Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

hayır ya hep mutlu sonla bitmiyor çoğu masaj salonunda gerçekten profesyonel masaj yapılıyor sadece rahatlatma gevşetme amaçlı oluyor ama bazı yerlerde özellikle ucuz olanlarda ya da “özel hizmet” diye reklam yapanlarda mutlu son beklentisiyle gidiliyor ve oluyor da o yüzden “hep” demek yanlış genelde niyetine göre değişiyor eğer normal bir spa yeriyse fizyoterapi merkeziyse falan yüzde yüz rahatlatıcı masajla biter ama bazı erkeklerin gittiği gizli kapaklı yerlerde genelde o beklentiyle gidildiği için mutlu sonla bitiyor
Sen mutlu son istiyor musun bazen masajda
üniversitede bir kere gittim masaj salonuna iki arkadaş gittik ama ordaki kadınlar muhtemelen mutlu sonucuydu giyimden belliydi biz kadın olduğumuz için bize olmadı ama erkeklere kesin oluyordur
Sizde isteseydinizya
İyi kurtulmuşsunuz
İma ettiğin masj yaptıranın cinsel uyarılması ve rahatlatılmasıysa hayır tabi ki. Her masaj yaptıranı halletmiyorlar. Çok saçma. Nereden böyle bir kanı varsa? O durum özel bir durumdur. Yani sonu bellidir. Ona göre masör veya masöz bulunur. Ben eşime yapıyorsam durum başka. O durumda her halukarda sonu mutlu biter. Kastettiğin cinsellik dışındaki mutlu sonsa, evet. Normal başlayıp biten bir masajda, sonunda bir rahatlama ve gevşeme olacağı için mutlu olur insan. Masaj yaptırıp da, "keşke yaptırmasaydım." diyeni duymadım.
hep olmasada öyle bitmesi temenni edilir.. çünkü vücutta dolaşan o eller bi zaman sonra dokunduğu yerler dışında kalan uzuvlarada etki etmeye başlıyor ister istemez.. ee o uzuvlarda mutlu bi son istiyor haklı olarak
Canım, fotoğrafa aldanma, profesyonel masajların çoğu kesinlikle mutlu sonla falan bitmez. 💆♀️
Gerçek spa ve masaj salonlarında böyle bir şey hem etik dışı hem de yasak, hatta çalışanlar için ciddi sorun olur.
Mutlu son olayı genelde şehir efsanesi, yetişkin içeriklerin abartısı ya da kayıt dışı yerlerle ilgili.
Ankette net cevabım: Hayır ✅
Cevap
17Cevap
Istiyorsan mutlu sonla bitiririm
Hatta tekrar tekrar gelmek icin bos musun bugun diye sorarken bulursun kendini senin tum ihtiyacini karsilamak icin elimden geleni yaptigim icin ister istemez bu halde bulursun kendini
Masaj fiziksel bir tedavi destekleyici. Bazı şeyleri perdelemek için bir kesim masajı kullanıyor sadece.
Bu söylenişe aldanmayın yaa her masaj mutlu son ile sonuç verseydi herkes masaj salonlarında kuyruk oluştururdu ha evlerde olur masaj orası ayrı tabi
bitmese bile sonra mutlu sonla bitmis gibi hayal edebilirsin
Yok öyle bir şey.
Sen istersen olur anca
Profesyonel olanlarda olmuyor
Mutlu son olmazsa yarım kalır
Sevgilin yaparsa mutlu son olur
Masaj iyidir. Kaslar gevşer ağrılar azalır.
Yapanın el becerisine bağlı
özel masaj öyle bitebilir.
Hayır ya
Hayır.
Hayır
Bitmemesi zor
Tabiki bitmez
Mutlu bitmesi lazim
Hayır tabi
Hayır
Yaptirdinmi
yess