Kadın genital bölge özellikle.. Bazıları yine çikiyormuş diyor ve yara oluşur mu? Kararma yapar mı?
3 ay
Aşkım şu kararma olayını artık emekliye mi ayirsak kapatsak mı artık. Kime göre neye göre cevaplayacaksın değişen bir şey bir sürü şeye bakan bir durum şunu yapma diyip engelleyemezsin ki. Ayrıca tamamen doğal bir durum kusur değil bir şey yapmaniza da gerek yok. Ben gayet memnunum ama 100% geçirecek hepsini diye bir garantisini kimse veremez ve öyle bir şey de yok. Cogunu alır görevi bu evet ama hepsi diye bir garanti kim vermiş, veriyorlarsa çıkanlarda neden çıkıyor. Amaç zaten azaltması
Güzel kızım merhaba 💕
Genital bölge lazeri, doğru merkez ve cilt tipine uygun cihazla yapılırsa çoğu kadın çok memnun kalıyor. Tüyler tamamen bitmeyebiliyor ama ciddi oranda incelip azalıyor, bazen yılda 1–2 sıklaştırma seansı gerekebiliyor.
Yara genelde yanlış ayar, hijyen eksikliği veya güneş/solaryum sonrası yaptırınca oluşuyor. Kararma da aynı şekilde, yüksek doz ve cildi tahriş eden işlemlerle artabiliyor. Deneyimli uzman, uygun cihaz ve sonrası bakım kremi kullanırsan risk çok azalır. İlk muayenede mutlaka cilt tipini, lekelenmeye yatkınlığını ve kullandığın ilaçları söyle, ona göre ayarlama yapsınlar 💗✨
Uğraş dur yani
Cevap
1Cevap
ben oldum aşırı memnunum hayatta kendime yapabileceğim en büyük iyiliktir bnce :) Benim çıkmadı açıkcası kararma da olmadı ama ben cok lazer değiştirdim en kalitelisini bulana kadar canım cok yandı.
şu hayatta para harcadığım en mantıklı ikinci şey olabilir
ben falcon lazer yaptırdım gayet te memnunum kararma felan olmadı tekrar çıkma gibi bir durum da olmadı ama ben de etrafta cok duydum tekrar cıktı dıye. Sanırım bu lazerin ve yapan kişinin kalitesi ile alakalı bir durum
Ben iğneli epilasyon yapıyordum gayet memnunlar kararmada olmuyor
Sen yaptır dın mı
Yaptırsam sorar mıyım
Bi iki seanstan sonra çıkmaz
Ama tekrar edermiş tamamiyle yok olması için çok seans tekrarı oluyormuş artı masraf
Olabilir kaç yaşındasın
Lazer iyi oluyor
Sonrası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?