32 yaşındayım askeri personelim uzun zamandır hatta baya uzun zamandır 8 9 senedir hayatımda kimse olmadı merhaba dediğim kız bile olmamıştır belki. Duygusal bir yapım var sevince çok seviyorum kötü bir alışkanlığım yok ne alkol ne içki ne kumar ne kaba saba birisiyim ne de serseri birisiyim. Ama kimse bakmıyor tamam belki fiziksel olarak iyi değilim saçım dökülmüş olabilir kimse neden döküldü diye sormuyor ama nelerle mücadele ettiğimi nelerin üstesinden geldiğimi kimse bilmiyor. Bakımlı olmak illa saçlı sakallı olmak mıdır illa yakışıklı olmak mıdır bir insanın ruhunun da bakıma ihtiyacı yok mudur. Çirkin olabilirim ama görsel hafızam çok iyi elimden her iş geliyor disiplinli tertipli birisiyim merhamet sahibi bir insanım çevremde beni sevmeyen benden hoşlanmayan anlaşamadığım hiç bir erkek yok sohbetim muhabbetim espri anlayışım çok iyi. Hatta kendi kendime espriler üretip söylediğimde herkesin hoşuna gidiyor bunu çevremdekiler zamanla kendileri de kullanıyorlar. Ama kızlar konusunda nedense hep tip kimse ne karaktere bakıyor ne yaşamına psikopat olsun ama yakışıklı olsun.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Dış görünüşde tek başına bir işe yaramıyor dışı hoş içi boş insan dolu etraf
Maalesef öyle ama artık eskisi gibi değil hiç bir şey önce dış görünüşe bakılıyor ben olduğum gibi kabul edilmek istiyorum estetikli ya da saç falan ettirerek değil karakterimle merhametimle veya diğer özelliklerimle kabul edilmek istiyorum. Çirkin bir erkeğe güzel bir kız bakınca lan bu kız buna nasıl baktı derler bence buda yanlış
Onu geçte genelde güzel bir kız çirkin erkeğe bakınca o çirkin erkek bu kız bana baktıysa diğerleride bakar egosuna kapılıp genelde aldatılıyor artık bunada çok denk geldik artık
Aldatmanın çirkini güzeli yok bence karakter meselesi yakıştıran yapar
Oda ayrı mevzuda iki kişi arasında da uçurum olmamalı ortalama denk olmalı kadın erkekten 1 2 tık güzel erkekde diğer konularda 1 2 tık üstün olmalı
Dediğim gibi dış görünüşten ziyade farklı özellikler de ön planda olmalı mesela bi erkek çok çirkindir ama elinden her iş gelir elektik tamiri de yapar su tamiri de veya ne bileyim zekası çok iyidir espri anlayışı iyidir
Öyle olmalı zaten
Bunlarda mesela birer artıdır
Yani
Demek ki her şey görünüş değil
Her şey değil ama birşeyler hissedebilmekde önemli
Zaten hissetmiyorsan da devam etmenin bir anlamı yok
Yani aynen öyle
Evet
Evet her şey dış görünüş begenmedigim biriyle ne işim var ki
İşte sizler böyle düşündüğünüz için bilmem rezidansın kaçıncı katında ölü bulunuyorsunuz fiziğe baktığınız için fiziğinize bakılıyor sırf fiziğiniz yüzünden sevgili rolüyle elde ediliyorsunuz
Kimine göre değişir bu düşünce
Ama %90 95 lik kısım böyle gerisinin de zaten ya sevdiği var ya seveni var
Buna karşılıklı diyebiliriz ama erkeklerin çoğu nasıl dış görünüşe bakıyorsa kadınlar da bakar. Görünüş evet önemli olabilir ama bundan ziyade kafa yapısının uyuşması anlaşabilmek daha önemli bana göre
nelerle mücadele ettin
Bazı şeyler anlatılmıyor anlatılsa bile yaşayan kişinin yaşadığı kadar anlaşılmıyor hayat zor ve hiç adil değil en yakın dediğin ailen bile gün geliyor seni tüketiyor
detay istemedim zaten. ailevi mevzular mı sağlık sorunları mı işle alakalı sıkıntı mı borç harç meselesi mi nedir yani anlamında sordum sadece
Borç ödeniyor sağlık tedavi ediliyor ama duygusal olarak yıpranmak tedavi edilmiyor 32 yaşında bi insanın saçı neden dökülür neden beyazlar kimse düşünmüyor içten içe yaşlanan bir ruhun dıştan tepki vermesi doğal değil midir
doğal, ben ona bir şey demedim zaten. derdin neydi onu merak ettim sadece. neyse, allah yardımcın olsun
başka birinin cevabına yazdığın rezidans cevabını gördüm. bu hayatta kimse hatasının bedelini canıyla ödememeli. o dediğin hiç olmamış
Teşekkür ederim ama dediğim gibi her şey anlatılmıyor ailevi diyeyim zaten insanı en çokta ailesi yorarmış anne babamızı seçemiyoruz ha kötüler mi asla ama ilgisiz sadece çocuk olmasına engel olamamış olmuş bi kere diye düşünen bir aile duygusu veriyor
Evet olmamalı ama ülkemizde maalesef ki öyle kibarlığı zayıflık sananlar hakaret eden zorba davranan insanlara ilgi duyuyor asıl sorun bu.
Değil