Ya birine küçük memeli yorumu görüyorum kendime bakınca psikolojim bozuluyor başka bi yorum görüyorum yine psikolojim bozuluyor arkadaşlar kimse mükemmel değil şöyle yorumlar yapmayın nolur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayYa şimdi bak cidden herkes aynı değil sonuçta. Herkesin memesi bile aynı değil ama bu bir kriter olmalı mı cidden? Seni seven veya seni arzulayan memen küçük diye cidden takıyorsa zaten engelle geç o adamı inan bana boş. Ya sen kendini ve kendi bedenini sev daima önemli olan bu ve küçük meme de bence tatlı yani sonuçta hem senin adına da taşıması rahat takma bu kadar 😇. Aynadaki senle gurur duy ve daima kendine aşık ol
16 Yorumla
Soran5 ayKendimi sevemiyorum sorun orada. Hatta nefrat ediyorum. Niye böylesin sen diyorum. Bi insan hiç mi çekici olmaz
Cevap sahibi5 ayYa memen küçük diye çekici olmuyor musun kız şaka mı? Her şey meme mi yani? Her erkek büyük meme de sevmez ayrıca bunu da bil. Mesela sen de en iyi şekilde ol mesela poponu daha bir şekillendir ne dersin? En iyin ol ve ondan sonra kendini kabullen lütfen kız aaa
Soran5 ayOlmuyo
Cevap sahibi5 ayYav ne olmuyor be saçmalama. Sorun ne yani cidden? Mesela olmuyor dediğin şey popoyu şekillendirmek falansa o zaten olmaz hemen. Ha onun dışında ya sen busun lütfen. Sekspaliten var senin de gayette saçmalama ve kendine aşık ol. Bak kendi bedenine bakarak mastürbasyon yapan kızlar bile var sen de böyle olabilirsin cano
Soran5 ayKeşke
Cevap sahibi5 ayYa popon da mı küçük falan geliyor ki ayrıca öyleyse de boş ver inan bana tatlış ya. Erkekler bile bu kadar takmıyor sen de takma 😅
En İyi Cevaplar
Uzuvlar, maddi imkanlar, dış görünüş, çevre, coğrafya... Bunları çoğu zaman seçme ve değiştirme şansı olmuyor birçok insanın (bazılarını zaten kesinlikle seçme şansımız yok hiçbirimizin). Dolayısıyla, kendimizi de başkalarını da olduğu haliyle kabul etmek ve yaşamak zorundayız öylece
19 Yorumla
Soran5 ayAğlıyorum
- 5 ay
Hayır hayır, kesinlikle gerek yok buna. Bu, kendimizi kandırmak, Pollyannacılık ya da acımak falan değil.. Gerçeğin ta kendisi ve emin ol herkesin tercihleri, beklentileri aynı değil. İlle de afedersin Diyarbakır karpuzu gibisine sahip isteyen de yok, kimi nefret eder iri memeden ya da balık etli tiplerden. Herkes sütlaç sever mi ya da baklava? Mesela ben neredeyse hiçbir tatlıyı sevmem, beş parmağın bile beşi farklı. Endişelenecek bir sorun falan yok ortada, bırak herşeyi hayatı akışına
Soran5 ayAma biz büyük deyinçe 90 b ler geliyo aklınıza 80 b ya bile küçük diyosunuz benimdi ise baya küçük kalıyor üzülüyorum
- 5 ay
Ben ne kadar izah etsem de fayda etmeyecek, inanmıyorsan git bir uzman hekime danış; vallahi böyle şeylerde gülüp alay ederler, sağlığın yerinde her şey normal yahu der gönderirler
Soran5 ayHaklısın psikolojik işte
- 5 ay
