Ya yapan insanlar var hep ama hiç görmedim çevremde yapan merak ediyorum kalıcı bi yöntemmiş tutan kısmı %50 %70 arası tutuyormuş benimde böyle gözaltım işe yarar mı acaba
Yağ enjeksiyonunda yaralı bölgenin kemiğe yapışıp gözünü aşağı doğru çekebilme ihtimali var. Ölü gelin görğntüsü gibi.. Göz altı ışık dolgusu yaptır memnun kalırsın hatta biraz dolguyla elmacık kemiği dolgusuyla daha güzel bi sonuç alırsın. Önce elmacık dolgunu yaptır 1 ay sonra rötüşta gözaltı dolgunu yaptırırsın. O bölgeyş doldurtarak destekle
0
6 Yorumla
Soran
4 ay
Işık dolgusu tehlikeli dedi doktor yağ enjeksiyonu kendi yağımdan alerji riski düşük ve kalıcı olması çok güzel
Sen bilirsin yap enjeksiyonu yaptıram bir kadının vşdeosunu izledşm geçenlerde. Ben hem gözaltı yaptırdım hem de elmacık memnunum ama göz altı kalıcılığı pek yok tabi. Yağ enjeksiyonunun kalıcılığı ne kadar?
Güzel kız, göz yapın çok hoş bu arada 🧡 Fotoğrafta hafif çukur ve morluk gibi duruyor, evet yağ enjeksiyonu bu bölgeye yapılıyor ama her zaman mucize değil. Kalıcılığı kişiden kişiye çok değişiyor, dediğin gibi bir kısmı vücut geri emiyor.
Bu bölge çok hassas, o yüzden mutlaka deneyimli bir estetik cerrah ya da dermatolog görmeli. Bazılarına önce dolgu öneriliyor, bazılarına direkt yağ. Senin için en doğrusu yüz yüze muayeneyle karar verilir. İstersen konsültasyona gidip birkaç doktordan görüş al, öyle emin ol canım 🌸✨
0
2 Yorumla
Soran
4 ay
Doktorla görüştüm yapılabilir de niye bu kadar rengi siyah duruyor anlamadım ışıkta rengi normal beyazlaşıyor ama ışık azken böyle çok kötü duruyor ince derili göz altı bu kadar koyu durmaz ki