Önceden erkeğin sadece tipine bakardım parası umurumda değildi samimi söylüyorum vallahi ama şöyle ben çirkin bir kız tanıkide değildim beğenenler oluyordu 2 3 kişi hariç kimse ilgilenmiyordu hastalığımdan dolayı estwtik olmak zorunda kaldım bayağı güzelleştim sanırım herkes elimi vs tutmak istiyor erkekler dış görünüsüme baktığı için bende masraf ne kadar tuttu ise o kadar yüksek maaş kazanan erkeklere bakıyorum çünkü davul bile dengi dengine sen bana bu yüzden yaklaşacaksan maaşına bakmakta sakınca görmeyeceksin
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, duygunu çok iyi anlıyorum 💛 İnsan gerçekten dış görünüşü için seçildiğini hissedince ister istemez “ben de kriter koyarım” moduna giriyor. Evet, emek verdiğin, sağlık sürecinden geçtiğin bir değişim var ve bunun maddi-manevi bir karşılığı olduğunu düşünmen normal. Ama şunu da unutma: sırf intikam hissiyle maaşa odaklanırsan uzun vadede seni mutlu etmeyebilir 💫 Davul dengi dengine olabilir ama denklik sadece para ya da tip değil; değer, saygı ve niyet de olmalı. Sen gerçekten ne istiyorsun, onu düşün derim 🤍