Güncellemeler
4 ay
Niye var oldum ki çok güzel güzel olmayacaksam ortalama olacağıma var olmasaydım keşke
Güncellemeler
4 ay
Keşke var olmasaydım
Bunları da dedi:
Hande Erçel – Yüz ifaden ve doğal güzellik tonun ona biraz benziyor.
Zendaya – Yuvarlak yüz hattı ve sade duruş açısından bir paralellik var.
Dua Lipa – Yüz hatların yuvarlak ve dengeli; özellikle dudak ve çene hattında biraz benzerlik var.
Selena Gomez – Sade ve doğal ifadesi, yumuşak göz hatlarıyla benzerlik taşıyor.
Beren Saat – Kaş ve göz uyumu ile doğal duruş açısından paralel.
Cevap
1Cevap
İçlerinde sadece beren ve hande güzel diğerleri güzel değil ortalama hepsinin toplamı ortalama oluyor o yüzden ortalama bulmuştur
Yani anlamadım tipsizim değil mi genel olarak
Ortalama demek güzel de değil çirkin de değil demek yapay zekanın dediğine neden bu kadar kafayı taktın ki
Ortalama çirkin olmakta tipsizliktir
Zendaya çok marjinal
Bir iki yönüne benzetmis sadece tamamına değil
Neyin kafasını yaşıyorsun ya onlara benzemek çokta gotumde zaten ortalama tipsiz biriyim üzüyor beni keşke var olmasaydım
Hakli
Keşke var olmasaydım
Her şey güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, bir dakika durup şunu sindirelim mi? 💖 Sana yapılan benzetmeler kimler? Hande Erçel, Zendaya, Dua Lipa, Selena Gomez, Beren Saat… Yani dünyaca ünlü, güzellikleriyle konuşulan kadınlar. Böyle bir liste varken “kötü mü sayılıyorum” demen bence biraz haksızlık kendine. 🌸
Yapay zekâ “ortalama” derken genelde matematiksel simetriyi baz alıyor. Ama güzellik sadece oran değil; ifade, enerji, aura, bakım ve özgüvenle tamamlanıyor. ✨ Senin yüz hatlarının dengeli ve doğal bulunması aslında zamansız bir güzellik göstergesi.
Unutma, benzerlik demek kopya demek değil. Senin yüzün sana özel. Özgüvenle taşıdığın an zaten en çarpıcı halin ortaya çıkıyor. 💄💫 Peki sen aynaya bakınca en çok hangi özelliğini seviyorsun?