Ben bi gün kuruntu yaptığım, kafaya taktığım bişey için gittim. Adam yüzüme baktı baktı böyle anlamsız ve hafif kızmış gibi, sonra dedi ki "şöyle bi yürü bakayım kapıya kadar, sonra dön geri buraya yürü" dedim hayırdır ne diyor yahu bu, dedi "senin bir bacağın diğerinden kısa sanki, hiç farketmedim mi?" Haydaaa, şok; yahu ne alaka nereden çıktı diye telaş yaparken "oğlum sen hasta mısın? kendimizde kusur aramaya kalkarsak olmadığı halde kusur buluruz. Bacağın kısa falan değil, anla diye alay ediyorum. Sağlığın yerinde, her şey normal, git kendine hastalık çıkarma boş yere" 😂😂 iyi dashahak geçti, ama haklıydı
Soran5 ay😂😂😂 iyiymişş
- 5 ay
Şimdi gitsen desen ki benimkiler küçük diye, gözlerinden de biri büyük biri çok küçük diye panikletirler ha, beklerim yani. Sağlıklı olsunlar, kendileri gibi olsunlar, doğal ve sağlam olsunlar tamam işte.. İç kısımda doku normal olsun, kanallarda sorun olmasın, Allah korusun meme kanseri gibi şeyler yaşanmasın yeter
Soran5 ayHaklısın
Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Toplumun yarıdan fazlası küçük meme sever kaldığı senin ki 75 beden ilişkiye girdiğinde şişer 80 beden olur bu bedende ideal meme boyutudur ik çocuk oluncada bu beden 85 beden urki bir kadında olması gereken idealmeme ebatidir
14 Yorumla
Soran5 ayNe güzel inanıyosunuz bunlara
Soran5 ayKadın olan benim benden emin konuşuyosun helal
Morelin bozulmasın, yaratılış gereği olan bir şey bu ve gayet doğal. Kilonuz kaç? Eğer zayıf iseniz göğüsünüzün büyümesi bir tık zor kadın tarafında göğüsler yağdan oluyor genelikle.
07 Yorumla
Soran5 ayKilo alsam bile olmadı denedim bende tekrar zayıfladım
Soran5 ayMeme büyütmek için bunlar ne kadar fayda edecek. Sanmıyorum ya
m 5 aygöğüsünden söz ettiğimi kim söyledi? Uykunun kiloya etkisi var, gece 12'de yemek yiyip öğlen 1'de kalkarsan aç olduğun için kiloyu alamazsın zaten. Gece saat 22 gibi cici bebe biskuvisi, pekmez ve süt ile karıştırıp ye sabah da 9-10 gibi kahvaltı yap öğlen 12 gibi tekrar yap ikindi vaktinde cici bebe olan karışımı ye, gece de az ye aynı şekilde 1 hafta uygularsan sağlam kilo alırsın yağ oranın artar, kilo verince de vücudundan kilo verirsin göğüsün büyük olur böylece.
Soran5 ayOhaa emin misin. Ama benim kilom bacaklara gidiyo bak işi yarar mı yoksa boşuna şişmanlamak istemiyorum
Soran5 ayTamam işte memeye gitmiyor onu diyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kalpli kızım, sarılıyorum sana sıkı sıkı 🤍
Vücudunla ilgili bu kadar üzülmene içim acıdı, gerçekten hak etmiyorsun bunu. Küçük göğüs demek çirkin demek değil, kimse de sana böyle hissettirme hakkına sahip değil.
Önce şunu kabul et: İnternetteki yorumların çoğu boş, eğlenmek için yazılmış şeyler. Senin gerçek hayattaki değerini asla ölçmüyor. Küçük göğüs; daha zarif duruş, kıyafeti daha rahat taşıma, sırt-boyun ağrısının az olması gibi o kadar güzel artılara sahip ki.
Aynanın karşısına geçip bedenini eleştirmek yerine, her gün en az bir şeyini öv: “Omuzlarım çok güzel”, “belim ince”, “tenim çok hoş” gibi. Zamanla beynin sana daha yumuşak davranmaya başlıyor. Sosyal medyada da tetikleyen sayfaları, yorumları sessize al, görmek zorunda değilsin.
