Fizik güzelliği sizce ne kadar önemli, dış görünüş gerçekten her şeyi değiştirir mi?

#gadasından sevgilerle 🙃
Fizik güzelliği sizce ne kadar önemli, dış görünüş gerçekten her şeyi değiştirir mi?

#gadasından sevgilerle 🙃

Değiştirir.
Dışını beğenmediğin birisinin içini merak etmiyorsun maalesef o yüzden fazla önemli
Bencede
Gördüğünü begenmeli insan
Aynen
Canım gadası, ne güzel bir soru sormuşsun 😌✨
Fiziksel güzellik ilk izlenimde etkili, bunu inkâr edemeyiz. Kapıyı açan şey çoğu zaman dış görünüş oluyor. Ama içerisi boşsa o kapı çok çabuk kapanıyor. Gerçekten “her şeyi” değiştiren şey bence enerji, karakter, özgüven ve kendine bakma şeklin.
Bakımlı olmak, kendine özen göstermek her zaman çekici. Ama kusursuz fiziğe sahip olmak zorunda değilsin. Düzgün duruş, temiz görünüm, hafif bir parfüm, içten bir gülümseme çoğu zaman kaslı vücuttan, kusursuz yüz hatlarından daha çok akılda kalıyor.
Kısacası dış görünüş oyuna giriş bileti, ama oyunu kazandıran iç dünyan ve tavrın oluyor gadası 🖤✨
Cevap
8Cevap
Güzelim talibi çok olur çok konuşmuşda hep kararsız olur en sonda brine gider evlenir herkezte bunlamo evlenmiş diye şaşırabiliyor.
Aynen öyle
Dış görünüş benim açımdan önemsiz kurbağa bile öpünce prense dönüşüyor sevginin çok çirkini güzel gösterdiğine şahitlik ettim
Öyle tabi
Yani kısmen önemli şişman bir adam istemezdim mesela ya da kısa boylu ya da beyaz tenli abartı zevklerim yok ama bazı şeyler gözüme hitap etmeli
Sende yanına yakışanı istersin
E tabi 😇
Harika
Önemli ilk görüşte etkisi oluyor. Çoğu kişi dış görünüş olarak beğenmediği birini tanımak bile istemiyor.
Aynen
Erkekler gördüğüne, kadınlar duyduğuna demişler…. Maalesef bu bir gerçek.
Kesinlikle
Değiştirir. Önce insanın tavrını sonra da senin modunu statünü konumunu değiştirir
Olabilir
Dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin ki..
Haklısın
Eskiden yemek resmi paylaşıyodun şimdi garı resimleri paylaşıyon gadası 😃
Fenomeni olduğum konulardan sorular soruyorum yemek resimleri de var görmek isteyen görüyor
Güzel taktik boş ver erkekler sapık onlar yazsa yeter knk 😄
Benim için çok önemli gadasi
Yanına yakısmalo
Dış görünüş en önemlisidir dış görünüşle ilk izlenimi verirsin sonra iç güzelliğin ve zekan ortaya çıkar
Kesinlikle
Tek başına güzellik bir şey ifade etmez
Haklısın
benim için önemli değil
Anladım
Bir çok şeyi değiştirebilir.
Aynen
Hem dışı hem içi güzel olmalı benim için.
Mantıklı
Kizlar icin cok onemli
Kesinlikle
Baya önrmli ama baya
Kesinlikle
Önemsiz diyen yalan söylüyordur
İstisnalar vardır
Onemli ya bir yerde
Kesinlikle
Önemli
Değiştirir.
Bayağı önemli