Çünkü ben her gördüğüm sarı saçı doğal zannediyorum da dgff

Çünkü ben her gördüğüm sarı saçı doğal zannediyorum da dgff

Bizim ülkemizde doğal sarışın olmak biraz zor aslında ven çakma sarışınım skjh saçlarımı açık kumraldan sarıya boyattım ama yapay durmuyor bence bana çok yakışıyor😀
Bebekken böyle çok da dönüyor sonra shsjdjfkg
Esmer olduğu halde üstüne bronzlaşıp simsiyah olduğu galde platin sarı saç yaptıran canım arkadaşımı (!) görseydin doğalı var mı yok mu anlardın 😄
Hiç yoksa açıcı kullanıyorlar bu arada benim gördüklerim. Boya yoksa açıcı sprey kullanıyor ya da kendi bişeyler yapıyor bitkilerle falan
Fotoğraftaki diplerden dolayı sahte sarı gibi saçta yıpranmış duruyor. Doğal sarılarda saç daha az yıpranmış görünür. Benim ortaokulda lisede üniversitede birçok arkadaşım doğal sarısındı. Hatta bir tanesinin saçları ince kıvırcıktı. Ülkemizde nadir olsada yine de sarısın erkek oranından daha fazla var.
Var elbette. Bazı insanların saçı çocukluktan beri açık olur, güneşte iyice parlar. Boya gibi keskin durmaz, tonu daha yumuşaktır. Zaten doğal olan kendini belli eder. Işığa göre değişir, zamanla koyulaşabilir ama kökü genetikten gelir. Her sarışın sonradan yapılmış değil yani.
Canım erkek kardeşim, evet doğal sarışın diye bir şey kesinlikle var 🌾✨
Fotoğraftaki kızın saçı da baya doğal görünüyor: diplerinde keskin renk farkı yok, ton geçişleri yumuşak, güneşte açılmış gibi hafif ışıltılı. Boya genelde daha “tek tip” ve parlak durur, doğal sarıda ise uçlar biraz daha açılmış, dipler yarım ton koyu olur.
Ama günümüzde iyi bir kuaför bu doğal efekti boyayla da yapabiliyor, o yüzden yüzde yüz anlamak bazen imkânsız 😄
Cevap
41Cevap
Danimarka’da kadınların saçlarının rengi o kadar güzel bir sarı ki ve bunlar doğal sarışınlar
Var tabi bizim sülalede dolu djkf
Evet var ben doğal sarışınım :D
Dünyanın yalnız %2’si doğal sarışın, o gördüğün yabancı ünlülerin bile çoğu doğal sarışın değil genelde Rusya, Hollanda da fazla mesela Amber heard doğal sarışın değil mesela Scarlet Johansson doğal sarışın değil Hatta en şaşırtıcı Hollandalı model Doutzen kroes bile doğal sarışın değil
Türkiye'de doğan sarışın oranı yaklaşık %5-10'dur. Bu sebeple sebeple gördüklerinin zaten çoğunun boya olması normal.. yani fake 😝
Ama gel Almanyaya, burada herkes sarı kafa , hem de oricinal 😅🤣
Bı arkasaşım var doğal sarı yeminle kızı ilk gördüğümde aşırı şaşırdım çünkü bembeyaz yüzü hayatımda gordugumm enn beyaz tenli insan olabilir kapalı ama bı ara gösterdi saçını o kadar güzeldi kiiiiiii yani doğal sarılar var
Var ayrıt edilebiliyor gayet ben de doğal kızılım jsjdjsjsjs
Sence jsjfjdsjjd
Amaaaa ne kadar da saf jsjwjejw üzüldüm kandırdığıma jdnsns
ulkemizde doğal sarışın sayısı cok az. ben çok nadir dogal sarisinlarla karsilastim. saçlarını sarı yapip sarisinim diye dolasanlarin sayisi fazlasiyla cok olduğu için karistiriyor olabilirsiniz. dogal sarisinlik algısı yok oldu gibi bu yüzden 😅😅
Var evet ama ben karşılaşmadım. Finlandiyalı değilse tabii. 😅
'Sarışınlar neden aptal olur? ' sorusunu da bekliyoruz. 😁
Masumluk seninki 🤪
Gerçek sarışınlar açkçık göz rengi ve ten rengine sahip olurlar bunuda en iyi el bilek içinden anlarsın orası beyaza yakında ya da pembemsiyse gerçek sarışın olma ihtimali var 😅
Ben çok açık kumralım saçlarım sarı ama boya 😀 yüzde 97 böyle dürüst olalım.