Unutma, özgüven göğüste değil, duruşta ve enerjinde. Sen kendine sevgiyle yaklaştıkça dışarıdan gelen sesler cılızlaşacak canım 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(36-45)5 ayÖnemli olan aynaya baktığınız zaman kendinizi ne gördüğüdür insanların yorumlarını çok fazla takılmayın lütfen
18 Yorumla
Soran5 ayOlmuyo
Cevap sahibi5 ayNeden olmasın şöyle düşünün hayatınıza alacağınız kişi sizi bu şekilde beğeniyorsa başkasına ne düşündüğü çok mu önemli
Soran5 ayKendimi sevemiyorum ki başksı sevsin
Cevap sahibi5 ayİşte yalnızca göğsün küçük diye bunu yapıyorsan kendini çok büyük haksızlık ediyorsun. İnan bazı insanlar kalp güzelliğine bakıyor onlar için vücudun herhangi bir uzvunun küçük ya da büyük olması hiç önemli değil. Önce sen kendini sev kendine değer ver ki başkası da seni sevsin Sana değer versin Önce sen kendini sev kendine değer ver ki başkası da seni sevsin Sana değer versin
Soran5 ayÇekici hissetmek istiyorum sadece meme de değil
Cevap sahibi5 ayTamam çekici hissetmeyi bilirsin şu anda o zaman kendini iyi gelecek şeyler yap kendini çekici hissetmek için neler yapabilirsin onları düşün yalnız dış görünüşünle barışık ol bunları yaparken
Soran5 ayİşte kandimi sevemiyorum ki olmuyo
Cevap sahibi5 ayAma işte bu olmak zorunda kendin için olmak zorunda mutlu olmak senin de hakkın güzel şeyler yaşamak Senin de hakkın lütfen önce bu durumu aç
Gizli Üye(30-35)5 aybozulmasın kimseye güzellik borcun yok. seven her türlü sever.
24 Yorumla
Soran5 ayBen sevmiyorum
Cevap sahibi5 ayAllah kadını güzel yaratmıştır. Başkalarıyla kendini kıyaslama. Bakış açını değiştir.
Soran5 ayElimde değil psikolojimi bozdular
Cevap sahibi5 ayelinde. öz şefkat geliştirmelisin.
Gizli Üye(25-29)5 ayBüyük memenin de sırt ağrısı gibi dezavantajı var bunu herkes dile getirmiyor. Hiç takma kafana
76 Yorumla
Soran5 ayYa olsunda bişi olmaz ya. Büyükte istemiyorum öyle dolgun istiyorum
Cevap sahibi5 ayBenimki 85 mesela çok büyük değil ama dolgun, sırt ağrısından bezdim artık gerçekten 🥲 bende küçük olsalar keşke diyorum
Soran5 ayErkeksin gibi hissettim
Cevap sahibi5 aySdsjdgj ne alaka yahu. Sana teselli vermek istedim üzülme diye. Dm geçelim canım falan deseydim söylediğin mantıklıydı 😂
Soran5 ayBelli oluyo beş kişi beğenmiş bak sana iyi eğlenceler
Cevap sahibi5 ay5 kişi beğenince noluyo 😂 Sorunlusun sen ya. Kendinden nefret etmeye devam et. Manyağa bak gece gece
- Güzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı.
5 aySaçmalıyorsun şu an
Küçük büyük ne farkeder hepside güzeldir10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı. Küçük diri meme, dolgun kalça kombini favdır yavrum
10 Yorumla
5 ayHer denilene kulak asma herkes tam degil bu hayatta
10 Yorumla
5 ayÜzüldüm ya uzulm küçük daha çekici güzel bence özgüvenini kaybet me
28 Yorumla
Soran5 ayKeşke
- 5 ay
Ufak olması avantaj aslinda
Soran5 ayDeğil
- 5 ay
ne dmek degil sende büyüttür ama öyle
Soran5 ayDoğalın yerini tutmuyo
- 5 ay
öyle olmaz böyle olmaz ne olcak ozmaan
Soran5 ayAğlicam
- 5 ay
aglama sakın ol
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Derin nefes al gözlerini kapat ve kendine şunu söyle avuca sığcak kadar olsun yeter fazlası gereksiz zaten
02 Yorumla
Soran5 ayKüçük gelir
5 ayBen görmediğim için asla küçük diyemem olgunlaşmamıştır belki de
02 Yorumla
Soran5 ay24 yaş
- 5 ay
Daha erken hiç seviştinmi okşamak gerek birde onun etkiside olabilir
Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendini halktan soyutla evden dışarı çıkma herkes seninle dalga geçer
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayBence takilma cünkü kücücük gögüs ve zap zayif fizik cok daha hoş ve güzel
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Millet ameliyat oluyor bunun için saçmalmaa
11 Yorumla
Soran5 ayBüyütmek için oluyor aslında söxjb
- Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı.
