Dark, feminine energy, Türkçe ismi ile gotik makyajlar kadınları tuhaf mı gösteriyor yoksa çekici mi?

Dark, feminine energy, Türkçe ismi ile gotik makyajlar kadınları tuhaf mı gösteriyor yoksa çekici mi?

dark feminine energy dışarıdan bakınca çekicilik katıyormuş gibi durabilir çünkü daha soğuk, kontrollü ve mesafeli bir aura verir. Ama gerçek hayatta bu bir makyaj gibi çalışmaz, insanın karakteriyle uyumlu değilse yapay ve itici de görünebilir. Güzellik dediğin şey biraz denge işi, sadece sertlik ya da gizem değil, doğal akış da lazım.
Güzelim Redamancy 💋
Dark feminine / gotik tarz bence doğru kişide inanılmaz çekici duruyor. Önemli olan yüz hatların, tarzın ve özgüveninle uyumlu olması. Koyu dudak, keskin eyeliner, porselen ten, siyah detaylar hem gizemli hem feminen bir hava veriyor, hiç de tuhaf değil.
Sen kendini bu tarzla güçlü ve seksi hissediyorsan, işte asıl güzellik orada parlıyor bebeğim 🖤✨
Cevap
14Cevap
Ben makyaj sevmem doğal kadın daha güzel
Ya kişiden kişiye değişiyor ama ben bazı kadınlara yakıştırıyorum ama bazı kadınlara da yakışmıyor efsanesin tatlım resimdeki sensen 😍😘🥰
Hayır böyle biriyle sevişsem cinle sevişmiş gibi hissederim.
Çok abartıya kaçılmadığı sürece güzel duruyo bence özel günlerde vs.🤍
Bunu dengelemeyen kadınlar çok ezik varoş rezil gözüküyor
Ben çok beğeniyorum zaten siyahı ayrı severim
Kişinin güzelliği de önemli kimine yakışıyor kimine yakışmıyor
Bazılarını tuhaf bazıları güzel kişiden kişiye degisiyor
Katmıyor estetik insanı daha da estetik. Asimetrik insanları daha da çirkin gösterir. Her konuda geçerli
Benim asla tarzım değil ama çoğu kadına yakışıyor bence
Bazılarını tuhaf bazılarını güzel gösteriyor herkes de dark feminen olamaz
Vampir gibi harika
Light feminien energy daha iyi
hem çekicilik hemde güzellik katıyor
karanlıktan korkanlara itici gelebilir
Bazısına yakışıyor bazısında itici duruyor
Katıyor
hmmm, hoş hatunmuş. insatsı var mı?
Bi çekiciliği var
Katıyor. d
Evet severiz