1 gogsum yok dogustan.
Skolyozum var (bazi kaburgalarim birbirine dogustan kaynamis, bu yuzden hem egik yuruyorum hem de gogsumde cikinti var.)
Dislerim ayrik.
Burnum kocaman.
Bogazimda erkeklerdeki adem elmasi gibi kocaman yumru cikti bir de, tioid noduluymus. 2 cm'den buyuk oldugu icin alinmasi gerekmesine ragmen devlet hastanesi olcumcul olmadigi icin almiyor, adem elmasiyla dolasiyorum. Bir bu eksikti.
konusurken yikdiz tilbe gibi agzim kayiyor.
Kilo alip veren biri degilim, hep siskaydim, hareketliyimdir de ama nedense her yerim catlaklarla dolu.
Gozlerim 9.5 numara miyop. Ince cama bile param yetmiyor kavanoz dibiyle geziyorum. Yuksek miyop, gozlerimi şasi yapti.
Her yerim nasır dolu.
Yillar once okurken kurslara gittim, iyi bir işim olur sandim olmadi, vasifsiz calisiyorum, aile destegim yok, geciniyorum ama birikim olmuyor, cirkinligim psikolojimi bozdu siz cirkin bir kadin olmak ne demek bilemezsiniz. Cirkin bir erkek bir kadini etkileyebiliyor ama kac yasina geldim benim kimse elimi bile tutmadi.
Is yerinde her zaman guzel kizlar kayiriliyor.
Hep bir adim ondeler. Ben sevilmek icin de calismak icin de hep daha cok calismaliyim cok yoruldum onlar 5 karis suratla bile cok sevilirler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer