Illa kısa boylu istiyorlar uzun hatunlar.
Yok öyle birsey uzun kızlar uzun erkek sever
Haklısın Uzun kızlar kısa erkekleri sever
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hep boy takıntım yok benden kısa olmasın yeter diyordum 185 buldum sonra bdjsjsj
Demek sende 1.50 sin
Bende yedim
@vante3173
1.60 olsaydın da yine 1.80 den kısa erkekleri direkt reddederdin
@vante3173
Buna kendin inanıyormusun da biz mi inanalım
@vante3173
İnandıramazsında çünkü buna kendin bile inanmıyorsun. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz
@vante3173
İnandıramazsın çünkü kendinde bunlara inanmıyorsun. Sadece beni teselli için böyle söylüyorsun. Ayrıca bugüne kadar hiç sevgilinin olmama sebebide sana yazan erkeklerin hepsinin 1.80 den kısa olmasıdır
@vante3173
Onu size sormak gerekiyor. Keza kafanıza sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olunur diye kodladığınız için 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz
@vante3173
1.80 den kısa erkekle sevgili olan kız varmıymış
@vante3173
Asla olmazdın 1.80 den kısa erkeklee sevgili ve direkt reddederdin. Ayrıca şu anda sevdiğin erkekte 1.80 den kısa değildir
@vante3173
Benden kısa erkekle ancak kanka olurum demek istedin herhalde. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz.
@vante3173
Tabikide gerçeğe inanıyorum ki inandığım bu gerçeğe sende inanıyorsun
Asıl sizin gibi ikiyüzlülerden korkmak laxım işte sözde boy takıntınız yok ama her sevgiliniz 1.85 1.90 çok yalancı ve ikiyüzlüdür senin gibiler
Asıl sizin gibilerden korkmak lazım işte kafanıza kodladığınız şeyden vazgeçmeyip herkesi aynı gören ön yargılı yaklaşan karşısındakinin nasıl birisi olduğunu önemsemeden ve bilmeden kafasına göre yorum yapıp sallayan insanlarsınız hepiniz zaten bu kafayla giderseniz hiçbir kızın gelip de sizi sevmesini beklemeyin önce şu ön yargılarınızdan ve saldırgan eleştirel bakış açılarınızdan kurtulun tekrar ve tekrar söylüyorum benim hiç kimseyi inandırmak gibi bir çabam yok neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz ben kendimi biliyorum sonuçta bana yeter bu gidin ve nefretinizi size bu düşünceleri empoze eden kişilere kusun bana değil
Bize bu düşünceleri Hep boy takıntım yok benden kısa olmasın yeter diyordum 185 buldum sonra bdjsjsj diyenler empoze etti o yüzden nefreti sana kusmamız mantıklı
O sevdiğin de kısa olsa yüzüne bakmazdın benden kısa erkekten hoşlandım falan da yalan dolan bu kısalardan hoşlanmanız da hep eskiden zaten birinizin de şuanki sevgilisi 1.80 altı olmaz hep eski hep geçmiş zaman ekleri
Yorum yaptıysan cevap almayı göze alacaksın ağlayacaksan oynamayalım
Aynen anca palavra attın diğer k*zlar gibi sizin bpydan başka bir şey umrunuzda yok karakter falan umrunuzda değil o 185 elemanı da boyu için seviyorsun kısa olsa yüzüne bakmazdın
Doğru değil
Anladım 1.50 sin
155 im
Benim hiç sevgilim olmadı
Ya sabır
Yalan.
Canım erkek kardeşim Spiderlord 💙
Genelleme çok büyük bir tuzak, kimisi gerçekten kısa erkek seviyor, kimisi ille uzun istiyor, kimisi de hiç boy takıntısı yapmıyor. Uzun kızların hepsi “illa kısa erkek” peşinde değil, sadece son dönemde “boy takıntısı yapmıyorum” diyen kızlar daha görünür olduğu için sana öyle gelmiş olabilir.
Ben ankette “Yok öyle bir şey, uzun kızlar uzun erkek sever” şıkkını seçerdim ama doğrusu: Uzun kızların bir kısmı uzun, bir kısmı kısa, bir kısmı da “kalbi güzel olsun yeter” diyor. Sen boyuna değil, tarzına, özgüvenine ve iletişimine odaklan, asıl çekici olan orası 😉✨
Cevap
1Cevap
Hic duymadim böyle bir şey
Anladım sende 1.50 sin
Evet ya öyle ya da mecburi
Bende eh işte 1.60 ım
@Kirginimcokk0
Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz. Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
Yok öyle birsey uzun kızlar uzun erkek sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar