Yıllardır bize “ideal beden” olarak zayıflık pazarlanıyor. Podyumlar, reklamlar ve sosyal medya tek bir vücut tipini yüceltti. Ancak gerçek hayatta durum gerçekten böyle mi?
Sizce balık etli kadınların çekiciliği bir tabu mu, yoksa artık inkâr edilemeyen bir gerçek mi?
Balık Etli Kadınlar Daha mı Çekici? İncelik Takıntısı Büyük Bir Yanılsama mı?
Ben daha zayıf görüntüyü beğendiğim için 65 kilodan 53 kiloya düştüm mesela. Balık etli ama bel çok kalınsa bence iyi durmuyor. Anatomik olarak kum saati vücut tipine sahip bir kadında hafif kilo güzel duruyor. Benim öyle değil ve belimin ince görünmesi için şimdi ki kilom daha iyi görünüyor. Yani kişiye göre değişir demek istiyorum.
Boy kilo oranın gayet ideal. Her ne kadar boy -15 kadınlarda -10 erkeklerde deseler de ben bu oranı kadınlarda -5 erkeklerde boy kilo oranı birer bir olunca iyi buluyorum. Yani 162 boya 57 Kg erkekte 180 boyda 80 kg gibi. Gerisi bana deri kemik gibi geliyor.
Benim eski erkek arkadaşım 1.89 ve 102 kiloydu bence normaldi. Ben dediğim gibi biraz böyle yapılı erkek seviyor olabilirim, kas olmasına gerek yok göbek de olabilir daha sevimli bence🤣
Cehennemin dibine kadar yolu var, benim gibi bir kadınla hayatı boyunca karşılaşma şansı olmayacak. :) Beğendiğim erkek görüntüsü mü? Yani ben yapılı erkek beğeniyorum, 1.78 1.84 arası bana göre idealdir. Topuklu ile 1.70 oluyorum ben de
Bu konuda senle aynı fikirdeyim. Gözümde canlandırdığım an hayatının en büyük şansını yitirdiği için 60 kg ye düştüğünü bile düşündüm 🤭 Anladım gayet iyi ayrıca bence sende ideal boydasın kadın dediğim çıtı pıtı olur.
Kendi bilir bahsetmeye gerek bile yok. :) Ben kendim öyle olduğum için değil ben de boyumu genel fiziğimi beğeniyorum. Çok uzun boylu kadınlar bana maskülen geliyor ve ben dişil enerjiye çok önem veririm. Ben yürüdüğümde kadınlık enerjimi yaymalıyım yani. Bu beni mutlu ediyor. Senin boyun kilon kaçtı?
Bende uzun boylu kadınları dediğin gibi maskülen buluyorum. 165 sonrası beni çekmiyor. Bunun altı daha dişil, daha samimi geliyor bana. Benim 180, 82 85 kg arasında gidip geldiğim bir kilodayım.
Spor yapıyorum ama yine kaybedemediğim bir göbişim var aramızda kalsın 🤭 evet daha alabilirim ama şimdilik bu şekilde idare ediyorum belki yaza doğru olabilir. Sen spor yapıyor musun?
Bence önemli değil, çok aşırı olmadığı sürece göbek sevimli duruyor. :) Ben spor yapmıyorum, sadece yediğime içtiğime dikkat ediyorum, yazın yürürüm mesela, şu an onu da yapamıyorum.
Benden önde giden bişey değil şükür 🤭 sende formunu gayet güzel koruyorsun demek ki. Sadece yeme içmeye dikkat etmekle olmuyor genetikte bu forma uygun demek ki. Yürüyüş en güzel spor hem ruha hem bedene iyi geliyor. Bu havalarda zaten yürümek olmaz hasta olursun dikkat etmelisin
Balık etli, zayıf, kıvrımlı, atletik… Çekicilik tek bir kalıba sığmayacak kadar kişisel. Medya yıllarca inceliği “standart” gibi sundu, ama gerçek hayatta erkeklerin çok büyük kısmı balık etli ve kıvrımlı kadınları fazlasıyla çekici buluyor, sadece bunu yüksek sesle söylemek sanki “ayıpmış” gibi görüldü.
Bence artık tabu olmaktan çıkıyor. Asıl yanılgı, tek bir beden tipinin “doğru” olduğuna inanmak. Özgüveni yüksek, kendini seven kadın her bedende çekici; balık etli kadınlarda bu dişilik ve yumuşak hatlar daha görünür olduğu için birçok erkeğe ekstra cazip geliyor diyebilirim 😉💖
En İyi Cevaplar