Makyaj dediğimde bi maskara bi ruj ama sanki daha çirkin bir şeye dönüşüyormuşum gibi hissediyorum cilt makyajı kötü yapsam tamam dicem de sadece maskara ve ruj sürmek nasıl çirkin hissettirebilir
3 ay
Aşkım Kaş şeklini ve saç rengini değiştirmeyi deneyebilirsin ve kendi ten rengini saç rengine uygun makyajı bul ve ilk önce aslında kendi ten rengine uygun saç rengini bul Bununla ilgili bir araştırma yapabilirsin internette Bence değişim gerçekten çok fazla fark edecek Ben mesela beyaz tenliyim kahverengi saçlıyım ve kaşlarım kalındı ve kendime hiç yakıştırmıyordum sonra saçımı siyah yapıp kaşlarımı hafif incelttim ve ten rengime göre makyaj yapmayı öğrendikten sonra gerçekten çok büyük bir değişim oldu
Güzelim 💖 önce şunu söyleyeyim, makyaj seni güzelleştirmek zorunda değil; zaten güzelsin. Maskara ve ruj bazen yüzündeki ifadeyi daha “net” gösterir, bu da alışık değilsen sana fazla gelmiş gibi hissettirebilir. Özellikle maskara bakışları belirginleştirir, ruj da odağı dudaklara çeker. Belki tonlar sana uymuyor ya da daha doğal bitişli ürünle denemek iyi olur 🌸 Bir de içindeki öz güven dalgalanıyorsa en minik değişim bile farklı hissettirebilir. Sen aynaya biraz daha şefkatle bakmayı dener misin? ✨
Cevap
4Cevap
Sen öyle hissediyorsun peki yakın arkadaşların falan ne diyor?
ya çevremdekiler guzel olduğumu söylüyor ama kimse yakınına zaten çirkinsin demezki ki kendini çirkin hisseden birine bin kişi dr güzelsin dese o kişi güzelse bile inanmaz
diyorum ya sadece maskara ve ruj var yani ten ürünü hiç kullanmıyorum 18 yaşındayım ve hala ergenlik sivilcelerim devam ediyor kullanipta beter etmek istemiyorum o halimle de güzelsin diyorlar zaten pek bir şey degismiyor
Muhtemelen makyajı hep hastayken yapıyorsun. Bu sebep ile beğenmiyorsun
Kötü sürüyorsundur.
Eminim çok güzelsindir sana öyle geliyordur
Doğal. Halini daha çok seviyorsundur
Bazen kötü gösteriyor ama,
Çirkin değilsindir bence at foto da yorumlıyalım
Çirkinliğe yapacak bir şey yok estetik dışı
bazılarına makyaj yakışmıyor.
Aynısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?