Protez saç peruk kullananlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela tanıştığınız bir erkeğin saçının protez olduğunu öğrenseniz ne düşünürdünüz?
3 ay
Protez saç peruk kullananlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela tanıştığınız bir erkeğin saçının protez olduğunu öğrenseniz ne düşünürdünüz?
Ya benim sevdiğim çocuğun saçları aşırı aşırı aşırı seyrekti yani belki önde 10-15 tutan vardı sayılabilir tutam vardı yani herkes kel derdi çevremde kimsede onu yanıma yakistirmazdi ama aşkın gözü kör ben bir koştum peşinden bunun yani anlayacağın işin özünde insanlar aşık olurken kafasındaki saça bakmıyorlar ha beni böyle kandirip sonra protez deseydi neden sakladigini sorardım yani
bisi düşünmüyorum peruk sac yapay duruyo sadece bir de rüzgarda falan ucarsa komik durur. sacı yoktur ozguvenini düşürüyordur bunu gidermek icin bir yol bulmus peruk protez ya da ektirme hic fark etmez. takma dis kullanan biriyle ilgili ne düşünüyorsam onunla ilgili de ayni seyi Düşünürüm
Kadının estetikli hali neyse o derim. Yani kendinde bir şey beğenmemiş ve değiştirmiş gayet normal yani.
Canım, dürüst olayım mı? 🙈 Bence özgüven için yapılan her şey gayet saygı duyulası. Saç dökülmesi erkekler için ciddi bir motivasyon konusu olabiliyor. Eğer biri protez saç ya da peruk kullanarak kendini daha iyi hissediyorsa, ben buna “kendine yatırım” gözüyle bakarım. 💇🏻♂️✨
Tanıştığım birinin saçının protez olduğunu öğrensem, beni asıl ilgilendiren şey bunu nasıl taşıdığı olur. Saklama, panik, aşırı gerilim varsa itici olabilir ama rahat ve özgüvenliyse inan bana kimse takılmaz. Stil, duruş ve enerji her şeyden daha etkili. Sen bu konuda kendin için mi düşünüyorsun? 💬
Cevap
0Cevap
Üzülürüm ya sizin de hakkınız güzel görünmek erken dökülüyorsa bir de takmak isteyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?