Ya tip olarak beğenmiyorum çok yakışıklı olsun demiyorum ama kötü de olmasın yani tipi iyi olsa karakteri kötü oluyor evde kaldım galiba
3 ay
Sana bir şey diyeyim mi ben kız olsam erkeğin baştan statüsüne mesleğine falan bakarım sonra karakter davranış konuşma biçimi maddiyat fiziksel özellikler ise en son bakarım doğrusu bu olmalı sen pazardan meyve sebze seçer tarzı takılırsan senin iş zaten olmaz belli yaştan sonra tipin önemi kalmıyor zaten ergenlikte önemi olabilir o zaman İQ olarak gelişim evresi ama belli yaştan sonra anlıyorsun ki ne önemi var sonuç da zaten çoğu şeyde parayla yapılıyor sana su bile vermezler kağıt parçası olmasın ama değeri var işte bilmem anlayabildim mi kendini yetiştirmiş zengin birini bul
Zenginlerde beni bekliyordu😄
Memur falan ol en azından işi iyi diye alırlar belki
Evde kaldım düşüncesi insanın kendine haksızlık etmesi gibi geliyor bana. Kimse sırf yaş geçti diye biriyle olmak zorunda değil. Tipi beğenmek de karakter aramak da normal. Sorun seçici olmak değil, denk gelmemek. Bazen doğru insan geç geliyor. Aceleyle uyumsuz biriyle olmak daha çok yorar. Beklemek eksiklik değil, kendine saygı.
Böyle düşünmeniz için çok yanlış daha yolun başındasınız umarım dilediğiniz gibi birisi çıkar hemen karamsar olmayın lütfen yolunuz bahtınız açık olsun
Ay teşekkür ederim 🌸🌸
Rica ederim ne demek benimde hayatımda kimse olmadı mesela ama hayat sadece bundan ibaret değildir ki lütfen hevesinizi neşenizi kaybetmeyin dilerim hayat sevinciniz bir ömür boyu sürer ne zaman konuşmak dertleşmek isterseniz de şayet bana istediğiniz an dönüş yapabilirsiniz sağlıcakla kalın hoşça kalın
Kimse bulamıyor ama sorsan herkes bulunmaz hint kumaşı, herkes Vatikan prensesi ya, bu kadar burnunuz havada olduğu sürece yalnız kalacaksınız..
Güzel kız, inanki evde falan kalmadın, önce onu bir silelim kafandan 💖
Şu anlattığın şey o kadar normal ki… Tipi hoş ama karakteri kötü, karakteri iyi ama çekim yok… Hepimiz yaşıyoruz bunu.
Burada sorun sende değil, karşına çıkan kişilerde uyum olmaması. Kendini suçlama. Ne istediğini biliyor olman, “herkesle” olmayışın aslında çok değerli. Biraz sabır, biraz da çevreni ve standartlarını gözden geçirme meselesi bu.
Sen kendi hayatını dolu dolu yaşa, kendini geliştir, sev… Öz güvenli ve mutlu biri, zaten doğru insanı daha rahat çeker ✨
Cevap
36Cevap
Yok dahaa neler ahahja
youtube.com/shorts/7_wPIPe2jp8?si=P14gQCgQ5GSSC5iu evleniyoruz yarın
Tip önemli ama içine sinip gözüne hoş gelsin yeterki. Kişilik ve sevgisi en cok olan kesinlikle
Sen kraliyet ailesinin prensesi olmalısın. Bu ego ile nerde bir it var mutlaka onu arayıp bulacaksın. Demedi deme. Yaz bir yere beni bulacaksın.
Sen birilerine göre olmayı başar önce kimliksiz üye
Off acıttı
Dua et umudunu yitirme daha güzel günlerin olur
Daha 18 24 de evde mi kalimirmiş gel 35 40 ine o zaman de daha cok zaman varrr
Bu devir iyi bir devir değil, istediğin gibi birini bulman çok zor, bu konunu zaman yaymalısın
Her nasip vaktinin esiridir böyle şeyler beklenmedik zamanlarda olur en hayırlısıda budur
Evde kalmazsın sadece zamanı gelmemiş nasip kısmet
Bu sorunun cevabını bende kendime sorup duruyorum ama bulamadım henüz
Bende bulamiyorum begendiklerim ortalama tip aslinda ama onlarin gozu yuksekde
Önce sizi görmemiz lazım hanımefendi, tek taraflı olmaz. Karşıdan beklediklerin sende de varsa düşünürüz.
Çok klişe olacak ama karşılaşman gereken biri yoldadır belki de
Sen buldunmu?
Evde kal hacı meemed evde kal
Tipe baksrsan çok ararsın
Tipe bakıyorum demiyorum ama beğenmediğim biriyle de olmaz
Nasıl birini istiyosun
Bence bulursun 4 gün icinde
Kendi kendine haksızlık etme
Kusursuz eş arayan yalnız kalır
Nasip kısmet bu işler
Bulursun belki
illa bulursun rahatta kal
Şans işi ya birazda
Ahhh ah ahhhhhh emin ol hepsiii boşş
Tipi çirkindi karaktersiz çıktı
Evde kaldık bacım
Sen neden?
Şarjını tasarruflu kullan bulursun
O ne demek ya
Siri önerisi
Uyum şart
Bende kaldım be
:) hımm hayırlısı
Nasip kısmet.
Evet evde kaldın
Bu ben
her şey nasip kısmet
Keyfine bak boş ver akışına bırak bulur Seni o
Bulursun kank
hımm 🤔 bi gör bakalım ne dersin bilmem
Ben, kaldın demeden kalmazsın
@periliiç benim yerim hep vardı madam
@periliiçe heyecandan parmakların titriyor
@periliiçe sakin ol ve derin bir nefes al
Kalmazsin
Yalnız değilsin merak etme
Hadi yine iyisin geldim :)
Kriterlerin neler
Öncelikle sadık olsun insan içinde ağır başlı olsun beni utandıracak hareketler saçma sapan şebeklikler yapmasın yani saygılı olsun ve önceliği ben olayım
Açıkcası bu saydığın özellikler bende var istersen tanışabiliriz
Burdan mı bulacaktım allahım
Ne dersin nasip
Kaç yaşındasn
27
Gizliden çık madem
Çıktım
Napalım
kaç yaşındasın
Bizde evde kaldık
Merak ettim
Nerde ariyon