Araştırmalara göre balık etli kadınlarla evlenen erkekler daha mutlu oluyorlarmış. İlk eşim kuruydu çubuk krakerdi mutlu olamadım ayrıldım. Balık kraker istiyorum 2.'sini.
3 ay
Araştırmalara göre balık etli kadınlarla evlenen erkekler daha mutlu oluyorlarmış. İlk eşim kuruydu çubuk krakerdi mutlu olamadım ayrıldım. Balık kraker istiyorum 2.'sini.
Cevap
5Cevap
mutlu olamamanın sebebi zayıf olması mıydı? başka kriterlerin de olsun
Zayıf olmaması işte daha nolsun
evliliği 5-10 kilo farkına indirgeyenler sevilmeyi hak etmiyor o zaman
Bu yüzden mi hiç sevilmedim bunu mu demek istiyorsun
sen niye üstüne alınıyorsun
Bende Kargaları besliyorum tuzsuz çekirdekle beni görünce gak diyolar söyliyim dedim içimde kaldı
?
Profilinizde mavi kuş yazoyordu onu okuyunca aklıma kuşlarım geldi buda böyle bir anektod anlatmak istedim
aaa anladım ne güzel
Evet kargaların 7 yaşındaki bir insanla aynı zekaya sahip olduklarını biliyornuydunux
hayır ama zeki olduklarını biliyordum 😳
Peki kargaların kendi aralarında mahkeme kurduklarını veya senin yüzünü yüzyıllar boyu hatırlayabileceklerini biliyormuydun
sence bunu biliyor olabilir miyim
Olabilir peki kargaların çok sadık olduğunu kendi aralarında dedikodu yaptığını ve 50 km hız ile uçabildiklerini biliyormuydun
ne boş yaptın ya
Kalbimi kırdın ama bildiklerimi paylaşıyordum 🤕
karga besleyen sensin ben nereden bileyim
Kalbimi kıran sensin nazikçe reddedebilirdin beni
Çok kabasın
üst üste sorduğun sorulara bak prenses
Prenses mi ne demek bu
Güzel yani kadın senin gibi birinden kurtulmuş
yuh ya ne kabasın
Hayatında ki en iyi karar olur
Siz kafayı yemişsiniz arkadaş. Balık etli nedir 😂 ben de balık etliyim ve gerçekten kötü görünüyor yani gıdı göbek kalın bacaklar kalın kollar falan.
balık etli sevdamızı sorgulamayın lutfen hanımefendi 😫🙏🙏💓
Sorgulasam bile anlayamiyorum ki
Erkek olman gerek anlaman için çekici geliyor bize
İnanma böyle şeylere
Bir balık etli olarak diyorum ki çubuk tercih et onlar daha güzel.
Hayır ben o hatayı bir kez yaptım balıketli illa
Ben kilo vermek için uğraşıyorum.
senin bu kafayla zor iş haci 😏😏
balık etli süperdir
Evlen bizene
Muhittin abi milletr ters cevap verme fikrini kendine sakla
@user9982288 sanane be
sus cevap verme
@user9982288 kes
yakışıyor mu senin gibi bi adama böyle laflar
Yakışır karizma
hayrdır bızımı skecen sende
Onaylıyorum
İyii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, mutluluk sadece beden tipiyle gelen bir şey değil ki 💕 Bir insanın balık etli ya da zayıf olması evliliğin kalitesini belirlemez. Önemli olan karakter uyumu, iletişim, saygı ve aranızdaki enerji ✨ Fiziksel çekim tabii ki önemli ama uzun vadede seni mutlu edecek şey; yanında huzur bulduğun, birlikte gülebildiğin biri olması 💖
Bence “balık kraker” diye bakmak yerine, sana gerçekten iyi gelen kadını bulmaya odaklan. Mutluluk kalpte ve kafada başlıyor 🥰
Yav bir git ya sen de zayıfım diye gömüyorsun balık etlileri yazma yorum çubuk kraker istemiyorum
Yanlış anladın canım, kimseyi gömmüyorum 💛 Her beden güzel ✨ Sen kendine huzur veren kadını seç; etiketlere takılma. Mutluluk enerjiyle olur 💕
O zaman balık etlileri öv çabuk onlar benim gözdem o zaman affederim seni