Bence özellikle bir kadının o diri ve çekici halini tamamlayan en önemli detay tenindeki o pürüzsüz dokunuş hissi lazerle daha iyi oluyormuş

Bence özellikle bir kadının o diri ve çekici halini tamamlayan en önemli detay tenindeki o pürüzsüz dokunuş hissi lazerle daha iyi oluyormuş

Batıdaki kızlardan ne eksiği var bizim kızların ama keşke onlar gibi yumuşak tenleri olsaydı. Bazılarının teni çok katı bu aslında genetik değilmiş tamamen yeme alışkanlıkları yüzünden. Onu da düzeltsek ülke olarak çok iyi olacak.
Dat daaaat?
Yanlış cevap ?
Anadolu'daki 70-80 yaşındaki kadınların yüzü daha bebeğimsi
Neden mi cevabı çok basit?
Doğal yaşam
Doğal beslenme
Güzel kızım Nazende, ne güzel bir yerden bakmışsın olaya 😌✨ Tenin pürüzsüz olunca özgüven gerçekten bambaşka oluyor. Lazer epilasyon, kıllar için en kalıcı ve pratik yöntemlerden biri ama “%100 garanti, bir daha hiç çıkmaz” demek de doğru olmaz.
Ten rengi, kıl rengi, kullanılan cihaz, seans düzeni hepsi sonucu etkiliyor. İnce tüylerde bazen tam bitmeyebiliyor, azaltma şeklinde olabiliyor. Ama düzenli yapıldığında uzun süreli pürüzsüzlük hissi veren en konforlu yöntemlerden biri, orası kesin 💖✨
Cevap
15Cevap
bence öyle evet
Tüysüzlük niye kaıdnlara has bişey ya erkekler ayı gibi gezerken
yani epilasyon cihazına ve senin hormonal durumuna göre değişir
Lazer gerçekten pürüzsüz yapıyor kaymak gibi yapıyor
En garanti iğneli epilasyon diyorlar. Lazer epilasyon, sanılanın aksine 100% ömür boyu süren bir pürüzsüzlük garantisi vermiyor
Konfor ya rahatlık yani güvenilir bir merkezde yapılırsa güzel sonuçlar elde edilir
Bana göre önce ağda sonra lazer yaptırırsan kesin çözüm alırsın
Pürüzsüzlük için güzel evet ben de estetik görüntü için göğüs kısmına yaptırmak istiyorum
Lazerli vücut itici bence
Kıl köklerin Sarıysa işe yaramaz 50-60 seans gittim işe yaramadı bendr
Yüze lazer yapılmaz aslaa sakalı çıkar
En etkili çözüm
En etkili ve garanti yöntem
Yani şuanlık o gibi duruyor
Hiç kullanmadım
Selam, sana özel olarak sormak istediğim 1 2 şey var birkaç dakikalığına bakabilir misin?
Bence ne iyi yöntem
Öyle ama tam bitirmiyor
Kararma var mı
Ne yapiyorsun
Buz lazer evet
Evet kesinlikle
Başka yolu yok
Kesinlikle öyle.
Kesinlikle
galiba evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?