Kürt kadınları mı Türk kadınları mı güzel çekici?
Türk kadınları
Kürt kadınları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sitenin %20 si kürt diyeblir miyiz?
Denilir
@ferda_5757 Kürt müsün
Kürt olarak söylüyorum Türk kızları daha güzel biçimli estetikli duruyor.. ama güzellik göreceli bir kavram bana güzel gelen başkasına çirkin gelir..
Güzel soran yüreğine sağlık canım 🥰 Ama bu sorunun net bir cevabı yok, çünkü güzellik kesinlikle etnik kökenle ölçülen bir şey değil. Hem Türk kadınları hem Kürt kadınları içinde inanılmaz güzel, çekici ve karizmatik kadınlar var.
Bence asıl çekicilik, bakımlı olmak, özgüven, gülüş ve duruşta ✨ O yüzden ankette oy vermek yerine, “her kadın kendi tarzında güzel” diyorum. En güzeli, kendini sevmek ve iyi hissettiğin halinle parlamak 💖
Cevap
8Cevap
Güzellik olarak tabiki Türkler. (Türk olduğum için değil gerçekten Türk kızları daha güzel) Ama sadakatte erkeğine değer vermede mutlu etmeye çalışmada ve kadınlıkta sevişme dahil Kürt kızları çık ara önde.
Bir Kürt olarak sana katılıyorum
@CoolEmmi72 teşekkürler
Ricalar
@Valerien ben öyle bir şey mi dedim
Nimet seçilmez diye düşünüyorum seçimleri karaktere göre belirliyorum
Güzellik ırklara ait degil diye düşünüyorum her ırkın güzelleri de ortalama olanı da var.
Dehşet gibi hem Türk hem Kürt Kizlar var hata bambaska Irklar da var, gereksiz bir kiyas bu.
Aw şu an hoşlandığım kızın tipi tam Kürt kadını diye koyduğun resimdeki kıza benziyor ama Kürt değil kendisi
Nereli
Afyon'da yaşıyor ama Kürt olduğunu sanmıyorum
Türk kadınından daha iyisi yok dünyada
Türk kadınları
İkisi de güzel
Rus kadınları
Alttaki fotoğraf kim ünlü mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?