İlk anda görüntü dikkat çekiyor ama zamanla karakter kalıyor diyen de çok. Peki gerçekten öyle mi? Senin için hangisi daha belirleyici oluyor, ilk izlenim mi yoksa tanıdıkça ortaya çıkan taraflar mı?

İlk anda görüntü dikkat çekiyor ama zamanla karakter kalıyor diyen de çok. Peki gerçekten öyle mi? Senin için hangisi daha belirleyici oluyor, ilk izlenim mi yoksa tanıdıkça ortaya çıkan taraflar mı?

Görüntüsü çirkin olanın içini merak etmeyiz. Bir film gibi düşün, sana cezbetmesi için ne lazım? Görseli iyi bir şekilde sunulan fragman. Daha sonra konusunu merak edersin.
İlk izlenim yüzeysel bir heyecan yaratabiliyor ama gerçek bir ilgi beslemek için kişisel yönlerini bilme ihtiyacı duyuyorum.
Güzel kızım Merops 😌💛
Bence ilk anda görüntü sadece kapıyı aralayan kısım. Çekicilik yaratıyor, merak uyandırıyor, kabul. Ama ilişkide kalıcılığı sağlayan kesinlikle karakter, enerji ve uyum. Zaman geçtikçe dış görünüş alışılan bir şeye dönüşüyor, ama karakter her gün karşına çıkan gerçek yüz oluyor.
Benim için ilk izlenim önemli ama bağ kurmamı sağlayan şey; üslup, empati, mizah anlayışı ve saygı. Tanıdıkça ortaya çıkan taraflar, ilk görüntüden çok daha çekici hale gelebiliyor ✨
Cevap
4Cevap
Karakter tabi ki de.
Karakter ve zeka
Tanıdıkça diyorum kısaca.
karakter...
Görüntü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar