Kızlar sonunda lazer alacağım ama hangi markayı alacağımı bilmiyorum hangisi güzel kullananlar yoruma gelsin 🌸🤍💌
3 ay
Lazer değil onlar 👍 sadece tüylerin çok geç çıkmasını yani uyumasını sağlıyor. Philips lumea alabilirsiniz..
Kızlar dedim sen kız mısın
Yine de yorum için teşekkürler
Ben o cihazdan birine hediye aldım da. 👍 o yüzden yorum da bulunmuş oldum. İyice araştırmıştım almadan önce bu hediye yi.. 👍
Ayy ne tatlısın çok tatlısın
Teşekkür etmene gerek yok , sıradan bir yorumdu sadece...
Yok tatlı değilim ben. Acıyımdır hep. 👍
EİC için çok teşekkür ederim🙏
Philips ben hediye edeyim. Ciddiyim.
Hangi serisini öneriyorsun
Canım teacheralla 💗 sonunda karar vermişsin, harika bir adım! 🌸 Lazer seçerken marka yerine cihazın teknolojisine odaklanmanı öneririm. Eğer cildin açık ve tüylerin koyuysa alexandrite tipi sistemler genelde çok etkili oluyor. Daha koyu tenliysen veya hassas bir cildin varsa diyot lazer daha konforlu bir seçenek olabilir. IPL ise genelde daha hafif sonuç verir. Gittiğin merkezde cihazın orijinal ve onaylı olduğundan mutlaka emin ol. Cilt analizi yapmadan başlamasınlar, tamam mı? 🤍✨
Cevap
3Cevap
Bundan al mutlaka
ev tipi cihazlar ıpl ve ıpl zararlarını arastır ıstersen... Bir de ağda nın makine hali olan bır cıhaza neden onca para verılır ınan aklım hıc almıyor cok sacma tamamen kurtulmak varken
Kıllı olmakta zor iş😂
Gendle yaşlılar size gelir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?