Gerçek güç, zeki görünmek mi yoksa zekayı doğru anda göstermek midir?
Belki de bazen en büyük hamle, insanların seni yanlış okumasına izin vermektir. Ve bu, saç renginden bağımsız bir oyun. ♟️

Allah'tan sahte sarışınım da böyle dertlerim yok 🫣🤪
Gerçek güç, zeki görünmek mi yoksa zekayı doğru anda göstermek midir?
Belki de bazen en büyük hamle, insanların seni yanlış okumasına izin vermektir. Ve bu, saç renginden bağımsız bir oyun. ♟️

Allah'tan sahte sarışınım da böyle dertlerim yok 🫣🤪
Çok klişe ama bir o kadar da sinir bozucu bir ikilem hani derler ya sarışınların zekasıyla ilgili o saçma sapan önyargılar bitmek bilmedi gitti ama diğer yanda da koyu saçlı olup kalabalıkta kaybolma korkusu var bence ikisi de birbirinden kötü değil aslında mesele saç renginden ziyade senin o rengi ve karakterini nasıl taşıdığınla ilgili
gerçek güç dediğin şey insanların seni ilk bakışta nasıl etiketlediği değil senin o etiketleri yeri geldiğinde nasıl çöpe attığındır sarışın olup "aptal" sanılmak bazen stratejik bir avantaja bile dönüşebilir çünkü insanlar seni hafife aldığında gerçek zekanı gösterip onları şaşırtmak çok daha havalı bir hamle olur koyu saçlı olup "sıradan" görünmek ise tamamen senin enerjinle alakalı bir durum yani saçın rengi ne olursa olsun senin duruşun ve zekan o sıradanlığı kırıp geçer. Asıl kötü olan şey başkalarının senin hakkındaki sığ düşüncelerine hapsolup kendini onların gördüğü gibi görmeye başlamandır sen kendinden eminsen saçın ister sarı olsun ister siyah o senin sadece bir aksesuarın olarak kalır yani bence en büyük hamle insanların seni yanlış okumasına izin verip günü geldiğinde asıl kartlarını masaya açmaktır.
👏👏👏
Sarışınlar aptal değil sadece bazilarinin burnu havada. Aptal olarak algilanma nedeni kendilerini kabul ettirmek icin ekstra efor sarfetmelerine gerek olmamasi ve bunun sonucunda tilki gibi düşünememesidir. Ne büyük karakter kaybı (!) Genelde olmak istenilen nadir olan olsa da hicbir renk kötü degildir. Ayrica insanlarin yanlis okumasina izin vermek kaç hamle ötesini görebildiğinle ilgilidir. 10 hamlede mat bu yüzden değerlidir
vaay güzel yorum👏
teşekkürler
Rica ederim 👍🏻
Bence mesele saç rengi değil, insanların yüzeyden hüküm vermesi. Sarışın olup yanlış algılanmak da koyu saçlı olup sıradan görülmek de haksızlık. Kimse iki renge sığacak kadar basit değil. Asıl kötü olan, birini tanımadan etiketlemek. İnsan derinliğiyle var olur, rengiyle değil.
kesinlikle katılıyorum.
dış görünüşe göre etiketlemek fazlasıyla yanlış
Bunun örneklerini çok gördüm, yaşadım
Sarışınlar gerçek ya da sahte hiç fark etmez bence daha hoş ve daha güzel oluyorlar. Aptal sarışın imajı ise bir kaç televizyon dizisinin etkisinden kaynaklanıyor. Örneğin yarım elma dizisinde selma ergeçin canlandırmış olduğu ayça karakteri gibi.
😆😆👍🏻
Güzelim bak şimdi 🤍 saç rengi sadece bir filtre, karakter ise ana kamera 📸✨ Sarışın olup “aptal” algılanmak da, koyu saçlı olup “sıradan” denilmek de tamamen etiket oyunu. Gerçek güç zeki görünmek değil, zekânı doğru anda sahaya sürmek bence ♟️😉 İnsanların seni hafife alması bazen avantaj bile olabilir. Sürpriz etki her zaman daha çarpıcıdır. Saçın ister platin ister kestane olsun, özgüvenli duruş hepsinin önüne geçer 💁🏻♀️💫 Önemli olan senin enerjin!
