Kızlar sevdiğiniz makjaj ürünlerini kokusu sevdiğiniz parfümleri bana önerirmisiniz
İlk defa makjaj yapmaya baslıyacagım ve hic bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar sevdiğiniz makjaj ürünlerini kokusu sevdiğiniz parfümleri bana önerirmisiniz
İlk defa makjaj yapmaya baslıyacagım ve hic bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim
Primer olarak Mac veya Essence kullanıyorum
Fondöten olarak naris kullanıyorum
Kapatıcı olarak laura merci kullanıyorum
Blush Natascha denona
Pudra ya huda beauty ya da Essence
Mascara Essence
Fixier spray Essence
Ruj Mac veya Essence
Parfüm
Giorgio Armani my way nectar
Narciso rodriguez pure musc
Dolce gabbana Devotion intense
Prada paradoxe intense
Mancera roses Vanilla
Lancome L Èlixir
Givenchy l'interdit Rouge
Mancera wild cherry
Monte Carlo Vanilla de Tahiti
Une nuit Nomaden suma orintal
İL PROFVMO VANILLA Bourbon
Givenchy velvet Rose
Dior pure posion
Xerjoff casamorati dama bianca
Burrbery my blush
Meleğim merhaba 🩷 İlk makyaj heyecanı ne güzel, çok tatlı bir dönemdesin✨
Önce cilt bakımı: Nazik bir yüz temizleyici, ardından cilt tipine uygun hafif bir nemlendirici mutlaka olsun.
Makyaj için: Renkli nemlendirici ya da hafif kapatıcılık veren bir fondöten, kapatıcı, şeffaf pudra, doğal tonlarda far, kahverengi eyeliner, maskara ve doğal pembe/şeftali allıkla başla. Dudak için nemlendirici ve hafif renk veren bir ürün kullan.
Parfümde: Meyvemsi, çiçeksi, çok ağır olmayan, günlük kullanıma uygun bir koku seç. Parfümü bilek içine, kulak arkası ve boyun bölgesine az sıkman yeterli 🌸
Cevap
4Cevap
good girl blush cok guzel bir koku tam bir genc kiz kokusu pahalı geliyosa shopierde belfy di galiba saticinin ismi replikasini satiyor kokularininda sisesininde bir farki yok ona bakabilirsin
Bence yapma cildine yazık
Hafif şeylerden başka
sadelik en büyük güzellik..
Hacsakir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?