Sonuç olarak aynı kişilikte değil miyiz? Boyumuz uzun olunca saygı görürken, neden kısa olunca dışlanıyoruz? Görsellik bu kadar önemli mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle öyle daha uzun boylu insanlar bir şekilde daha baskın ve ciddi göründükleri için tavırları ona karşı bile değişiyor fakat minyon insanlara insanlar daha yakın davranıp daha bir ciddiye almıyor görünüş sosyal hayatta da iş hayatında da her zaman bir sıfır öne geçiriyor özel hayatta kişinin isteğine göre daha iyi olabilir fakat genel olarak bu tarz ortamlarda uzun olmak her zaman avantaj oluyor minyon insanlara pek fazla saygı duyulmuyor ciddiyetle bakılmıyor
E moruk ben 187 boy 90 kiloyum. Benim yanıma bir buçuk metre boyunda bir kız ne yapsın. Aşağı in öp onu yukarı çık birşeyler yap olmaz mi. O bana gökdelen gibi bakacak
Cep telefonu gibi karı, e demezler mi adama bula bula bunu buldun diye
Canım, kalbimle “Hayır” diyorum. 💕
Boy sadece fiziksel bir detay, karakterinle, zekânla, enerjinle aynı kişisin. Toplum maalesef görselliğe fazla takılıyor ve bu da saygının sebebini karıştırıyor; oysa saygı boya değil, duruşa verilmeli. İnsanlar hazır kalıplarla düşünüp uzun boya “güç”, kısaya “dezavantaj” yüklüyor. Bu tamamen yanlış bir algı. Kendini boyunla değil, varlığınla tanımla, gerisi gerçekten teferruat. 🌟✨
İşte sen böyle düşünüyorsun ama insan psikolojisi farklı konuşuyor.
Cevap
1Cevap
önemsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?