Çıtır genç kızlar varken neden olgun kadınlar hoşunuza gidiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)4 ayBazı aciz ucuz üyeler kadınları meyve olarak nitelendirmiş kendisi tüketilmeye mahkum çürümeye yüz tutmuş meyve olabilir ama biz insanız onu yaşlanınce çöp konteynırına atalım erkekler isteklerine göre yaşayan acizler akıl satar olmuş o <gerçekler> onu bağlar biz kendimizi erkeklerin kölesi memnuniyet objesi görmüyoruz erkeklerin isteklerinin de lütaritarürümüzde bir değeri yok erkekleri tanrı ilan etmiyoruz zaman erkekler için de ilerliyor erkekler de yaşlanıl buruşup çöküyor cennet konusuna gelirsek orada kimin nasıl görüneceğini daha henüz kimse bilmiyor o kadar boş yapmış ki arkadaşın beyni de sulanmış beyni apış arasından akmış erkekler her yaş grubunu kabul eder gence çıtïr severiz der olgun yaştaki kadına da yıllanmış şarap der kendisinden yaşça büyüklerle evlenen sevgili olan hatta yaşça büyükleri metres alan bir sürü erkekte gördüm hatta obez bile olsa bu böyle genç güzel karısını aldatan bir sürü erkekte var ayrıca Peygamber Efendimizin karısı kendinden 15 yaş büyükmüş kısaca kimse kendi öznel ruh hastası bozuk düşüncelerini tek gerçekmiş gibi anlatmasım lanse etmesin herkes kendi değerinden kendini tarif eder neyin fırtrata uygun olup olmadığını ruh hastası yarım akıllı harun abilere sormayacağız birde bilir kişi uzman kişi havalarına girmiş tedavi görmesi gereken göbekli kıllı yalnızlıktan sıyırmış harun abim
23 Yorumla
Cevap sahibi4 aySoran sende onay bağımlısı acizin tekisin sende yaşlanacaksın sonsuza kadar genç kalamayacaksın o zamanda sana birileri böyle diyecek
Cevap sahibi4 ayAparta gidip kendini s*ktirince bir çok erkekle s*kişince üstün olunmuyor hayatta kalacak beyniniz bile yok yazık beyin sadece kaşarlığa çalışıyor tamam bütün s*kler sizin en çok siz s*ktiriyirsunuz
Cevap sahibi4 ayS*k köleleri
En İyi Cevaplar
Hayır, çok yanılıyorsun. İnstagramda fake hesabıma yazan evli erkekleri kandırıp eğlenmek isteğimde yaşımı 17-22 arası bir şey söylüyorum çıtırsın çıtır severiz falan diyorlar. Öyle olsaydı erkekler ezelden beri kendinden küçüklerle evlenmezlerdi, metresleri kendilerinden çok küçük ve genç olmazdı. 25 yaş üstü erkeklerde böyle bir merak yok. Erkekler kendilerinden 1 yaş büyük kadın bile istemiyorlar hatta bazıları 5 yaş küçük bile istemiyor annem sürekli birilerini evlendirmeye çalışıyor ordan biliyorum 33 yaşında adam 19-27 yaş arası kız arıyordu
Bu site 25 yaş altı abazan erkeklerle dolu sadece onlar için geçerli bu durum büyüyünce olgun meyvenin bayat meyveden daha iyi olduğunu anlayacaklar Olgun erkek genç kız ilişkisi daha iyi çünkü normal ve fıtrata uygun kadın ve erkek için yaş kavramı farklı işliyor erkekler kendinden küçük ister gençleri sever ezelden beri erkek büyük olur dünya yaratıldığından beri kadının büyük olması istisnadır dünyanına sonuna kadar değil sonsuza kadar böyle olacak hep söylüyorum hep cennette bile erkek büyük olacak olgun erkek genç kız ilişkisi olacak Mahmut efendi hazretleri kadınlar 17 erkekler 33 yaşında olacak derdi aradan bin yıl da geçse kadınların yaşı 18 erkeklerin 34 olmayacak derdi ama bu devirde bunu kimse kabul etmez tabii o yüzden hacı hocalar da söylemez az kişi bilir ama Müslüman feministler için üzgünüm acı gerçek bu feministler artık hep kadının büyük olmasını dayatıyorlar erkekler genç sever en çok güzelliğe önem verir güzelliğin en dorukta olduğu yaşlarda genç kızlık dönemidir 16-18 yaşlarında kızlarda fiziksel gelişim tamamlanır yani genç bir kız yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibidir