5 bölge 10 seans, 3500₺ tek çekim diyorlar, zaten normalde de gidip memnun kaldığım bir yer ama biraz borcum var şu an napsammm
3 ay
Paran olunca yaptır ya da jilet kullan
Jilet kullanmam zaten epilasyona gidiyorum son seansım kaldı
Hiçbiri yok kapalıyım 🤏
Nedenn merak ettin
Masraflı demeseydin...
Normal bence hatta ucuz bile
Direkt ödeme istiyor ya, borcum var bitince belki...
Taksit yapsa iyi olur da yapmıyor galiba böyle dediğine göre
Evet sordum yapmıyoruz dedi
O zaman borcun bitince yaptırırsın boş ver zora sokma kendini şimdi
Güzel kızım merhaba 💖
Borcun varken böyle toplu bir ödeme biraz riskli olabilir canım. Lazer sonuçta lüks sayılan bir harcama, temel ihtiyaç değil. Bence önce kendini sıkmayacak şekilde borçlarını hafifletmen daha iyi olur. Merkeze sor, taksit ya da bölgesel ödeme yapabiliyorlarsa önce seni en çok rahatsız eden 1–2 bölgeden başlayabilirsin. Kendini zorlayıp strese sokma, güzellik kadar huzur da önemli 💆♀️✨
Cevap
3Cevap
3500 fazla ucuz değil mi ki? Güvenilir olduğundan ve gerçek alexandrite cihaz kullandıklarından emin ol
Normalde gittiğim bir yer, champion cihaz kullanıyorlar
Ben de champion cihaz kullanan yere gittim 2 paket yaptırdım. İlki ok ama ikinci paketi aldığım için pişmanım. Şimdi ev tipi ıpl lazer cihazından aldım o şekil devam edeceğim. Yani eğer memnunsan devam edebilirsin tabi kişiden kişiye de değişen bir durum
Benim %90 bitti mesela kol altı hiç çıkmıyor, genital de seyrek bacakta. Ama ürün satma davranışları yüzünden daraldım ordan da
Aynı yerden mi bahsediyoruz acaba aynı durumu yaşadım, İstanbul’da mısınız?
Yok değilim, ilk başlarda bu problem yoktu son ikidir baya arttı. Geçen peeling satmaya çalıştılar bende sandım ki 300₺ bir şey... 2500₺ dediler yok deve yani
daha önce neyle alıyordun
Epilasyona gidiyorum geçen ramazan ayından beri, son bir seansım kaldı ya, indirim yapmışlar da tekrar alsam mı diye düşündüm
E bitmedi mi de niye tekrar alacann
Arada çıkar belki diye, sırt kol ve karın bölgesine yaptırmamıştım hem
Nereye yaptın yaa
Kol altı, yüz, boyun, bacak, genital
Bitti mi oralardaaa
Yüz ve boyunda bitti bıyık kısmı hariç zaten yüzüme 20 seans yazmışlardı daha dolmadı. Kol altı ve bacak bitti aşırı seyrek çıkar yani çıksada, genital de öyle
Genitalde bitmiyo derler genieldee
Benim baya seyrekleşti ya
Bitti denecek kadar mıı
Evet öyle, 2-3 ay almasam da olur gibi, tabi dökülme zamanı hariç
Kaç yaşındasın pekii
24
Kukun çok kıllı mıydı önceden
epilasyona gidiyorum çok faydalı tavsiye ederim
Bende gidiyorum geçen Ramazan'dan beri, son seansım kaldı, bitmeden paket uygunken yenilesem mi diye düşündüm de borcum da var
sponsor buıl
Çok uygun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar