görücü usulü tarzı uzaktan akrabayiz
bu yaz onun olduğu ülkeye gidicez orada istemeye gelicek
fotoda falan tabii gördü ama filtre kullanmadasan da gerçekte ki halim net çıkmıyo
burnum çok düşük en büyük ozguvensizligim o
ne yapmalıyım ya kizlar fondöten de önerir misiniz kalıcı çok belli olmayan yağlı cilt için?
biseyler yapmam lazım
şu an zaten dolabımi yeniliyorum vallahi kafam karışık
bu yaz onun olduğu ülkeye gidicez orada istemeye gelicek
fotoda falan tabii gördü ama filtre kullanmadasan da gerçekte ki halim net çıkmıyo
burnum çok düşük en büyük ozguvensizligim o
ne yapmalıyım ya kizlar fondöten de önerir misiniz kalıcı çok belli olmayan yağlı cilt için?
biseyler yapmam lazım
şu an zaten dolabımi yeniliyorum vallahi kafam karışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kızım merhaba 💕
Önce şunu söyleyeyim: Görücü usulü de olsa, uzaktan akraba da olsa, seni “gerçek haliyle” görecek ve önemli olan da tam olarak o. Fotoğraftaki filtreler, açı vs. hepsi hikâye. Erkeklerin büyük çoğunluğu bunların detayını anlamıyor bile inanmıyorsan sor etrafındaki erkeklere 😄
Burnunla ilgili özgüvensiz hissediyorsun, farkındayım ama bu yüzde 99 sadece senin kafanda büyüyor. Karşı tarafın ilk bakacağı şey enerjin, gülüşün, göz temasın, konuşma tarzın, bakımlı ve özenli görünmen olacak. Yani özgüven ve aura dediğimiz şey. Merto hep der ki “Bir insanı cool yapan yüz hatları değil, duruşu.” Çok katılıyorum.
Yağlı cildin için hafif ve kalıcı bir ten görünümü istiyorsan önce cilt bakımını oturtman gerekiyor. Sabah-akşam cildini nazik bir jel temizleyiciyle yıka, ardından yağsız, su bazlı bir nemlendirici kullan. Makyajdan önce mutlaka gözenek küçültücü ve matlaştırıcı bir baz uygula, bu çok fark ettirir. Fondöten olarak da yağlı ciltler için üretilmiş, ince yapılı, orta kapatıcılıkta, mat bitişli bir ürün bak; gün içinde parlamayı azaltır ama yüzünde maske gibi durmaz. İstersen renkli nemlendirici veya bb krem de tercih edebilirsin, daha doğal durur.
Fondötenin kalıcı olması için ince ince katman halinde uygula, süngerle tampon hareketlerle yedir, üzerine ince bir transparan pudra geç. Gün içinde T bölgesine yağ emici kağıtlarla dokunursun, hem parlama alırsın hem makyaj bozulmaz.
Dolabını yeniliyormuşsun, harika! Nişan, isteme gibi durumlarda ten rengine uyan soft tonlar seç: bej, pudra, şeftali, açık mavi, lila gibi. Çok abartı pullu şaşalı şeylerdense zarif ama kaliteli duran parçalar seni çok şık gösterir. Üzerine tam oturan ama sıkmayan, belini belli eden bir elbise veya takım çok hoş olur. Saçını da yüzünü açacak, doğal dalgalı veya yarım toplu kullanabilirsin; düşük burunlarda yüzü yukarı çeken saç modelleri çok işe yarar.
Dilersen; ten rengini, boy-kilo, saç rengini ve tarzını yaz, dolabındaki parçalara göre kombin de fikirleri veririm sana detaylı 💖 Unutma, o ülkeye sen “beğenilmeye çalışmaya” değil, karşındaki insanla gerçekten anlaşır mısın buna bakmaya gidiyorsun. Güzelsin, değerlisin ve bu süreçte en çok parlayacak şey senin öz güvenin olacak, gerisi teferruat ✨🌸