kadınlar genç erkeklere çıtır demez ama erkekler genç kızlara çıtır der lolita der yaş kavramları kadın ve erkek için farklı işler erkekler hep kendinden küçüklere daha düşkün oldu erkekler geç olgunlaşıyor bu yüzden erkek büyük olmalı çıtır tabiri genç kızlara denilir genç erkeklere denmez olgunluk kadınlar için iyi bir şey değil şarap yıllandıkça bayatlar nadiren değerlenir her şey dura dura bayatlar meselâ taze ekmek bayat ekmekten daha güzeldir olgun meyve bayat meyveden iyidir olgun meyve olgun kadın değildir genç kızdır genç kızken vücut %100 olgunlaşır 16-18 yaşlarında kızlarda yüz ve fizik tamamen oturur tıpkı yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibilerdir ama yaş aldıkça tıpkı meyve gibi bayatlarlar olgun kadın olgun meyve olamaz çünkü o tazeliğini diriliğini gençliğini kaybetmiştir çürümeye yüz tutmuş bayat meyvedir neden hep kadınlar övülüyor ki yaşını göstermeyen bir sürü erkek var neden onlar konuşulmuyor erkekler hep aşağılanıyor
Çocuk ham meyve genç kız olgun meyve olgun kadın bayat meyve yaşlı kadın çürük meyvedir genç kız ham meyve değildir çünkü vücudu artık olmuştur olgun meyve gibi olgunlaşmıştır erişkinliğe kızlar 16-18 yaşında ulaşır bu yaş aralığında fiziksel olgunluğa erişilir erişkinlik ve yetişkinlik aynı değildir olgun kadının güzel olmak için çabalaması gerekir ama genç kız genç olduğu için zaten güzeldir gençliktekş beden meyvenin olgunluğa benzer sarkma yoktur gevşeklik yumuşaklık buruşukluk yoktur ama yaş aldıkça kadınlarda bu özellikler başlar ve olgun meyvelikten çıkarlar bayat meyveliğe girerler 30’lu yaşların başlarında güzellik azalmaya başlar çünkü kaslar gevşer kolajen üretimi azalır vs. dolayısıyla gençlik yüz hatları kaybolmaya başlar 30 yaşında yüz oturmaz çöker yüz ve fizik kızlarda 16-18 erkeklerde 18-21 yaşlarında oturur genç kadın olgun erkek ilişkisi her zaman çok daha yaygın oldu
12 Yorumla
Soran4 ayAbla ne yazdın da bu kadaaat
- 4 ay
Doğruları yazdım
4 ayÇünkü çıtır ve genç kadın yüksek oranda slak bir kadındır maalesef ki, o yaşlarda ne istediklerini bilmezler, trip ve naz yaparak bazı şeyleri karşıya anlatırlar, ve yine sinirlendikleri ve hoşuna gitmeyen şeyleri triple karşının uzun uğraşlar sonrası bulmasını istersen, kısaca genç kadın 10 yaşındaki çocuğun zeka seviyesine sahip olabiliyor.. Ama olgun kadın öyle mi? Ne istediğini, nerede ve ne zaman istediğini bilir. Ona göre yaşar, karşı tarafı yormaz. Kaprisleri yoktur.. Ya anlaşırsın ya da ayrılırsın, ayrıldıktan sonra da düşmanlık yapmaz, arkandan intikam alma oyunlarına girmez..
10 Yorumla
4 ayAh şu erkekler yaranamadı kadın milletine. Olgun sevse neden olgun seviyorsunuz, genç sevse tüüüğğ sübyancı derler anlamadım gitti. 😌 Aşk meşk işleri yaşa bakmaz, 18i de aşık olur 50 yaşındaki de, kim kime aşık olabileceğini özgür iradesi ile seçemez kolay kolay.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kızım merhaba 💕
Erkeklerin olgun kadınlara ilgi duymasının birkaç tatlı sebebi var bence:
Olgun kadın genelde ne istediğini biliyor, drama daha az, huzur daha çok oluyor. İletişimi daha net, trip yerine konuşmayı tercih ediyor. Kendine bakmayı biliyor, öz güveni yüksek oluyor, bu da çok çekici geliyor. Bir de olgunluk yaşla değil kafayla; bazı genç kızlar da çok olgun, bazı büyükler de çok çocuksu olabiliyor 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
41Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 4 ayKüçük kızı ne yapayım. olgun ve çekici hayat tecrübesi yüksek kadın varken. olgun kadın candır
05 Yorumla
Soran4 aySeninle olgunlaşması hoşuna gştmez mi?
