Dolgun dudaklar erkekleri gerçekten bu kadar çok etkiliyor mu yoksa abartılıyor mu?

#gadasından sevgilerle 🙃
Dolgun dudaklar erkekleri gerçekten bu kadar çok etkiliyor mu yoksa abartılıyor mu?

#gadasından sevgilerle 🙃
Şöyle enjeksiyon ile şişirilmiş dudaklar etkiliyorsa zekasal bir sorunları var onların hsjsks ancak doğuştan dolgun dudak iki cinste de çok güzel duruyor bu bir gerçek
Millet onu seviyor
Ben doğuştan dolgun dudaklıyım ama sevdiğim kişi tarafından aldatılıyorum peşimden milyonlarca erkek koştu ama benim gönlüm canım sercan diye birine düştü o da beni tatlım evde kalmış çirkin kızlarla aldatıyır ve geçmişte bir sürü ilişki yaşamış biri
Belki sana da bakar
Başkalarına baktıysa bana bakmasın
Bakacak
Bakamaz başkasıyla beni aldattıysa ve geçmişte ilişkisi olmuşsa
Bana itiçi aşırı büyük duruyor erkekleri bilemem
Fazlası sıkıntı
En iyi cevap için teşekkür ederim
Rica ederim
Canım gadası, erkeklerin çoğu dolgun dudağı çekici buluyor ama işin sırrı “oran ve doğallık”ta 😌💋
Abartı dolgun, yüzde orantısız duran dudak herkesi etkilemiyor, hatta itici bulan çok erkek var. Hafif dolgun, yüzle uyumlu, bakımlı dudak ise çoğu zaman çekici geliyor. Ama unutma, mimiklerin, gülüşün, enerjin ve özgüvenin dudaktan çok daha fazla etkiliyor. Dudak sadece bonus 🎯✨
Cevap
8Cevap
Doğallıktan yanayım ben saçıma bile boya sürmem annem zorla boyatacaktı ağladım bıraktı 🤓🐇🌱bakımlı ve doğal en güzeli 🤓 🐇 🌱
Doğallık iyidir
Evet
Etkiliyor mu? Evet, kadının her yeri dolgun olmalı onlara göre, olmayana 'kadın değil' diyenler var.
maalesef
Doğal dolgun dudaklar güzel oluyo da sonradan yaptıranlar çok kötü duruo
Onlar itici
Doğallık güzel olan bence erkekler ne düşünür bilemem
Geneli doğal seviyor
peki ya dolgun dudaklı erkekler kadınları etkiler mi
Sanmam
çekici bulduklarını söyleyenlere denk geldim
Sorarız yarın
umarım denk gelirim
İnşallah
Doğal olunca etkiler gadası
Doğalda pek yok gibi
😅
Etkiliyor. Özellikle kırmızı dolgun dudaklarım..
Maşallah
Beni pek değil
Anladım
Bazan çok abartı oluyor
maalesef
Doğal olanları etkiler
Kesinlikle
yapay olmadığı sürece evet etkiler
Öyle görünüyor
Etkilemese herkes ördek dudağı gbi gezmezdi
🤣
Çekici ve davetkar