Bunu flaşla çektim yüzümde bu şekilde bir tüylenme var sizce neden olabilir ve çözümü nedir bir tek bende mi var bu sorun

Bunu flaşla çektim yüzümde bu şekilde bir tüylenme var sizce neden olabilir ve çözümü nedir bir tek bende mi var bu sorun
Erkek tipi kalın tüylenme değil gibi... yakın çekimde tüyler daha belirgin olur... ve beyaz tenli ve siyah killiysan bu şekilde görünür bunlar ayva tüyleri dediğiniz tüyler gibi sarışınlar da da vardır ama kıl renkleri sarı ya da beyaz olduğu için çok fark edilmez... sen biraz bu konuda şanssız gibisin ama bunlar normal bence... kadınlar da tüyler var yüzyıllardır da vardı
Evet fotografdaki gibi degiller inceler ama fazlalar
Olabilir... simdilerin güzellik standardin da jilet reklamindaki gibi pürüzsüz olması olabilir ama kadının doğasında da kıl ve tüy var... kafana takma
Bazilari pcos falan yazmis öyle bisey olabilir mi sencw
Doktor değilim ama pcostaki erkek tipi tüylenme farklı baya sert kıllar oluyor ki... her bu kıl çıkmasının nedeni de pcos olmuyor... yine de için rahatlasin istiyorsan bir doktora test yaptır ama bu ayva tüyü yani az ya da çok herkes de var
Tesekkürler💙
☺️☺️☺️
Cevap
4Cevap
Gögsündee karnında ve belinde de varsa kadı doğuma git pcos var
O ne ki
Hep oluyorum ama tarihleri hep aynı olmuyor ve gecen ay regl olmamin üzerinden sadece 2 hafta gecmesine rağmen tekrar olmustum
hormonsal işte doktora git tavsiye ederse lazere gidersin
Pco dan olur bir hormon tahlili yaptır
Ekipler için gün doğdu
Kurt kız aq
Dedi kurt adam
Yaşın küçükse dökülür yoksa hormonel bozukluktur
Ergenlik dönemim bitmedi büyük degilim yani
Tesekkürler ya bazilari pcos falan korkuttu beni biraz olsun icim rahatladi herkeste var dimi bu bide flasla cektigim icin daha kalın durmus inceler ama fazlalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?