Neden bilmiyorum ya da her şey dış görünüş mü?

32 yaşındayım askeri personelim uzun zamandır hatta baya uzun zamandır 8 9 senedir hayatımda kimse olmadı merhaba dediğim kız bile olmamıştır belki. Duygusal bir yapım var sevince çok seviyorum kötü bir alışkanlığım yok ne alkol ne içki ne kumar ne kaba saba birisiyim ne de serseri birisiyim. Ama kimse bakmıyor tamam belki fiziksel olarak iyi değilim saçım dökülmüş olabilir kimse neden döküldü diye sormuyor ama nelerle mücadele ettiğimi nelerin üstesinden geldiğimi kimse bilmiyor. Bakımlı olmak illa saçlı sakallı olmak mıdır illa yakışıklı olmak mıdır bir insanın ruhunun da bakıma ihtiyacı yok mudur. Çirkin olabilirim ama görsel hafızam çok iyi elimden her iş geliyor disiplinli tertipli birisiyim merhamet sahibi bir insanım çevremde beni sevmeyen benden hoşlanmayan anlaşamadığım hiç bir erkek yok sohbetim muhabbetim espri anlayışım çok iyi. Hatta kendi kendime espriler üretip söylediğimde herkesin hoşuna gidiyor bunu çevremdekiler zamanla kendileri de kullanıyorlar. Ama kızlar konusunda nedense hep tip kimse ne karaktere bakıyor ne yaşamına psikopat olsun ama yakışıklı olsun.
Neden bilmiyorum ya da her şey dış görünüş mü?