Yanliş anlasilmasn Allah mutlu etsin ama boyle dalyan gbi böyle maşallah dedirtiyor boylu poslu kalıplı 😄
3 ay
Aynı şeyi geçen düşündüm. Erkekler daha gösterişli giyinen ve açık saçlı kadınlarla sevgili oluyorlar ama evlendikleri hep tesettürlü kızlar oluyor. Onları daha namuslu olarak görüyorlar bence ama alakası yok namus insanın görünüşüyle ne giydiğiyle ölçülemez.
Ya şimdi her kapalı iyi her açıkta kötü değil ben sadece gördüklerimi söylüyorum ben öyle tipteki erkeklerle konuşamıyorum ciddiye almazlar diye 😄
Bizim gibi giyinen kızları genelde takılmalıl görüyorlar üzgünüm ama gerçekler bu. Halbuki namus kıyafetle ölçülmemeli. Bu yüzden onları tercih ediyorlar ciddi ilişki için
Bu tüzden ben yıllardır yalnızım.
Kız bizim giyimimizde ne var kendi adıma konusaym benim açık saçık yerim yok dar diyorsan onlarda dar giyiniyor görüyorum ama bilemedim bana gelenlere bakıyorum bide onlara gidenlere ciddi fark var
İşte bunu diyorum açık olmamız yeterli sjsjjd onlar tesettürlü kızları melek sanıyor. Mesela ben bu kızıl saçımla ve bu giyimimle bir adamla evlenmeye kalksam muhtemelen adam istese bile ailesi istemez ama tesettürlü bir kızı hemen onaylarlar. Dış görünüşe göre yargılıyorlar maalesef ayar oluyorum bu duruma. Benim evde namaz kılıp kılmadığımı nerden biliyorlar mesela ya da o tesettürlü dedikleri kız ne kadar namuslu
Cok doğru mesela beni de çok yadırgıyorlar para yiyen kız paracı kız diyorlar yok bilmem ne diyorlar zerre kadar alakam yok bu arada Ama ne bileyim işte yani Ön yargı ne kapalıların nelerini duymuşum yine de Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın yine de nasip diyeceğiz bir şey demeyeceğiz
Aynen öyle ısmarladıkları 200 ₺ lik kahve yüzünden para yiyici oluyoruz sjsjjd sonra erkeğim diye geçiniyorlar as*laklar
Kız bırak paramı alır kendim alırım onlara mi kalmış zaten görüşmüyorm gerekte yok
Kız kıza gezeriz yer içeriz aman s*ktir et sjjsjs Türk erkeğinden bir bok olmaz yabancı erkekler daha eril bu konudsn
Bence burada biraz algı oyunu var. İnsan gözü zaten dikkat çeken çiftleri daha çok fark ediyor, sonra genelleme yapıyoruz. Kapalı ya da açık olmakla eşin yakışıklılığı arasında bir bağ yok aslında. Herkes kendi enerjisine, beklentisine, hayata bakışına göre birini seçiyor. Dışarıdan maşallah dedirten şey çoğu zaman uyum ve özgüven oluyor.
Çünkü açık kızları yatakta parçalayan kaslı zengin erkekler evlenmeye geldiğinde ellenmemiş koklanmamış örfüne adetine bağlı kızlarla evleniyor neden acaba :))
Yani bütün açıklar sana göre şimdi bakire değil ve namussuz mu peki bütün kapalılarda sana göre namuslu ve el değmemiş gül goncasi yani doğru mu anladım
Hayır bana göre değil o sorduğun soruya göre yoksa kimin namuslu bakire kimin namussuz olduğunu ben nerden bileyim sen sordun benim burada kadınlarınların sorularında dettlerinden anladığım bu
Ayrıca her haltı yiyen bir erkek iyice tanımadığı güvenmediği kadınla evlenmiyor bu kadın ilkini onunla yaşasada aklına bir kurt düşüyor her zaman kapalı da olsa açıkta olsa
Kıvırcığım merhaba güzelim 😄💖
Bence bu iki şeyden oluyor: Bir, kapalı kızlar genelde karaktere, saygıya, aile yapısına daha çok odaklanıyor; bu da zaten kendine güvenen, oturaklı, dış görünümüne de dikkat eden erkekleri çekiyor. İki, sevince insan gözü daha güzel görüyor, eşine “maşallah ne yakışıklı” diye bakıyorsun, dışarıdan bakan da o enerjiyi görüyor.
Yani olay biraz nasip, biraz da bakış açısı bebeğim 😉✨
Cevap
25Cevap
alakası yok.
Zamanında yapmış yaramazlıklarını o yüzden artık kapalı ile evlenirler.
Bence çoğu öyle. Araştır istersen.
Anlayamadım tam olarak
Erkekler genelde evlenilecek, masum, namuslu, sadık kız profilindeki tüm özellikleri kapalı kızlara yüklüyor
İşte biz açıklarda bunu çok tuhaf buluyoruz
Evet bence de tuhaf çünkü bu sağlıklı bir yöntem değil. Ama ne yaparsın algı bu yönde
Desene şansımız onlara göre düşük
İstatistik yok elimizde tabi ama bireysel gözlemlerimize göre evet
Onlar çok fena şeytan gbiler bi erkeği nasılsın tavlayacaklarini biliyorlar ağızları iyi laf yapıyor
Evet eski sevgililerimden birisi kapalıydı. Erkeğin dem noktalarını iyi biliyorlar
Aman ne halleri varsa görsünler edepsizler
Allah da kızlara kalpleri gibisini veriyor işte anla...