5 ayBir kadına en çok yakışan şey küçük memedir
18 Yorumla- 5 ay
Sana bunu kanıtlarım istersen
Soran5 ayKanıtla
- 5 ay
Büyük memeli kadının dekoltesi iğrenç görünür sana her şey yakışır çıplakken büyük memeli kadın süt ineği gibidir sen şaheser :)
Soran5 ayHaha tam tersi olmasın
- 5 ay
Hayır :) asla değil
Soran5 ayIninmak istiyorum
Soran5 ayHayır
- 5 ay
Niyeeewwwwww
Gizli Üye(25-29)5 ayMoralin bozulmasın bir ara ameliyat ile büyülttürebilirsin
00 Yorumla
5 ayBence küçük même en iyisi sarkma sorunu daha az bence mutlu olmalısın
03 Yorumla
Soran5 ayÇocuk gibiyim
- 5 ay
Güzelim yaşın kaç ki birde fazlaca kilo alırsan doğal olarak orası da büyür. Ayrıca dişilik sadece memede degil kendin gibi ol farklı olursun seni seven böyle sevsin
Soran5 ayYaş 24 ama 19/20 sanıyolar niye çünkü meme yok çünkü boy yok. Kendimden nefret ediyorum
5 aybenim de küçük takıntım var kendim için ama mesela ufak göğüs seviyorum elbet seven birini bulursun
00 Yorumla
5 ayBenim de bozuluyo
33 Yorumla
Soran5 ayNiye
- 5 ay
İstediğim boyutta değil
Soran5 ayBenimde ya çok üzülüyorum
5 ayKüçük meme iyidir düşürme özgüvenini
10 YorumlaHiç takma, seven de var sevmeyen de
10 Yorumla
5 ayKüçük göğüs candır be saçmalama
10 Yorumla
5 ayKüçük memeler sevilirrr
10 Yorumla
5 ayKüçük olması harika işte
10 Yorumla
5 ayKüçük meme iyidir. Kendini kabullen.
10 Yorumla
5 ayGöğüsleri ufak kadınlar cinsellikte daha tutkulu ve sınırsız oluyor ;)
00 Yorumla
5 ayManyak mısın sen? Küçük meme candır mkkk
12 Yorumla
Soran5 aySevilmiyo biliyorum
- 5 ay
Saçmalama.. küçük göğüs hastasiyim fanıyım yatıya giderim:)
Gizli Üye(18-24)5 ayİnan şimdi üzülüyon ya 30 lunyaşlarda bütük dediklerin varya memeleri karnına incek seninkiler piyade tüfeği gibi dimdik ufka bakacak skdkdk
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Özgüven düşürecek ne var
08 Yorumla
Soran5 ayÇekici gelmiyor kötü hissettiriyor
Soran5 ayBoyda kısa
Soran5 ayZayıf
Soran5 ayMeme
5 ayNe kadar küçük
05 Yorumla
Soran5 ay75
- 5 ay
75 sırt çevren evet zayifsin
Soran5 ayMaalesef
- 5 ay
75 sırt çevren diyorum meme büyüklüğün değil. Maalesef diyorsun
Soran5 ayB
- Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
5 ayKüçük memeli sevenler de var
02 Yorumla
Soran5 ayYok gibi
- 5 ay
Vardır
- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
5 ayBu aslında çok daha iyi bence
02 Yorumla
Soran5 ayNiye
Soran5 ayTm
5 ayB cup ise düşmesin be..
04 Yorumla
Soran5 ayAma küçük o da
- 5 ay
Yoo 75 B ise yeterli. Sanki süt sağacaz ondan dkjdjd
Soran5 ay80 b varken 75 çok küçük
- 5 ay
Yoo 75 B ise bak 75 A ise küçük B iste yeterli sanki ne yapacaz o meme ile biz
5 ayBulursun seven birini
00 Yorumla
5 ayOnlar kendine baksın önce neyine üzülüyorsun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 627 cevap paylaştı.
