Bu alın çok fazla büyük değil mi? Kafa mı büyük duruyor yoksa yanlarda saç olmadığı için öyle görünüyor?
(fotoraftaki ben değilim)

Bu alın çok fazla büyük değil mi? Kafa mı büyük duruyor yoksa yanlarda saç olmadığı için öyle görünüyor?
(fotoraftaki ben değilim)
Cevap
10Cevap
Bence normal bazı kadınların alnı çok geniş oluyor. Hatta yakın zamanda şu genç kız grubundaki bir kızda linç edilmişti
A kimki o?
google dan çıkar çok tanımıyorum kızı sadece twitterda linç yedi alnından dolayı kız artık alnını bandana ile kapatıyor
Yaa kötü olmuş
Evet ufacık yaştaki insanları zorbalıyorlar bundan dolayı
Manifest esin o ama alnı daracık geniş değil ki. Lidya ve Zeynep'in akınları bile esinden daha geniş. Esinin olayı alın değildi baskaydi
@sinemmmmyy Bence çok tatlı kızlar millet neden zorbalıyor anlamadım.
Kesinlikle. Ve kızın alnı geniş asla değil ki dar yani seda bakanın çok çok geniş
@sinemmmmyy peki ya fotoraftakı alın oda geniş mi?
@sinemmmmyy Bir şey diyemiyorum :/
Geniş değil bence seda bakanın alnını görmediniz sanırım siz
yani saclarını kaldırdıgı icin evet genis gözükebiliyo ama saclar inince okadar degildir
Evet ama at kuyruğu falan yapınca çok göze batar yani
bilmiyorum ama kadın cok güzel güzellıgı örter
Bence fotodaki kişi çok tatlı.
Bana ayarlar mısın?
Evet fazla büyük
Bi tık büyük ama hoş durmuş bu kızda
Fotodaki ben değilim demiş ya shndndndn sinem Ünsal zaten knka sen değilsin biliyoruz
Aksini iddia etmedim zaten canım, bazıları ben sanabilir ya da senin gibi bir tonlama ile yazıyorlar sen değilsin diye
Büyük diyelim de rahatla kaçıncı soruşun😅
Ben ilk defa sordum valla🤣
Tanrının verdiği şüphesiz ki en güzel olandır
Çekim açısından böyle çıkmış bence
Büyük ama kötü durmuyor
Gerçekten mi benim gözümde çok büyük ve batıyor yani 🤣
Yok be, güzelsin bir çok kişi fark etmiyordur bile
Bence sorun yanlarda
Tüm odayı oraya yoğunlaştırdın, baktıkca çirkinleşmeye başladın. Dd güzel kızsın dedik yapma böyle şeyler. Dd
Hashhaa🤣
Yav kız oyuncu knka djdnmdnd bu kız değil. Sinem Ünsal
Belkide o yüzden gözüme güzel geldi. Dd
Biraz büyük
Yanlardada saç olmadığı için ekstra büyük duruyor
Kafan buyuk guzel
Televizyon kadar 📺
🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, merak ettiğin şeyi anladım 💕
Fotoğraftaki alın bence “anormal” değil, sadece biraz geniş ve saç çizgisi geriden başladığı için daha çok dikkat çekiyor. Yanlarda hacimli saç olmayınca da alın otomatik olarak daha büyükmüş gibi görünüyor.
Bu tarz alın yapısı aslında çok yaygın ve birçok modelde, oyuncuda da var. Saçları yana doğru getirip hafif kakülle kullanınca yüz oranı hemen dengeleniyor. Yani bu, “sorun” değil; sadece yüz tipinin bir özelliği 🌸✨