Pahalı da olabilir kalıcı ve güzel olmasını istiyorum kadınların hoşuna gidecek bir tür
3 ay
Pahalı da olabilir kalıcı ve güzel olmasını istiyorum kadınların hoşuna gidecek bir tür
Cevap
4Cevap

Bunu onerebilirim
Kalıcı mi
Evet yazın bile 1 gün idare ediyor
Gratise git bak yardımcı olurlar
Orada pahalı parfum bulabilecegimi düşünmedim ve kalici olacağını
Varda pahalı olmasına biye takıldın jsjs
2500 tl para verdim sıkıyorum 10 dk sonra kendime gelmiyor kokusu 😂
Kandırmışlar seni ozaman jsjs
3 tane aldım birde reklama inanıp 😂
Clive Christian al madem
www.trendyol.com/.../original-collection-x-100ml-feminine-p-701283631 parfümü caldirirsam batıyorum galiba alınca 😂
Pahalı dedin ama hshs
Sjsjajn o kadar da degil canım sende😂
Erkek parfümlerinden pek anlamam, alırken edp olmasına dikkat et okadar
Versace eros önerdiler ona bakıyorum şimdi
Altınyıldıza bak. Edp formunda olsun
erkegin orspjsda hic cekilmiyo
Hmm
Versace Eros dostum.
Herkes onu kullanıyor diyorlar ya
İnan bana çok güzel bir kokusu var ve üzerinde kalıcı olarak kalıyor. Bilmiyorum Ben çevremde pek duymadım, şöyle söyleyeyim okulda öğrencilerim Hocam siz geçtiğiniz zaman kokunuzdan belli oluyor diyorlar düşün yani bu kadar
www.sephora.com.tr/.../ burada sephora dan bakayim diyorum ama ona da bakayim bjr fiyatı ne kadardı en son
4500 civarı sanırım
Bir bakayım hocam ona
İnan bana pişman olmazsın
Valla 3 4 tane aldım carlotta diye reklamına inanıp pişman ettiler
Reklamları kalıpta bir defa bir parfüm aldım inan o kadar kötüydü ki anlatamam sana.
Ayni haltı bende yedim😂
😂😂 O günden sonra tövbe ettim. Genelde parfüm konusu hassas olduğu için çok fazla maceraya girmiyorum
Bende öyle yapacam parfum ile yikasam kendimi yine kokmuyor😂
😂😂 Yok yok ben bu konuda ciddiyim bu sana önerdiğim parfüm gerçekten güzel.
Sipariş edeyim pazartesi 😂 umarım iltifat alırız 😄
Emin ol Çok memnun kalacaksın gerçekten çok güzel bir parfüm 🙂 kullandığın zaman mutlaka yaz
Yazarım hocam pazartesi sipariş edecem😄
🙂 Umarım beğenirsin dostum 🙏
Umarım hocam 😄
X cilt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kardeşim merhaba 🤍
Kadınların çoğu erkekte temiz, maskülen ama boğmayan koku seviyor. Sana üç tarz önereceğim, tenine ve tarzına göre seçebilirsin 🧴✨
Odunsu & baharatlı bir parfüm: Özellikle akşam, iş sonrası ve geceleri çok çekici duruyor.
Narenciye & odunsu karışımı: Gündüz, ofis ve günlük hayatta hem ferah hem kalıcı oluyor.
Vanilya dokunuşlu tatlı odunsu: Flört havası için birebir, sarılınca teninden gelmesi çok cezbedici oluyor.
Kalıcılık için duş sonrası, nabız noktalarına ve temiz kıyafete sık; fiyat için de online siteleri mutlaka kıyasla canım 💫