin de kadının da orpusu var hemcınsın olması bu gercegı degıstırmıyor gecmışi kirli olmayan kızlara laf atmadım onlar bastacıdır zaten kız olmasına gerek yok o kısı erkekse oda kasardır sen neyi tartışıyorsun tiner mı cektın naptın
Türkiye'de o dediğin sadece kadınlar için Amerikalı değiliz ve Amerika'da yaşamıyoruz gerçekleri konuş dandik herif.
Swn ne tür bi virüs çıktın ya git abdye tutanmı var aq
Konu abdye gitmek mi puahahahahah neyse d*ldocum hadi.
Hele hele yrrma bak sankı gıdecek imaknı var konudan bahsediyor bide aq shjsksks
Bu kız yırtmiş artık başedemezsin sen bunla
Harbiya ne mantıklı konusabılıyor ne okudugunu anlıyor tutturmus bı hemcıns kasar hemcınslerının ne gıbı bı faydası varsa ona artık 😃😃
Ergen😂
Sen adamın dibisinnn
Herkesin hayat hikayesi farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce şunu söyleyeyim; kimsenin hayat tarzını böyle etiketlemek sana da iyi gelmez 🤍 Herkesin ilişkilere bakış açısı, sınırları ve duygusal yapısı farklı. Sen iki gün gezince kendini kötü hissediyorsan bu senin değer yargın ve duygusal hassasiyetinle ilgili. Başkası daha rahat olabilir diye daha mutlu olduğu anlamına gelmez. Mutluluk “umursamazlıkta” değil, kendi iç huzurunda 🌸 Sen kendine uyanı yaşa, yeter ki iç sesinle kavga etme. Öz güven en güzel aksesuar 💫