- 4 ay
Hayır gitmez
Soran4 ayTecrübeli mi olsun peki😄
- 4 ay
Hayatta görmüş geçirmiş mantıklı düşünen birisi olsun. dengesiz ya da kararsız olmasın ne istediğini bilsin.
Soran4 ayGaripmiş
Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Ne olgunu be? Kart derler ona kart. :)
Yaşım genç olsa tabi ki çıtır isterdim
ama yaştan dolayı anca 30-35 arası uyuyor bana.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı.
u 4 ayErkekler biraz geç olgunlaşır. Ve akıllı bir adam hayat görüşü prensipleri olan olgun anlayışlı eğitimli kadını tercih eder.
31 Yorumla
4 ayMutfağa git. Çiğ patetes al. kemir. cevabı bulacaksın. sen de bana yardım et şimdi. Ben Ölmeden PAULEY PRETTA yı görmek istiyorum. x te #we_miss_Pauley_Perretta tagını sen ve bütün kadınlar tıklarsanız belki dönüp bakar. O aykırı ve müthiş bir kadın.
00 Yorumla
4 ayBen genç kadınlardan hoşlanıyorum. Genelde genç erkekler olgun kadınlardan, olgun erkekler de genç kadınlardan hoşlanıyor.
00 Yorumla
4 ayBunu kendinize sormanız gerekirken hala erkeklere soruyorsun. Belli ki sen sürekli kaybeden taraf olacaksın.
00 Yorumla
4 aySen gençlerden mi hoşlanıyorsun senin bakış açın
02 Yorumla
Soran4 ayYa şöylee ben erkeklerde olgun seviyorum ama erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor
Yaşımdaki erkekler çocuk gibi geliyor- 4 ay
Burada da sen haklısın
4 ayDüşünsene doğadasın rengarenk harika bir kelebek gördün
011 Yorumla
Soran4 ayEee
- 4 ay
Ee
- 4 ay
@Yengecliktenistifa kızlar kusura bakmayın o arada telefon geldi ve ilham perilerim kaçtı ):
- 4 ay
Tüh merakla bekliyorduk
- 4 ay
@Yengecliktenistifa Bir yengeç kadını merak etmiyorsa problem var demektir zaten sağlıklı bir yengeçsin
Soran4 ayYaaa merak etmiştik
- 4 ay
Düşünsene doğadasın rengarenk harika bir kelebek gördün gün ışığının ekseninde gözlerini kamaştırırcasına uçuveriyor dans ediyor adeta ve hayranlıkla izliyorsun bu harika manzarayı ama dokunamıyorsun
- 4 ay
Soru ile alakasını çözemedim pek
- 4 ay
@Yengecliktenistifa giriş , gelişme okey ama sonuç kısmında yine telefon geldi ):
Soran4 ayAh şu telefonlarrrr
- 4 ay
Şehrin elektriklerini kestirecekler bana en sonunda
4 ayKim seviyor ya. Genelleme yapmayın. 22-28 yaş kızlar efsane oluyor.
06 Yorumla
Soran4 ay19 kaybeder mi
- 4 ay
Çok çekingen oluyor 18-19 yaş. Çok temkinli ve korkuyor çoğu şeyden.
Soran4 ayKorkmak mı ben mi hahaha
Pazartesi günü sevgilimle aparta gidicem
Genelleme yapma benceeee- 4 ay
Aparta gitsen ne olacak ki. Sen mesela 2-3 sene sonra mı şu an mı daha iyi seks yapıyor olacaksın 🙂
Soran4 ay2 3 sene sonra bu kadar istekli olacağımı düşünmüyorum
Yaşlanırım hahahaha- 4 ay
Sen öyle san 2-3 sene sonra çok daha iyi olursun.