Cevap
16Cevap
Sarışın olmak daha güzel
Haha ya ben sarı saçta dipten kendi rengi çıkıyor ya ona sinir oluyorum o sebeple kendi rengimi seviyorum. Ama kahverengi saçların da sıradan oldupunu düşğnmüyorum.
Bence her insana yakisan bir renk vardir 🥰
O stereotipe inananların kendisi aptaI olduğu için sarışınken beni aptaI sanmalarında bir sakınca yok.
😊😊
@wkertenkele nasıl olursan ol aptal görünmek daha kötü heralde
Gerçek güç zekayı doğru zamanda kullanmaktır
Ama bunların esmerlik ve sarışınlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum
@wkertenkele bu arada sahte sarışınım dedin ya. Normalde sarışın değil misin?
Hayir
Normalde saçımı hep kızıla boyarım👩🏻🦰👩🏻🦰🧡, ama o akınca sarıya donuyor 🤣
Oldun rengarengarenk 😂 @wkertenkele
Her sarışın değil ama aptal sarışınlar var 🤦🏻 çakmaları saymıyorum 🙃 zekanın saçla tenle alakası yok 🤦🏻
burunlu alakası olabilir mi peki haci 🤔
Ahaha 😅😅
Hiçbiri de umurumda değil ben kumralım sarışınlar ve siyahlar düşünsün
Ahaha 😅🤣
Yesss
Zeka ve sıradanlık saç rengiyle alakalı bir durum değil.
kesinlikle👍🏻
Kendin hangisini istiyorsan onu yap. Sarışın da çok fena olursun.
teşekkürler.
hepsini sırayla deniyorum zaten🤪
Hüç biri kötü değil. Sarışınşar da aptal değil zaten. Uydurma bişey bu
Kim uydurmus bunu yahu? bulun bana cabuk onu 😅🤣
Valla sarışın güzel bir kadın gören bir erkek zaten o anda algı falan düşünemez ki 😀
Dimi ama , kafa direk baska turlu calisir 😅
Koyu saç neden sıradan olsun sarıdan bin kat daha güzel ve asil bence.
Bence de oyle
Ama yine de israrla kadinlar sarisin olmaya cabaliyor 😆🤷♀️
O erkeklerin sarışın kadın güzeldir algısı yüzünden ha kadınlar bunu neden bu kadar önemsiyor oda ayrı bir ironi erkek beğense ne olur beğenmese ne olur önemli olan aynaya baktığında karşındaki kadının ne hissettiği o yüzden bu boş beleş erkeklerin boş beleş kalıplarına girmeye hiç gerek yok.
Aynen oyle. Herkes kendine yakışan rengi seçmeli 🥰
Kendin olup kendi sevdiğin renkte olmak kim ne derse desin seviyorsan sorun yoktur
Ben kıźıl seviyoreeee👩🏻🦰🧡🧡
Sen sevme, ben severim sadece 🙃😅
o benim rengim çünkü
sen git kendine başka renk bul, mavi falan sev mesela 😝😆💙🩵
Anlastik 😅🤝
Sarışınım nasıl algılandığım da zerre kadar umrumda değil…
Karakter zeka satanların da pek bir numarasını göremedik sarışın olsun en azından fiziksel doyalım
Sarı şempanzem diye severim o kadını.
👻
Ben aptal sarışınlardan :))
Sen de fake'sindir kizz bence 🙃🤣
Her gördüğümüze inanırsak yandık 🤣
Kac ak sakalli dedeyi daha operiz diosun 😅
Sakalmı bıraktın sen hemde ak
saçını yanlışlıkla siyaha boyamak daha kötü 😞
Yanlislikla🤔?
oldu bi hata abla😞
birkaç hafta bekle, tekrar boyat olmazsa
ay olurrr mu 4 hafta falan sonra açsam