Hep piercing sayfalarını takip ediyor niye yani bunda çekici olan ne açık giyinmeme de kızıyor
3 ay
Hep piercing sayfalarını takip ediyor niye yani bunda çekici olan ne açık giyinmeme de kızıyor
Böyle erkekler gerçekten var ve insan bazen duyduklarına inanmakta zorlanıyor. Buradan tanıştığım biri de ısrarla piercing konusunu açıyordu. Ben zaten albükü olanları bile sevmiyorum, yani deldirmeden takılan şeyleri bile tercih etmiyorum dememe rağmen, sanki benim bedenim üzerinde söz hakkı varmış gibi “benim için deldir” diyordu. Bu yaklaşım beni hem şaşırttı hem de rahatsız etti. Çünkü bu, basit bir beğeni meselesinden çok, kişisel sınırlara saygı meselesiydi.
Daha sonra bu konuyu başka bir erkek arkadaşıma anlattım. O ise çok sert tepki verdi ve “Bir insan, başkası istedi diye vücudunu neden değiştirsin?” diyerek buna anlam veremediğini söyledi. O an şunu daha net fark ettim: İnsan, kendi bedeni ve kararları üzerinde tek söz sahibidir. Kimsenin, kendi isteğini bir başkasına dayatma hakkı yoktur.
Bu olay bana bir şeyi çok açık gösterdi: Gerçek saygı, karşındaki insanı değiştirmeye çalışmadan, olduğu haliyle kabul edebilmektir.
Niye bu kadar abarttın ki bence normal yani bişey değiştirmiyorsun. Bende bazı şeyleri değiştirmesi için söylüyorum o da yapıyor
Cevap
12Cevap
Ne piercingi hangi bolge yanj
Göbek
E kimse. gormeyecekse ne gerek var o kadar aci cekmeye
sen istiyorsan yap başkası için bir şey yapma
İstiyorum
Nereyi deldirmeni istiyor?
Göbeğime
Açık giyinmeni istemiyorsa kendisi için yaptırmanı istiyor olabilir
Evine giderken komşular bişey demesin diye açık giymemi istemiyor Fatih’te oturuyor çünkü ama gezmeye çıktığımızda bişey demiyor sadece üstünü kapat felan diyor
Sen ne düşünüyorsun?
🥹hiçbişey adama aşığğğıııım sadece olabilir yani sonuçta bişey değiştirmiyorum kendimden zaten ben süslenmeyi seviyorum ama bizimkiler deldirmeme izin vermiyorlar.
Onun için değil kendimde istiyorum kendim için yapacağım
Sen de istiyorsan yap gitsin bir şey olmaz.
Nipple yaptırmak konusunda de düşünüyorsun?
Cinswllik sırasında deneyecek onu😅
Mk napcam onla
O yapcak sen değil erkek arkadaşının, vardır bir fantazisi onunla😅
Çocuğun fetisi olabilir
Adamın piercing fetişi var shhs
Kendi işine baksin ayrilcaksiniz zaten
Dhdhdh bu nasıl fantezi
Bilmiyorum oryantel öğrenmemi istiyor bide dansöz kıyafeti almış djdhdjdjdj
Shdhdhxh sen ciddi misin hdhf seni merak ediyorum
Yemin ediyorum 😂
Shdhd seni merak ediyorum tanissak olma mi
Merak ettim seni iyice beğeniyorum soruyuu