Erkekler asıkken kızın fiziğine ne kadar takılır, özgüven sorununu nasıl aşarım?

sevgilim var uzun suredir beraberiz cok asigiz normal olarak birseyler yasamak istiyoruz ama ben ozguvenligimden kiyafetlerimi cikarmiyorum mesela. sadece bu konu degil mesela yaninda dar seyler giyemiyorum crop gibi. kilom 52 boyum 159 kendiside uzun veya iyi fiizkli degil. fizigim kotu degil ama hafif balik etliyim. yeme bozuklugum vs var. beni her halimle kabul ettigini biliyorum ama bu durumdan cikamiyorum yarin bir gun evlenirsem basil olacak? oysa okadar kiz goruyorum kilolu ama szvgilisiule cok yakin. ben yapamiyorum her halimle kabul edilecegimi biliyorum ama ona ragmen korkuyorum nasil yenecegim. asiri bi kilom yok ama belim mesela ince degil kendimi kotu hissediyorum spora git yazmayin bir yildir gidiyorum hastaliklardan dolayi pek bir faydasini goremedim max bi 5 kg gitmistir 6 ayda. erkekler sevdigi kizin gercekten fizigine dikkat eder mi?

Erkekler asıkken kızın fiziğine ne kadar takılır, özgüven sorununu nasıl aşarım?