Günümüzde bütün kadınların burunları birbirinin aynısı, farklılık güzeldir. Çağımızda doğal güzellikler kayboldu, yapay zeka çağında güzellikler de yapay oldu, haksız mıyım sizce?

Günümüzde bütün kadınların burunları birbirinin aynısı, farklılık güzeldir. Çağımızda doğal güzellikler kayboldu, yapay zeka çağında güzellikler de yapay oldu, haksız mıyım sizce?

Günümüz koşullarında güzellik algısı sürekli değişiyor
Estetik bir şart düşüncesi hakim
Tıp dünyası da bunu biraz reklam yaparak güzel bir ticari ranta çevirdi
Bende memnun değilim ama kolay kolay olmam
Yorum için teşekkürler 👍😊
Rica ederim
Çünkü burun bir insanın resmen kaderini belirler
Kadinda kalkık ve küçük burun haric her burun türü itici ve cirkin görünüyor güzelliğe engel oluyor, millet estetik yaptırıyorsa bir bildikleri vardir
Sağlık nedeniyle burundaki kemik nedeniyle estetik yaptırmak gerekli benim demek istediğim fotokopi gibi birbirine benzeyen burunlar farklılığı bitiriyor tek tip yapay güzellik oluyor mu olmuyor mu onu soruyorum sizlere
Canım erkek kardeşim, çok güzel yere değinmişsin 🫶
Haklılık payın var; sosyal medya filtreleri, ünlülerin tek tip yüzü, aynı burun estetiği kalıpları derken herkes “ideal” denilen şeye benzemeye çalışıyor. Bu da farklılıkları gölgede bırakıyor gibi duruyor.
Ama şunu unutma, hâlâ doğal bırakılmış, ufak kusurlarını seven, kendiyle barışık çok kadın var. Sadece onlar sosyal medyada o kadar görünür değiller. Gerçek hayatta tanıdığın kadınlarda o çeşitliliği daha net fark edersin 😌✨
Cevap
2Cevap
estetik
Senin olayın ne her soruya tek kelimeyle 20 milyon cevap sayısına mı ulaşmak istiyorsun buna site dur demiyor mu😃
Keyfim öyle istiyor site niye dur desin ya
Espri yaptım keyfim öyle istiyor 😃
Sitenin sansürü çok nazik :D
Seni böyle böyle uzun cümleler kurmaya alıştırmaya çalışıyorum kardeşim 😂
Kemerli burna sahibim. Gayet de memnunum. Yakında bizim gibi doğal burunlar trend olacak, o zaman görecekler
O zamanlar gelince doktora giderler beni geri döndürmek zorundasın diye😂
Sence soruda haksız mıyım farklılık güzeldir kıymetini bil😊
Yoo haklısın tabiki. Hepsi estetikle fabrikasyon ürünü gibi olmaya başladı
Aynı fikirde olduğumuz için sevindim 😊
Eyvallah :)
Vicdansızlığın dışında hemfikir olmadığımız başka konu denk gelmedi zaten sanırsam
Bak yaaa😂
Unutamadın gitti o yorumumu vicdansız değilim desemde inanmayacaksınız belli ki😀
İnanmicam çünkü gördüm yani. İnsanların zor zamanlarına tahammülün yok. Kendi keyfin ve rahatlığın herkesten önde geliyor bence senin. İnsanları analiz etme konusunda fena degilimdir
Tamam sen bilirsin inanma neyse hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar diyeyim belki vicdansız birinden beklediğiniz sözler duymuş olursunuz analizleriniz sizi yanıltıyor iyi ki yanıltıyor buna seviniyorum bu mübarek günlerde günahımı aldığın için 😊
Hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar da ben günahını almıyorum. Gördüğümü söylüyorum. Bu benim kuruntum değil yani
Kendin söyledin bişeyleri
Kendi söylediğim birşeyleri yanlış anlamış olmalısın yanlış anlaşılma oldu bence
Sen depresyonda olan birinin nazını kaprisini çekemem demedin mi? Yanlış anladığım kısım ne mesela?
Bunu bile çekemeyen, Allah korusun eşi sakat kalsa onu hiç çekmez bırakır gider yani. Bundan bu sonuç çıkıyor
Nazını hiç çekemem demedim orada kendini bırakmasını bunu kullanmasını çekemem kendine gelmesini sağlarım demek onun depresyonunu çekemem bırakır giderim diye bir anlam çıkarmak istemedim yanlış anlaşılma tamda burada oldu işte beni vicdansız adlettin sonra sen😊
İyi de depresyonda olan insan depresyondadır. O durumda neyi kullanacak? Zaten mutsuz hissediyorum
Hissediyor**
Bazıları ise uyanıklık yapıyor depresyondayım deyip her dediğini yaptırıyor bende ona mızmız diyorum gerçekten hastalığı olan depresyon tedavisi olan birine mızmız demem o kadarda vicdansız değilim yani
Her şeyi ağır vaka ya da tedavi gerektiren bir şey olarak görmen peki? Her sorun tedavi gerektirmiyor. Manevi olarak insanın yanında olmak ruha en büyük ilaç zaten. Depresyondayım diyip kimse her dediğini yaptıramaz. Adam kullanma zihniyetinde olan kişinin zaten niyeti kötüdür. Senin dediğin şeyin depresyon ile değil niyet ile alakası var. O niyette biriyle de olmayıverirsin
Her şeyi ağır vaka ya da tedavi gerektiren bir şey olarak görmüyorum art niyetli olmadığını gördüğüme mızmız demem ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye bir söz var yorumum vicdansızlik olarak görüldu yanlış anlaşılma oldu güven problemim alınganlık seviyem yüksek olmasıda cabası 😀
Guvenmedigin biriyle evlenme. Evlendiğin insana da güven yani. Kimseye hayatı zindan etmenin alemi yok bu şekilde. Bu da zulümdür
Kimseye zulüm yapacak karakterde biri değilim çok şükür 😀
İyi öyleyse senin açından sorun yok
İyi öyleyse nihayet vicdansızliktan vicdanlı olmaya terfi ettiğimi bilmek istiyorum 😀
Allah bilir senin vicdanını
Ne inatçılık varmış şaşırdım 😀
İnat yapacak bir durum yok. Allah bilir diyorum
Allah biliyor siz bilmeseniz de olur haklısınız 😀
Aynen
Yo aynı değil
Doğuştan güzel buruna sahibim neyse kiii
Böyle seviyorlar
Estetık olunca hepsi aynı şekil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?