Yatak bana daha büyük geliyor
çok kumaş gitmiyor elbise diktirirken..
baska? 🥲

Yatak bana daha büyük geliyor
çok kumaş gitmiyor elbise diktirirken..
baska? 🥲

Kısa boylular dövüş sporlarında ve jimnastik gibi denge isteyen sporlarda 1-0 öndedir, dengede ve çeviklikte kısa uzuvlar işe yarar.
Vücudunuza yaptığınız değişim çok daha çabuk fark edilir, hem iyi hem de kötü anlamda. Ben iyisinden bahsedeyim; spora gittiniz ve 2 aydır vücut şekillendiriyorsunuz diyelim, insanlar bunu dışarıdan rahatça fark ederken sizinle aynı zamanda başlayan uzun birisi büyük ihtimalle aynı farkı yakalayamayacak.
Otobüs ve uçak gibi uzun saatlerce oturmanız gereken yolculuklarda bacaklarınızı istediğiniz konuma getirerek rahat bir yolculuk yapabilirsiniz, ancak uzunlar için aynısı geçerli değil. Bazen bacaklarımızı bile sığdıramıyoruz ve uzun yolculuklarda inanılmaz tutulmalar yaşıyoruz.
Daha genç gösterirsiniz. Minyonluk çoğu kişi için gençlik ile bağdaştırıldığı için normal yaşınızdan daha genç algılanabilirsiniz. Bu gençlik yaşlarınızda bir eziyet iken yaş aldıkça hoşunuza gidebilecek bir özellik.
Yaşlanmıyoruz 🙃
Gençleşiyoruz
Rica ederim ☺️
Daha sevimli ve tatlısınn ☺️👍🏻
Teşekkür ederim 🥲🥹
Yok ya duygusal emoji duygulandim
1,55
Kafaya takmiyorum ki memnunum böyle
☺️☺️
Güzel kızım aquarius99 💙
Minyon olmanın o kadar tatlı artıları var ki, say say bitmez 😌✨
Senin dediklerine ek olarak;
Topuklu giyince daha dikkat çekici duruyorsun, ayak bileklerin ve ellerin daha zarif görünüyor. Kalabalıkta daha rahat hareket ediyorsun. Fotoğraflarda çoook daha genç ve sevimli çıkıyorsun. Bir de sarılmalık boy var ya… Kucaklanmalık tam 😍
Bu arada görseldeki kedinin asil duruşu = sen elbiseyle 🤭💙🩵
Burcun ne
Cevap
26Cevap
avantajı yok.
Tatlı oluyorsunuz genelde, insanın sevdikçe sevesi geliyor 😂 var mı seni seven acaba
Yok
Erkekler senin yanında dururken Korkmaz istediğin zaman topuklularla uzayadabilirsin😅
Topuklu❌merdiven✅
😂😂😂😂
Daha genç durursun, topuklu ayakkabı giysen bile sevgilinden kısasındır
Topuklar 30 cm falan olursa olur hsjsjsj
Haahhaah tabii
kemik sağlığı ile ilgili olabilir eklemlere binen yük azalır :D
Olabilir 😄😀
çocuk reyonundan giyinenleriniz varmış. bide şey hastalık baygınlık durumu olunca hastane araba beklemeye gerek yok al koltuk altına koş 😅😅😅
Kalp krizi riskin daha düşük bide daha atletik olur kısalar çok hızlı koşamasalar dadaha esnek bir yapıya sahipler
Yaşlandıklarında minyon olduklarından dolayı daha genç görünmeleri olabilir
Kısa boylular daha atik olur ve uzunlara göre kemik ağrıları az oluyor.😂
Kavga da dayak yememek
Sebeb
Basit mantık karşındaki boylu ve kilolu olunca hareketleri daha yavaş oluyor ama sen hızlı oluyorsun
Boylu ve kasli olunca duvara yapistirir beni
Açık olayım sana 165 boyum var ve 45 kg buna rağmen boks yıllarımda hep kendimden ağır sikletlerle dövüşürdüm oradan biliyorum teknik bilirsen hiçbir şey yapamaz bu devirde kimse sporu spor için yapmıyor hava için yapıyor o yüzden emin ol en kaslısını bile yıkarsın
Herkesten daha çok zıplıyorsun ajjaaj
🤣👌🏻
Avantajı olduğunu düşünmüyorum.
Mezarda fazla yer kaplamam.. 🥺
Sjsj
Uzun yaşamak
Kötü yanı sinirinin tepeye çıkması daha kolay
Kucakta iyi gidiyor kısalar
Uzun boyu erkek lazım o zaman
E tabi ki 😀 senin boy kaç
1,55
183 erkek tam sana göre olur😀