Evet
Değil
Gibi gibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek boyunu nitelerken neden sadece uzun kısa gibi uç ifadeler var anlamıyorum. Ortalama diye bir kavram yok mu? 1.73 boy ortalama boydur. Uzun değildir ama kısa da değildir.
Aslında gibi gibi derken onu demeye çalıştım, evt bence de 1.70 üstü erkekler orta boyludur
Mervecim güzellik, 1.73 bence kesinlikle kısa değil, tam “ortalama boy” kategorisi 💁♀️✨
Özellikle günlük hayatta, kalabalıkta falan hiç kısa gibi durmuyor, gayet normal geliyor göze.
Ankette ben “Değil” şıkkını işaretlerdim. Çünkü çekicilikte boy en son kriter olmalı, karakter ve tarz her şeyi değiştiriyor 😉💖
Cevap
15Cevap
kısa değil
Babaları 173 kızların 190 erkek düşlemesi beni güldürüyor 😂
Haklısın
Sanki türk insanı benim yaşadığım Norveç İskandinav ülkelerindeki gibi genetik olarak uzunlarda uzun istiyorlar kızlar 160 erkekler 170 civarında ama burunları kafdağında 😀
Yani tabiki hersey boy değil, boya takan biri Erkek kız farketmez olgunlaşmamışdır.
Ayrıca 1.73 boyunda erkek orta boylu, 1.78 üstü uzundur, bazıları boyunu 5-10 cm fazla söylüyor
Boy kavakta da var önemli olan akıl haklısın
Ayrıca sana o konuda katılıyorum, 1.60 kızın bırak 1.90 istemesi 1.80 istemesi bile olgunlaşmadiginin belirtisidir, bıraksınlar da 1.75 kızlar istesin onlari
Katılıyorum haklısınız 😊
Ortalamanın altındadır ama kısa da sayılmaz.
Kısa değil Türkiye ortalamasına göre normal bir boy
Bence ideal bir boy. Ben de o boylardayım ve memnunum.
Boy takıntım yok ayrıca 1.73 erkek kısa değil ki kısa diyenler 2 metre istiyor galiba
Boy takintisi yapanlar ztn olgunlaşmamıştır zekası anlayışi önemli bence.
2 metre de isteyebilirlerde bence onlar 1.80+ kizlar istesin, 1.70 kızla 1.73 erkek gayette guzel olurlar
Evt önemi yok tabiki, peki 1.65 biriyle iyi biriyse ilişki yaşar mıydın
Yani evlilik ya da Sevgili gibi
Yani olması gereken bu zaten, ama insanlar çok aptallasmis her şey boy para tip olmuş, kimse Karaktere değer vermiyor, kadın erkek farketmez
Herkes paraya mi bakıyor?
Onlar paragöz ya bsvr, Demmeki hiç onuru yok. Biriyle parası için evlenilirmi
Kimseye güven olmuyor, en yakınım dediğini bile tanıyamıyorsan, sen sen ol benim gibi herkese güvenme abla tavsiyesi canım😶
Evt genelde geç anlasilirlar
Biraz glb snrm gibi
Uzun olup canım olacağına 1.70 olsun zeki olsun bence
172 kız uzun mudur diye mi sorsam ben de😅
Bı tık uzun bence
En lezzetli erkek boyu 😀
Türkiye ortalamasına göre normal bir boy.
Bana göre kısa
Bana göre kısa boy 1.86
Kadınlara göre 180 cm bile kısa 😁
Kısa evet
Kısa olmaması için kaç olmalı
178 falan 178-182 arası orta boy
Katılmıyorum, kendini 1.78 tanitanlara itibar etme 5 cm fazla söylüyorlar, gerçekte 1.78 boyunda olan bir Erkek zaten Uzundur, mesela Tanıdığım biri bana boyum 177 diyordu olctuk 173 çikti
degil bence
Bencede
Kısa tabiki
1.80 mı olmalı kısa olmaması için
1.80 ve üstü
Öylede onlarda çok zeki olmuyor.
Sen topukluyla 1.67 gözüküyorsun
İdealdir
Boyu uzun olacağına zekası uzun olsun hiç bitmesin bence
Aynen tatlım
Peki 1.68 erkek cok mu kısa sadece kısa mı
Benimle aynı boy. Eşim 168 olsa idi sorun etmezdim
Anladım, Eşiniz 1.80 galiba
Yoo 174
Benimkinden 1 cm uzunmuş hahaha, zekası olan bir birey istediği her şeyi elde edilir, örneğin 1.65 diyelim bir şekilde kazanç elde eder boy ameliyati ile uzun olur, kurnazdan korkma cahilden kork demisler
Normal
İdeal bence
Evet
Bence idealdir
175 altı kısa bence
175 altı kısa oluyor
Sen kaçsın peki
1.65
1.65- ve 1.75 uyumu çok güzel olur
Evet öyle zaten
Evlisin sanırım
Evet
Senden bişey isteyebilir miyim
Ne gibi?
Bana yazabilirmisin orada soyleyim, burada olmaz, hesabın gizli yazamıyorum
Dm den kimseyle konuşmuyorum, kadın bile olsa... kusura bakma
Peki
Evett
Erkeğe göre bı tık kısadır bence
Uzun olup s*lk olacağına zekası olsun 1.70 olsun, 10 cm icin değer mi
Genel olarak öyle, ayrıca onu Demek istemedim, yani her şey boy değil bu devirde boy çok abartılıyor ya kötü olduktan sonra 1.90 olsa ne olur, Üstelik bazi faktörler boyu yok sayar örneğin zeka ve potansiyel gibi🙃
Ya zaten gerçekte 1.90 olan erkek gerçekten çok uzundur getir 1.75 kızı o bile yanında küçücük Kalır, genelde erkekler boylarını 5 cm felan fazla söyluyor, zeka olmadıktan sonra boy önemsiz
Senin boyun kaç bu arada
1.73 biriyle birlikte olur muydun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?