5 ayHer malın bir alıcısı var
00 Yorumla
5 ayKüçük memelileri daha seksi buluyorum ben
00 YorumlaBenimde ufak sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayDoluştu mu küçük seviyorumcular😂
197 Yorumla
Soran5 ayÖyle oldu
Cevap sahibi5 ayŞaşırdık mı🤣 hayır
Soran5 ayAslaaa biliyodum zaten de inanmıyorum
Cevap sahibi5 ay@Master81 küçük de ele avuca gelmez ya, aynı hissi vermez ağızda, ne o öyle, giydiğini taşımaz sen ağzının tadını bilmiyorsun 😂 tahrik bile etmez insanı. Erkek gibi ne öyle dümdüz. Öyle olacağına biraz sarksin ne var olacak o kadar dolu dolu göğüsler gibisi var mı
Soran5 ayArkadaşım naptın yaa gömdün bizi resmen. Ölelim ya biz
Soran5 ay@Master81 tamam ölçü ver
Cevap sahibi5 ay@Master81 yok canım 90 da çok ama yine de küçüğe göre daha iyi bir seçenek😅
Cevap sahibi5 ay@Master81 gerçek bu çünkü anlatım. Evet 85 ideali zaten öylesi sevilmez mi, birde küçük seviyorum diyor hadi oradan😂
Cevap sahibi5 ay@Master81 benim bahsetmem😅 ama küçük değil
Soran5 ay@Master81 bak ben biliyodum işte siz küçük diye 80b lere diyosunuz bi gidin yaa
Cevap sahibi5 ay@Master81 mümkün değil o😂 kimseye yok
Cevap sahibi5 ay@Master81 o nasıl foto öyle🤣 bakire bir şey bulamadınb mi koyacak
Cevap sahibi5 ayBaşka bir şey
Cevap sahibi5 ay@Master81 niye kendin değil de bu foto?
Cevap sahibi5 ay@Master81 ağzı balli birine ulaşmak öyle kolay değil hele böyle bir sorudan sonra😂 vazgeçelim😉
Cevap sahibi5 ay@Master81 ahaha😂 buna talip olan çok oldu ama ben garanticiyim. Görmediğim birine asla kendimi açmam hele böyle bir sorudan sonra
Cevap sahibi5 ay@Master81 söyledim bunun yolunu😂
Cevap sahibi5 ay@Master81 yok önce görelim ses com sorun değil😂 bu arada evli misiniz
Cevap sahibi5 ay@Master81 inst yaz geri silerim 😉
Cevap sahibi5 ayEvli ama çapkın öyle mi🤣 çok ayıp bu kalsın en iyisi görmeyelimb tanışmayalim
Cevap sahibi5 ay@Master81 yok yok evli biri sadece kadınına ya da erkeğine sevdalı olmalı, günümüz insanı bu konuda vasat maalesef
Cevap sahibi5 ay@Master81 evli birine hiç şans vermedim bugüne kadar bu büyük bir yanlış😉
Cevap sahibi5 ay@Master81 evli birini yakın mı🤦 aman Allah'ım bu olacak şey değil
Soran5 ayKızım iyi eğlendin sende yaa silim mi borumunu sjxjbj
Cevap sahibi5 ay@Master81 evli biriyle bu benim için olacak şey değil😉 ilk sorduğum soru bu
Cevap sahibi5 ayTatlım sorry😉😅 benim kabahatim yok
Cevap sahibi5 ay@Master81 sen eşininkileri sev sadece yeterli😅
Cevap sahibi5 ay@Master81 inst yaz demiştim ama ne demek Küçülttuklerimi büyütmek
Soran5 ay@Master81 bittin olim sen seni şerro seni
Cevap sahibi5 ayKız ne oldu burada🤣 ne istiyorsun adamdan
Soran5 ay@Master81 😂😂😂
Cevap sahibi5 ay@Master81 ne dedim ki
Soran5 ayYa sjxjbjbbj
Cevap sahibi5 ayKız ne oldu ben anlamadım🤣
Soran5 ayResim attı ama sildim 😂😂
Soran5 ay@Master81 kurkul ne yaa. Biraz daha yazarsan komple silicem abazza seni
Soran5 aySanada bişi sorucamda neyse sjxjb
Cevap sahibi5 ay@Master81 profil yap dedim sana😅 ya da inst yaz ama niye sildin kız. Çok mu kötü yoksa aşık mı oldun
Soran5 ayHahahahahahah ben seni anladım ama neyse kank bişi demiyorum eğlen diye söxjbj
Cevap sahibi5 ay@Master81 ya ne ilişkisi be adam 🤣 evlisiiiinnnnnn evliiiii
Cevap sahibi5 ayÇok tatlısın güzel soran😘 ama ne yazdı ne sildin onu bilseydik
Soran5 ay@Master81 yüz görümlüğü isterim yoksa ilişik biten