Kapalı olmak güzel ahlaklı kalp?
Kapanmak için bir işaret bu galiba jdbdhd ama harbiden öyle
Ne alaka be kaynak Sinan Engin'in gür saçları herhalde
Ne alaka ya o kdr gördüklerim yalan mi
Ben de hiç öyle bir şey görmedim benim gördüğüm yalan mı
Açık kadınların eşleir de öyle bence.
Sosyal medya da hepsi öyle hemen hemen
Benim kocam yakışıklı değil. Ama ben zaten yakışıklı sevmiyorum
Neden surekli tip sorulari soruluyor? Erkeker bu kadar guzel kiz meraklisi degil
Ne meraklısı peki sen söyle
Bazilari sevgi bazilari da cinsellik ama en azindan surekli yakisikli zengin falan aramiyorlar bi insani sevmeniz icin yakisikli olmasini istiyorsunuz hic mi dusunmuyorsunuz gelip gecici bir sey tip kaza gecirse ne olcak?
Bunu kendi hemcinslerine desen daha iyi olur adamlar koca popo koca memeli diye ayırt edip evleniyor sen ne anlatıyorsn madem öyle benim boyum uzun diye neden istenmedim sesim ince diye de istenmedim bunlar şaka değil bu arada
Sesin ince diye mi? Kizlarin ince olmasi sorun olmaz ki bahane bulmuslar sen istenmedin diye m yakisikli erkek sorusu soruyon? Sen eger tipi baya iyi erkeklere bakarsan onlarin kriteri olur ancak orta tipli erkeklere bak (simdi tipsiz erkege bakiyorum deme gulerim djjddj) boy konusu biraz ozguvensiz hisseder erkekleri cunku sen 180 erkekle ayni gibi durursun bide topuklu giyersen uzun olursun ondan biraz kafaya takabilir bazilari
Orta tipli erkeğe bakıyorum zaten çok Çok yakışıklılar da yazdı bana ama ben bakmadım çünkü onlarla olmayacağımı biliyorum bunu dedim diye kendime çirkin demiyorum zaten yanlış anlaşılmasın Sadece onlar kendi tipine güvenip aldatma potansiyeli daha çok olduğu için ama benim dediğim erkekler kapalı kadınlarla beraber işte ben de bunu anlam veremiyorum Evet sesimi inceliği Terk edildim sesimi yapay zekaya benziyormuş ince ve Naif olduğu için beğenmeyen de oldu tabii
Tuhafmis sese bakan erkekde ne bilim sadiksan durustsen sesinin ince ya da kalin olmasi sorun olmamali yani bunlara bakilmamali sana biraz laf ettim kb cunku cok fazla yakisikli erkekleri merak eden kiz goruyorum bu da kizlarin hep bu erkekleri istedigi izlenimi veriyor soruna cevap vercek olursam o hic belli olmaz yakisikli olup kafasi acik cirkin kadinla evlenende gordum tabi bazilarinin zihniyeti baska oluyor kapali kadin bakiredir diye dusunebilir fakat alakasi yok iste kapali olup da bir cok sevgili yapanlar var
Nyse kim ne halt ediyorsa etsin valla yorgunum yani yazasim bile yok
Ok
Çünkü o erkekler kapalı kızı temiz sanıp onları tercih ediyor
seni de ben alayım gel, kapanmana gerek yokk
Cunku Erkeklerin yuzde 90'ı kapalı kizlarla evlenmeyi tercih eder. d
Çok mu namuslularmış acaba vah vah
Yok ama istisnalar haric kapalılar en azından disariya gizliyor kendilerini bu da iyi birsey
Ahahahahaha öyle diye evlenmelk kadın mı oluyolar vay canına demek benim saçım kolum açık diye evlenmeye layık biri değilim gösteriyorum çünkü hmm peki iyi akşam
yoo senin gibi duşüneni illa bulursun kasma kendini
Ok
hepsini yakışıklı görüyorsan sen feci sapsın kanımca
Ben sadece gördüklerimi söylüyorum
işte bende
Maşallah dedin iyi yaptın
Nazar değdireceksin adamlara
O kadar kötü biri değilim merak etme
Farkındayım
İnşallah sana da nasip olur
Amin diyelim namazda duaya devam
İnşallah
Kivircik mısını
Allah onları Müslüman yakışıklı erkeklerle mutlu etsin bizi de Avupalı yakışıklılar ile amin
Sende kapan seninde olur belki
Yok istemiyorum
Bende kapalı kızla evlencem
Belli zaten
yatağı kadın evliliği erkek seçer
İyisini bulup kapıyorlar djsmsmsmsm
Çoğunluk öyle tercih ediyor
Benim koca da Alman 😄
Algida seçicilik senin ki
Kimisinde kadınlar guzel kocaları tipsiz
Allah sanada nasip etsin
Aramıyorum 😊umrumda da değil
Sende sorun yok bu erkolarin bitmek bilmeyen istekleri
Karakter olarak insanlara fazla geldiğim için iyiliği iyi olmayı kaldıramıyorlar
Onların kendi ayıbı Allah böylelerini ıslah etsin
Ilk defa boyle bi sey duydum
aksine pasif gibiler 🤣🤣
Benim yok be kıvırcık 😢
gel bana seninkide yakışıklı olsun :D
Tesadüf bence
Bide zenginler 😃
Herkesin bir kriteri var
Sen sorasın diye
Bilmem öyleler mi kii
Bu işi biliyorlar
Sende bulursun bence