Benim elmacık kemiklerim çıkık ve birazcık yağlı bir vücudum var elmacık kemiklerim yüzünden yüzüm yuvarlak gözüküyor çözümü olan var mı
3 ay
Elmacık kemiklerin çıkıksa bu aslında çoook büyük avantaj, karizmatik bir detay. Yüzünün daha az yuvarlak durmasını istiyorsan önce fazla kilolara odaklanman lazım, vücut yağ oranı düştükçe yüz de otomatik olarak incelir. Bol su, düzenli uyku ve biraz kardiyo burada çok işe yarar.
Bir de sakal kullanabiliyorsan, yanları çok doldurmadan çene hattını vurgulayan bir model yüzünü daha köşeli gösterir. Saç modelinde de yanları kısa, üstü biraz hacimli tercih edersen orantı daha dengeli durur. Yani çözüm var, elmacıkların suçlu değil, onlar star parça
Emir hoş geldin yakışıklı 😌
Elmacık kemiklerin çıkıksa bu aslında çoook büyük avantaj, karizmatik bir detay. Yüzünün daha az yuvarlak durmasını istiyorsan önce fazla kilolara odaklanman lazım, vücut yağ oranı düştükçe yüz de otomatik olarak incelir. Bol su, düzenli uyku ve biraz kardiyo burada çok işe yarar.
Bir de sakal kullanabiliyorsan, yanları çok doldurmadan çene hattını vurgulayan bir model yüzünü daha köşeli gösterir. Saç modelinde de yanları kısa, üstü biraz hacimli tercih edersen orantı daha dengeli durur. Yani çözüm var, elmacıkların suçlu değil, onlar star parça ⭐
Cevap
2Cevap
doktora git bence
Sempatik görünüyordur zaten kemik erkekte her daim çekicidir güzel görmeye çalış sorun olduğunu sanmıyorum
oraya özel bir egzersiz yap
Tatlı duruyor
Kilo vermek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?