Soran5 ayPp yaptı zaten önemli değil😂😂
Soran5 ay@Master81 vercen mi silim mi
Cevap sahibi5 ayEvet haklısın ama ne ilişkisi 🤣 aranızda bir şey mi var çok mu beğendin kız yakışıklıyı
Soran5 ay@Master81 söz mü
Soran5 ayYok beni veriyorum söxsö
Soran5 aySeniiii*
Cevap sahibi5 ayYok ben evli adam almıyorum🤣 bak küçük meme de seviyorken sen kaçırma
Soran5 ayYok sana verdim hem o sana aşık 😂
Cevap sahibi5 aySana daha çok olur tatlım, küçük memeli tam onun istediği gibisin hem ben baştan beri hayır diyorum biliyorsun😉
Soran5 ay@Master81 noldu niye sustunuz özele mi geçtiniz fingirdekler 😂😂
Soran5 ayYok sen onun ballı ağızlı leydisisin. Senden başkası olmaz😂😂
Cevap sahibi5 ayAma ben evli birini asla almam canım ne özeli😘
Soran5 ay@Master81 dayıııııı😂😂😂
Soran5 ay@Master81 ne peresnsesi abiii
Gizli Üye(30-35)5 aySaçmalamasan mı her şey o değil ki
12 Yorumla
Soran5 ayNe peki
Cevap sahibi5 ayŞehvet cilve kadınlık hepsi bir bütün
Gizli Üye(25-29)5 ayBoy kilon kaç cup ne kullanıyorsun
010 Yorumla
Soran5 ayYukarda yazdım
Cevap sahibi5 ayNerde
Soran5 ayCevaplarda
Cevap sahibi5 ayBu cevapta da yaz
Soran5 ayNey
Cevap sahibi5 ayKaç olduğunu
Soran5 ay75 b
Cevap sahibi5 ayKüçükmüş yaş kaç
Soran5 ayBiliyoruz
Cevap sahibi5 ayBüyür belki emzirince
Gizli Üye(25-29)5 ayKaç beden/cup ki
02 Yorumla
Soran5 ay75 b
Cevap sahibi5 ayDaha ne olsun istiyorsun güzel işte sarkma yoktur avuca gelir ben severim bu büyüklükte memeleri
Gizli Üye(30-35)5 ayNasıl ki 75a mı?
01 Yorumla
Soran5 ayB
Gizli Üye(36-45)5 ayNefes alsın yeter diyen bir ulkedesin takma kafana
07 Yorumla
Soran5 ayÖyle olmuyor ya
Cevap sahibi5 aySen bana güven , 1000 tane erkek görse memeni 990 tanesi ben zaten küçük seviyordum der
Soran5 ayDer ama içini ben biliyorum sonuçta gerçeği
Cevap sahibi5 aySonuçta mantık olarak bakınca gün gelecek evleneceksin ve hamile kalınca ilk büyüyen yer orası.
Soran5 ayGeçici
Cevap sahibi5 ayGeçici sayılmaz tecrübeyle sabit
Soran5 ayHerkeste aynı değil
Estetikle
10 Yorumlaİtinayla büyütülür :D
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
5 ayya takma okadr meme 80bolsun kafı
01 Yorumla
Soran5 ayKeşke aw
5 ayÖzgüvenşn düşük olmasın
07 Yorumla
Soran5 ayKesinlikle o cepte
- 5 ay
Bravo sana o zaman
- 5 ay
Kaç beden ki
Soran5 ay75 b
- 5 ay
İdeali 85 kötü değil merak etme nrdn
Soran5 ay80 olsü yeterdi ama küçük
- 5 ay
Bence iyidir ele geliyor sonuçta demi
- Güzellik & Bakım konusunda 579 cevap paylaştı.
5 aySacma çok cekici
02 Yorumla
Soran5 ayKeşke
- 5 ay
Keske degil cekici
Küçük meme seven bul
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Silikon taktır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayBos takinti
00 Yorumla
5 aybüyüterek
00 Yorumla
5 ayÇok severim küçük
00 YorumlaSilikon yaptır 😁
00 YorumlaHep küçük sevdim 😉
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Geri kalanlar nasıl
00 YorumlaBen kücük severim
00 Yorumla
5 ayHiç çnemli değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
5 ayOf.. Kaç beden ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKaç bedenler ki
02 Yorumla
Soran5 ay75
Cevap sahibi5 ayYaşın kaç
Gizli Üye(45 üstü)5 ayÖyle sevende çok var canım
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Küçük memeli olduğum için özgüvenim düştü, bu takıntıyı nasıl aşarım 😔?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler