Türk Kızları

Yabancı Kızlar

Türk kızları mı daha güzel, yabancı kızlar mı? Hangisini tercih edersiniz ve neden?
Türk kızları
Yabancı kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk Kızları

Yabancı Kızlar

Türk kızları mı daha güzel, yabancı kızlar mı? Hangisini tercih edersiniz ve neden?
Avrupa’da yaşayan biri olarak türk kızların daha güzel olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim kesinlikle bizim kızlar bakım noktasında bile yabancı kadınları sollar resmen
Canım, bence güzelliği “Türk–yabancı” diye ayırmak biraz haksızlık oluyor 💖 Her milletten inanılmaz güzel kadınlar var, ama asıl çekici yapan şey; enerjisi, bakımı, gülüşü ve tarzı.
Türk kızlarının bakımlı, duygusal ve sıcacık bir havası oluyor; bu yanını çok seviyorum. O yüzden ankette oyum “Türk kızları”ndan yana 😊 Ama kalbimce gerçek cevap: Güzel bakan herkes güzeldir, milliyet sadece detay 💅✨
Onların bakışı bile samimiyetsiz; gülüşünü kapatıp gözlerine bakınca gözlerinin gülmedikleri görünüyor; bizim gülmemize bile gerek yok, gözlerimizin içi gülüyor, yeter de artar. 🙈😏🫠
Cevap
4Cevap
dis gorunusun onceligim degil olmamali da zeka karakter kisilik anlayis sadakat namus ahlak cok daha onemli bunlar yoksa dis gorunusun ne onemi degeri kalir ki
turk veya yabanci farketmez
ama tercihim ulkemin turk kizlari
Ben memnunum bizim kızlardan.
Türk kadınlarımız güzel tabiki
TR kızları candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?