7 ayYa masrafa ayrı bir konuda kadın çalışıyor Kendi ayaklarınıza duruyor olabilir ama ne gerek var ya o kadar boyaya badana Ya bana göre çok anlamsız Zaten şöyle düşün hani yatak için ilişkiye gireceğin zaman çırılçıplaksın Boya badana yok girdiğin zaman dünyanın hani en güzel şeyi O yani başka bir şey değil ya o da en fazla 1 saat sürüyor zaten
11 Yorumla- 7 ay
haklsn
En İyi Cevaplar
7 ayAylık ne kadar masraf yapıyor bilmek lazım
13 Yorumla- 7 ay
bir sürü
- 7 ay
Çok bir şey tutacağını sanmam
- 7 ay
Teşekkür ederim 🍀
Kesinlikle EVEETTTR
13 Yorumla- 7 ay
hmmm
- 7 ay
doğru
7 ayBenim için süs değil de bakım diyebiliriz. Bakımlı kadın olmanın tabiki ufak tefek masrafları var. Ama inanın hergün içilen bir paket sigaranın aylık masrafı kadar değildir standart derecek bakımlı bir kadının masrafı. Süs konusuna gelince takı toka giyim kusam çanta ayakkabı. Bunlar gelir benim aklıma. Asırısı tabiki masraflı olur
11 Yorumla- 7 ay
doğru ya
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 🌸
Süslü kadın = masraflı kadın diye bir kural yok, bunu kafalarına kim yazdıysa silsin rica edelim 😂 Süslü olmak, kendine bakmak, makyaj yapmak senin tarzın, zevkin ve kendine saygının bir parçası. İster çok süslü olursun, ister sade; masraflı olup olmaman bütçeni nasıl yönettiğinle ve hayattan ne beklediğinle alakalı.
İstersen uygun fiyatlı ürünlerle de ışıl ışıl olursun, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin 💕 “Süslü çiçek” olmak suç değil, tam tersi çok tatlı bir özgüven göstergesi bence 😌💄✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
7 aySüslü olmakla alakası yok kadın olmak genel olarak pahalı bir şey
21 Yorumla- 7 ay
haklsn
- Güzellik & Bakım konusunda 48,3b cevap paylaştı.
u 7 aymasrafları olur evet
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Becerilerine bağlı. Eğer kendi saçını boyayabiliyorsa, makyajını ve manikürünü yapabiliyorsa masrafı azalır. Bununla da kalmaz tabi bunun kiyafeti var, parfümü var, makyaj malzemeleri var.. O kadar masrafsız kadınlar var kı her şeyin en ucuzunu bulmak için market market dolaşanlara göre masraflıdır.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her zaman değil. Süslü olmak masraflı olmakla eş anlamlı değil, daha çok özenli olmakla ilgili. Kimi insan az şeyle de bakımlı ve şık görünebiliyor. Masraf meselesi tarzdan çok kişinin tercihi ve beklentisiyle alakalı.
12 Yorumla- 7 ay
doğru
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayBakimli olmak aşırı masraf gerektirmez
Tertemiz olmak zaten şart
Makyaj desen asirisi zaten igrenc
Onun haricinde
Çirkin kadini güzel yapmaya calismak masraflidir110 Yorumla- 7 ay
aynen
- 7 ay
Hayır bakımlı olmak cok masrafli değil
- 7 ay
Bakimdan kastin ne sesin yüze boya badana yapmak mi?
- 7 ay
Erkeklere daha cok para lazım
- 7 ay
Evet zeki kadınsın
Masraf gözüyle bakmıyorum ben on konuya aslında sadece bakımlı olmak istiyorlar en doğal hakkı bir kadının ama bakımlı olacağız derken hepsi değil çoğu kendi özünden dışarı çıkıyor
12 Yorumla- 7 ay
olabilir
7 ayAbartı harcama yapmadığı sürece süslü olmasında sorun yok, kadın dediğin bakımına dikkat etmeli zaten ama dozunda
11 Yorumla- 7 ay
aynen
Güzellik & Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Değildir. O parayı başkası için değil, aynaya baktığında kendini iyi hissetmek için harcar 🌸🤍
11 Yorumla- 7 ay
mantıklı
Süslü olmak masraf değil, kendini ifade etme biçimi, ruhunu besliyor.
21 Yorumla- 7 ay
evet ya
- Güzellik & Bakım konusunda 948 cevap paylaştı.