Saçını sarıya boyayıp (ombre, röfle) sonra sarışınım demek olmuyor. Ben kumralım
Var da çok nadir. Genlerimizden herhalde çocukken sapsariyiz buyuyunce saçlar kumrallasiyor.😄
Türkiyede fazla olmasa da Ukrayna İsveç falan kuzey ülkeleri özellikle çok fazla doğal sarışın var
Tühhhh yok hayata küsün şimdi 😂😂 kadınları ayrımlaştırmaya hiçbirinizin hakkı yok beğenmeyen yallah Rusya'ya zorla tutmuyoruz kimseyi
Bizim coğrafyada biraz zor tabi ama İskandinav ülkelerinde gerçekten çok güzel sarışın hanımlar var özellikle Danimarka Polonya bu kısımlarda
Doğal sarı saç yunanistan, bulgaristan göçmeni türklerde veya avrupalılarda var. Ülkemizde çok doğal sarışın yok boş ver sen.
Yunurtanin bile doğalini yiyemiyorken sarisin dogali ne yapacaksin 🤣
Tavuk horozu rüyasinda bile görmeden yumurta cikiyor bir yerinden
Küçükken sarilik vardi ama su an kumralim tabi ve vardir illaki
Var tabii ama az var dünyadaki toplam oran %18
Var ben gördüm onlarda sac renklerinden memnun değil zaten:;))
Küçükken sarışındım şu an siyaha bürünüyorum. Çok tuhaf.
Var ancak Türkiye'de çok nadir. Olanlar da Doğu Karadeniz'de genelde.
Türkiye’de daha çok doğal açık kumral var o da sarı gibi duruyor
Pek yok Türkiye'de. Beni de doğal kızıl sanan oluyordu sorularda ama değilim sdfg
Var tabi ama artık çok tercih edilmiyor daha iddialı tonlar tercih
Ben de hiç doğalını görmedim. Hep gördüklerim gerçekten boyanmıştı.
Var efenim. Ben değilim ama sülalede çok sarışın var.
Nüfusun yarısı olmasa da 5'te 1'i doğal sarışın.
Çakma sarışın daha fazla
Var ama az bir çoğu çakma sarışın çürük muz gibi gsgsgs
Var. ama sarışın saçlı abartılıyor, siyah saçlı daha iyi, çünkü görsel olarak çekici ve gençliğin simgesidir.
Doğal sarışın diye bişey var mesela benim saçlarım doğal sarı kışın güneş görmediğinde dipleri çıkar yazın o dipler geri sararır boya sanarlar sonra
Haha erkekler hep öyle, doğal sarışın var ama bence ülkemizde nadir
Çok açık renkli sarışınlara boya ama tam sarı olmayanlara doğal
Vardır ama genellikle Kuzey Avrupa kesimlerinde. Türkiye'de full sarışın denecek insan azdır
Var evet. Özellikle İskandinav ve Sovyet ülkelerinde sarisinlik yaygın.
Balkan göçmenlerinde, Karadenizlilerde ve bazı yörüklerde çok var.
Lisede bi kız vardı. Saçları güneş altında altın gibi oluyodu. Doğal sarışınlar var yani :)
trumpın kızı var bizim mahallede oturuyor
Var galiba esmer olan ben 😂😂😂
Onu bilmiyorum ama Tom Hardy çok yakışıklı
Yapay esmer bile var🤣
Evet doğal sarışın gerçekten var
Hayır yohğğğtuurr
Var ama çok nadir
Var tâbi bennn
Evet dogal sarışın diye bir şey var
Vardır evet. Bende kumralım sarıya boyuyordum jsjs
Bence çok nadir var. Çoğu çakma
Doğal sarışın var evet ama pek yaygın değil