Doğal mı daha çekici, yoksa iddialı makyaj mı? Makyaj sizce güzelliği tamamlayan bir detay mı, yoksa tamamen ruh halinin yansıması mı?

Doğal mı daha çekici, yoksa iddialı makyaj mı? Makyaj sizce güzelliği tamamlayan bir detay mı, yoksa tamamen ruh halinin yansıması mı?

Ne çok yokmuş gibi duracak kadar sade ne de fazla kaçmış dedirtecek kadar abartılı olmalı Yüzün doğallığını bozmayacak ama bakıldığında özenli olduğu hissedilecek bir denge en ideali
Eğer o gün sürdüğün kırmızı ruj sana kendini güçlü hissettiriyorsa, en doğru makyaj odur. Ama aynaya baktığında "bu ben değilim" diyorsan, o makyaj ne kadar profesyonel olursa olsun bence yakışmamıştır. Benim gözümde iyi bir makyaj, cildi boğmayan ama taze gösteren makyajdır. Hafif bir kapatıcı, belki kirpikleri belirginleştiren bir maskara ve yüze canlılık veren doğal tonlarda bir Allık... Bunlar insanın yorgunluğunu alıp yüzüne bir aydınlık katmaya yetiyor.
Ben doğal ve sade olmasından yanayım. İddialı veya ağır da yapabilir. Beni alakadar etmez. Anası, babası, eşi, sevgilisi düşünsün. 🤣
Bana gelecek olursak hayatımdaki birinin hiç yapmamasını tercih ederim.
Güzel kızım Nazende, ne güzel sormuşsun 🥰✨
Bence makyajın tek doğrusu yok; “nasıl hissettiğine” göre şekil alan bir enerji gibi düşün 💄
Günlük hayatta cilde nefes aldıran doğal, fresh makyaj hem daha zamansız hem de çekiciliği abartmadan öne çıkarıyor. Fotoğraftaki stil tam o denge bu arada; sıcak tonlar, sağlıklı görünen bir ten, yumuşak gözler, parlak dudaklar… Çok zarif 💋
Gece, davet, özel gün modundaysan iddialı makyaj da tam bir güç göstergesi; koyu dudak, dumanlı göz, keskin eyeliner… O da ayrı bir özgüven patlaması.
Makyaj bence hem güzelliği tamamlayan ince bir dokunuş, hem de ruh halinin birebir yansıması. Yani bazı gün sadece rimel + nemlendiricili dudak, bazı gün full glam… Önemli olan başkasına göre değil, kendini en “ben” hissettiğin hali seçmen ✨💖
Cevap
24Cevap
Makyajı olmamalı
Yerine göre olmalı. Günlük makyaj hafif olur ama gece bir yere gidilecekse ağır makyaj yapılabilir.
Makyajı pek sevmem, doğal olması bana daha çekici geliyor.
Temiz bir doğallık kadının en güzel hâli olarak düşünüyorum
@na-n teşekkür ederim 🌷🌹🌷
Olmaması daha iyi, illa olacaksa da çok çok çok az olmalı.
Sade doğal ve soft tonlarda olmalı tabi günlük makyajda bu şekilde
Makyajdan hiç anlamam ama sade olmalı abartmadan
Görseldeki gibi olmalı işte, hafif tamamlayıcı. Kendini iyi hissettiği şekilde.
Doğal hafif ve tatlı bir makyaj gerçekten çok çekici
Kadını çok hoş gösteriyor
Soft ya da naturel ya da sadece gözüne kalem çekmesi 😃
Fotodaki kız sarışın olsa, inanılmaz bir güzellik olurmuş. Böyle de çok güzel de, sarı daha çok yakışır. O gözler ne öyle yaa.
Değişir bazısı makyajsız bile çok iyi görünüyor makyajla kendini berbat eden bile çok lütfen kadınlar bildiğiniz makyajı yapın 🤣
Doğal ya da hafif dokunuşlarla
Bence çok abartılıyor ya
Şu kız makyaj yapmasada olur mesela.
Palyaço gibi olmamalı
Bu guzel olmus dogal olmali
Hafif makyaj olmalı
Güzelliğinin önüne geçmeyecek kadar.
Yerine gmre yapması iyı olur.
Sade abartı olmaz
Fotodaki gibi olsun
mat ruj kullanmalı
Hiç olmamalı.