7 ayevet tabii ki masraflıdır. mühim olan bu masrafı kime yükledikleri :))))
11 Yorumla- 7 ay
aynen
7 aykadın dediğin süslü olur, güzel kokar ve güzel giyinir
11 Yorumla- 7 ay
harika
7 aySen istiyor at gibi hatun yapacak masraf sen istiyor masrafsız hatun nah sana at gibi hatun
11 Yorumla- 7 ay
haha
7 ayMasrafını kendin karşıladığın sürece sorun yok 😀
11 Yorumla- 7 ay
evet
7 ayBence masraflı biraz süslenmeye ara versinler
12 Yorumla- 7 ay
olmaz
- 7 ay
Olmaz diyorsun ama çok para biterse nolacak bir gün ya arabamı ya da evi satmak zorunda kalırsam bence masraf olmamalı siz ne derseniz deyin ama bu konuda siz katılmıyorum ben erkeklerden yanayım
Gizli Üye(30-35)7 ayTürk erkeğine göre evet. Onlar beş kuruş para vermesin ama kadınları hep ilk günkü gibi olsun isterler.
11 Yorumla- 7 ay
aynen
Gizli Üye(30-35)7 aySandığınızın aksine erkekler doğal görünüşe aşık oluyor, bakımlı olun bu kötü değil ama gerekslz makyaj yapay hissettiriyor.
11 Yorumla- 7 ay
evet
Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Seksi kadınsın seksi kadınlar maaraflı olur
11 Yorumla- 7 ay
evet
Gizli Üye(30-35)7 ayYani masraflı olur, alınacak birseyleri hiç bitmez.
11 Yorumla- 7 ay
aynen
Çok süslü kadınlar ya bedenen temiz değil ya da evde asla iş yapmayan dağınık insanlar hepsi midir hayır ama genelinde kendine çok zaman ayıranın başka şeye yetişemeyeceğini mantiksal düşünmek lazım
21 Yorumla- 7 ay
olabilir
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 7 ayNe olmuş güzelliğimiz için para harcıyorsak 🤪, erkekler ne anlar...
27 Yorumla- 7 ay
Anlamamak çok daha iyi 😌
- 7 ay
Anlamayınca da bakımsız diyorsunuz 🤪.
- 7 ay
Şimdi daha iyi anladım 😂
- 7 ay
İşte bu 🤪.
- 7 ay
Çok zekisin ben ikna oldum 🤣🤣
- 7 ay
Teşekkürler 😹.
- 7 ay
Rica ederim 😂
7 ayMasraflı süslü ol erkeklerden daha çok değer görürsün. Buradaki doğal kadın candır diyen erkeklerin sözlerine inanma
11 Yorumla- 7 ay
aynen
Ya bence ikisi arasında çizgi var işin dozunu kaçırmıycaksın aynı zamanda hem bakımlı olup hem de filli boya gibi de gezmiyceksin
11 Yorumla- 7 ay
evet
7 ayBakım her türlüsü para demek evet süslü kadın masraflı kadındır
10 Yorumla
7 ayevet öyledirler. ya babasına ya kocasına ya da kendisine masraf cikarirlar.
10 YorumlaSüslenmenin ölçüsüne göre değişir, bakımlı ve temiz olmak masraflı olmak değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayŞunu sansürleyin. Bu nedir yahu. Sen hiç bakım yapmasan yapmış halinden 2x daha güzel olursun. (Bakım yapan her kadın güzel oluyomuş gibi bir de övmüşler)
10 YorumlaSüslenmek masraflı değil. Herkes bütçesine göre kendine iyi bakar. Bu biraz da öncelik meselesi. Planlı harcayan biri süslü de olur, masrafsız da. Masraf algısı genelde kimin parasının harcandığına göre değişiyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySüslü kadınlar genellikle bakımına özen gösterir, bu da masraf gerektirebilir. Ama bu, kişisel tercih ve özen gösterme meselesidir; her kadın farklı şekilde kendini güzel hissedebilir.
11 Yorumla- 7 ay
güzel yorum
7 ayEvet masraflıyız tabi, bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.
21 Yorumla- 7 ay
doğru
Güzellik & Bakım konusunda 769 cevap paylaştı. Haliyle saçıydı, başıydı kozmetik ürünleriydi masrafı olur :))
21 Yorumla- 7 ay
zor işler ya
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayKadın olmak zaten yetiyor masraflı olmaya..
Makyaj malzemesi, kıyafet, taki, kuaför var da var bunlara düzenli olarak almak ya da yapmak para mı dayanır insana.. helede bu zamanda
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı.
7 ayHer şeyi evde kendi yapsa bile o malzemelerin masrafları var tabii.
11 Yorumla- 7 ay
doğru
Gizli Üye(30-35)7 ayOlursa bile kendilerine olur buna da masraf denilemez, denilmemeli bence...
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Evet elbette masraflıdır. Bedavaya süs nerede görülmüş 😄
11 Yorumla- 7 ay
dimi ya
7 ayEşimin suslenmesi hoşuma gider
Ne güzel bakımsız mi olsun12 Yorumla- 7 ay
evett
- 7 ay
Evet mi?
7 ayMasraf demeyelim de kendini sevmenin sonucu diyelim 😂
11 Yorumla- 7 ay
aynen
Bakımlı ve süslü kadın istiyorsanız ona paranızı da vermelisiniz
28 Yorumla- 7 ay
Hıı hıı 😏
- 7 ay
@Hasan-ARSLAN haklı değil miyim
- 7 ay
Çok haklısın paralarımız 💸💵💴💶💰💳 size feda olsun 😉
- 7 ay
@Hasan-ARSLAN kadın istiyorsanız harcarsınız istemiyorsanız oturun annenizin yanında onlar sizi sevsin
- 7 ay
Sana katılıyorum
- 7 ay
@Hasan-ARSLAN teşekkürler 🤩
- 7 ay
Rica ederim 🤡
- 7 ay
Soruya cevapla cevap veriyorsun Çiçek😅
Süslenip püslenip durduğuna göre demek makyajlara vs. para veriyor.00 Yorumla
7 ayKişisel bakımın mecbur gider yönü oluyor bedavadan bu tür şeyler olmaz ki illa ki belirli miktar para veriliyor
00 YorumlaParası çoksa değil ayrıca seviyorsan elbette öyle olucak süslü bir kenara bir insan zaten kendine bakmalı ve bunun da bir bedeli olmali
00 Yorumla
7 ayHerkesin tercihi farklı Ben daha doğal kadınları daha çekici bulurum. Ağır makyaj yapanlar zaten doğal gelmiyor ve görünmüyorlar..)
00 Yorumla
7 ayHayır değildir bu doğal hissetmenizi ve kendinize önem verdiğinizi gösterir tabi çokta abartılmamalıdır
10 Yorumla
7 aySüslü avrat alıyorsan süsüne de alışıcan yiğidim
11 Yorumla- 7 ay
aynen
7 ayEvet çoğu da yarım akıllı olur
11 Yorumla- 7 ay
haha
- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
7 ayMasraflıdir ama kötü birsey değilki kendine bakmak
11 Yorumla- 7 ay
aynen
Masraf değil de kendine değer verme kendini önemseme diyelim
10 Yorumla
7 ayKadına masraf etmeye değer 😊🤗
12 Yorumla- 7 ay
vay be
- 7 ay
Sağol 😊
Biraz öyleyiz huyumuz kurusun
11 Yorumla- 7 ay
haha
Makyajı sulu boya gibi kullananlardan ziyade yerinde ve kalitesinde kullananlar masraflı olsa tarih ne yazar. Doğal güzellik varken masrafa gerek yok
10 YorumlaHak ediyorlar ama masrafı
11 Yorumla- 7 ay
evett
Güzellik & Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı. Para olmadan olmaz
11 Yorumla- 7 ay
evet
Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Olsun o kadar güzelliğin bir bedeli var
11 Yorumla- 7 ay
doğru
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aySüslü kadınlar evet biraz cep yakar
12 Yorumla- 7 ay
baya
- 7 ay
Evet 👍😂
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşırıya kacmiyorlarsa hayır
11 Yorumla- 7 ay
aynen
Güzellik & Bakım konusunda 817 cevap paylaştı. Masrafsız kadın mı olur?
12 Yorumla- 7 ay
olmazz
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şeyin bir bedeli var. Bitabi.
11 Yorumla- 7 ay
evet ya
Güzellik & Bakım konusunda 620 cevap paylaştı. Masrafı kendine. Bana ne :)
11 Yorumla- 7 ay
evet
Güzellik & Bakım konusunda 777 cevap paylaştı. Ahahshj şimdi yalan konuşamam evet maalesef masrafı da oluyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı.
7 ayOnların yapacağı masraf benim hoşuma gider ne olacak ki kim için süsleniyor sanki
04 Yorumla- 7 ay
Eğer en başta dış görüşüne değilde karaktere bakarsan gözü açıldığında başkasına değil eşine daha güzel bakar. Tabikide senin dediğin gibide olabilir. Bilemiyorum umarım kötü insanlar bizden uzak durur
- 7 ay
Ben aslında süslenmeyi saç baş bakım krem olarak algıladım. Evinde kendisine bakım yapıp eşine karşı daha hoş görünmesi gibi düşündüm. Gittiği mekana göre orantılı olmalı zaten bir kadın. Her daim nerede nasıl davranacağını bilmeli.
7 ayKadının en güzel hali, duştan çıkıp tertemiz bir şekilde saçını kurutup pijamalarıyla ev halidir.
01 Yorumla- 7 ay
O yüzden makyajlı= masraflı artı güzelliğini boyayla örtmüş kadın
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler