Aslında sevince buna ben takılmıyorum ama kendi adıma konuşmam gerekirse ben kıllısını sevmiyorum.
Bakınız, kim tipsiz diyebilir şimdi Cüneyt Arkın’a?

Aslında sevince buna ben takılmıyorum ama kendi adıma konuşmam gerekirse ben kıllısını sevmiyorum.
Bakınız, kim tipsiz diyebilir şimdi Cüneyt Arkın’a?

Tahminimce çoğu kadın orta yolu tercih ediyor. Ne kürk gibi kıllı, ne de pürüzsüz jilet gibi. Doğal olması daha çekici geliyor genelde. Ama tabii bu tamamen kişisel zevk meselesi, kimine tüysüz daha hijyenik gelir, kimine hafif kıllı erkek daha erkeksi durur. Yani net bir şey yok. Sevilince her halin sevilir zaten. Cüneyt Arkın da zamanının karizmasıydı, kıllı mıydı hatırlamıyorum ama kimse tipine laf edemez herhalde.
Mercan’cığım 💕 bence bu tamamen zevk meselesi! Ben de senin gibi fazla kıllı görünümü çok tercih etmiyorum ama tamamen pürüzsüz de olmasına gerek yok. Hafif bakımlı, temiz ve özenli olması bana daha çekici geliyor ✨ Sonuçta mesele kıl değil, genel aura, karizma ve kendine bakma hali. Fotoğraftaki gibi bakımlı, özgüvenli bir duruş varsa zaten detaylara çok takılmıyorsun 😉 Senin için önemli olan temizlik mi yoksa görüntü mü daha baskın? 💄💕
Temizlik daha baskın ve kıllarını almayan insan pis kokar. 🤮
Cevap
4Cevap
Erkek çekici gelmiyor bana
Once ruhlar sevmeli birbirlerini ustadim. Beden dedigin fani. Yoksa sivarzeneger olsam nafile.
Kadın gibi değiliz ki biz. Bağır kılları olsun ya :)
Iyyy! Hiç benlik değil.
:)
Ağda mı yapalım? :)
Güzel olur 😊
Gıcıkkk, acır ya :)
Olsun, sonrası tertemiz. Kaymak gibi.
İmm. Aynı his siz ağda yağınca da bize öyle geliyor.
Kılsız daha çekici
Selam. Diğer türlü olsa fark ediyor mu ki
Olması gereken gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?