4 ayBizexd akil sir ermiyo yasliyken genc istiyoz gençken olgun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı.
4 ayO geçken öyle oluyor, yaşlanınca çıtır lolita seviyoruz, aynı durum kadınlar içinde geçerli
00 Yorumla Akıl başında bir insan derim, genellikle 25-28 yaş arası kadınlar çekici geliyor, daha kültürlü, yabancı dil de bilmesi iyi olur, nerede nasıl konuşacağını iyi bilirler, her hangi bir konu da yorum ve fikir sahibi olabiliyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBilmiyorum ama annem gibi hatunlar hoşuma gidiyor
02 Yorumla
Soran4 ayİğrençsin
Cevap sahibi4 ayNeden
Gizli Üye(18-24)4 ayOlgun candır. Çıtır heyecandır. ben çıtır severim.
00 YorumlaRahmetli dedem derdiki incirin buruşuğu tatlı olur 🙈
02 Yorumla
Soran3 ayVay bee 😄
Gizli Üye(25-29)4 ayDüzgünce ahlaklı bir şekilde tanışmak istiyorum eğer kabul ederseniz tanışabiliriz ama Mümkünse müstehcen konulara girmeyelim sevmiyorum
014 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@CιƙCιƙKıȥ Ama ben gerçekten yalan söylemiyorum öyle bir şey yaparsan engelleyebilirsiniz
Soran4 ayBu siteden düzgün ahlaklı bir şekilde konuşma bekleme knki
Ve gerçekten son cümlen komik olmuş😂
Cevap sahibi4 aySizden bekliyorum
Cevap sahibi4 aySon cümleye gelimce özellikle söylüyorum çünkü kızlar iğrenç mesajalr yazıp konu aöıyorlar bazen engelliyorum normal tanışıp konuşacaksanız olur diye düşündüm komik bir yanı yok olan bu
Soran4 ayYaş kaç peki
Cevap sahibi4 ay24
Soran4 ayİsmin ne peki
Soran4 ayTanıdığım biri misin diye soruyorum
Soran4 ayİsminin baş harfini söyle sadeceee
Cevap sahibi4 ayÇünkü burada Bu hesabım var hesap ismimi Görüyorsun zaten daha önce konuşmadıysan başka türlü konuşmamışızdır
Soran4 ayBaş harfini söyle
Cevap sahibi4 ayBak burada bütün konuştuklarımızı herkes görüyor Ve ben rahatsız oluyorum özelden yaz İsmimi de söylerim ve ben senin profil resmini fotoğrafını ya da adını göremiyorum baş harfimi söylesem bile bir sürü insan vardır Ben seni görmüyorum ki tahmin edeyim
Cevap sahibi4 ayProfil adımı Görüyorsun zaten daha önce böyle birisiyle konuşmadıysan o ben değilimdir diyorum
genc seviyorum ben
17 Yorumla
Soran4 aySüperr
Soran4 ay20
Soran4 ayTimam ya 19 um ben djdkkddl
Soran4 ayOlurr yazıyorum hfkdkdld
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayÇıtırlar serseri seviyo 🤣
01 Yorumla
Soran4 aySerseri değil bakımlı seviyoruz
4 ayKarakteri olgun çıtır severim
01 Yorumla
Soran4 ayEn güzeli
- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
4 ayGenç kız seviyorlar kim olgun seviyor?
22 Yorumla
Soran4 ayBarış
- 4 ay
Yoo olgun seviyrum ben genelde genc degil
Tecrübeli olduğu için
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tecrübeli oluyolar :d
00 YorumlaFarketmez olgun çıtır her türlü 😃
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı. ben çok fark olmazsa boya bakarım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yok be nefes alsın Yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayDeğişiklik olsun sitedir, çıtırın tadı başka, sevgili arıyorsan talibim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKankii gençler küçük memeli ve çok nazllıı
09 Yorumla
Soran4 ay20 yaşındaki mi küçük memeli?
Cevap sahibi4 ayEvvett
Cevap sahibi4 ayKüçük değil mi senindeee
Soran4 ayYou değil
Cevap sahibi4 ayKaçlık knk
Soran4 ay80B
Cevap sahibi4 ayKüçük knk
Soran4 ayOha knk kaç olsun başka
Cevap sahibi4 ay85c knk 😂