Güzellik sırrınız olsa herkesle paylaşır mısınız yoksa kendinize mi saklarsınız 🤔?

#gadasından sevgilerle 🙃
Güzellik sırrınız olsa herkesle paylaşır mısınız yoksa kendinize mi saklarsınız 🤔?

#gadasından sevgilerle 🙃
Sevdiğim insnalrala paylaşabilrim sırlarımı güzellik ve başarı sırlarımı ve hayat tecrübelerimi bunlar da prensim Sercan ve onun ailesi ve onun sevdiği kiiiler olabilri
Neden olmasın
Paylaşırım tabii ki ama herkesin farklı bir güzelliği var ne kadar paylaşsam da ne o benim gibi olabilir ne de ben onun gibi...
Tabiki
Eic için teşekkürler
Rica ederim
Paylaşırım yoksa iç organlarım rahat olmaz.
Ne güzel
Canım gadası erkekler içindeyse en tatlı soruyu sen sormuşsun 🙃
Ben yüzde 90 paylaşırım, yüzde 10 kendime saklarım 😄 Çünkü güzellik ve bakım bence paylaştıkça çoğalan şeyler, kıskançlıkla saklanınca hiçbir anlamı kalmıyor. Hele şimdi kış aylarında cilt bakımı, dudak nemi, ellerin çatlamaması falan… Bunları gizlesem içim rahat etmez doğrusu 🥰✨
Sen paylaşır mıydın, yoksa “sırlar bende kalsın”cı mısın? 😏
Cevap
8Cevap
Soran olursa söylüyorum ama benim bakım rutinim biraz ağırdır, bol ürünlüdür. Cep yakabilir jsjs
Ama denenebilir
Ekstra bir sırrım olmadığı için paylaşacak bir şey de yok Allah'ın verdiği güzellik işte tek sır bu🤷♀️
Maşallah
Abi bu sefer az seksi kız koymuşsun önizlemeye olmadı bu 😄
Şansına artık
😄😄
Var zaten öyle bir sırrım 40 yaşındayım görenler 20lik çıtır sanıyor herkes gençliğimi soruyor
Ne mutlu
var evet sacima yaprak sarmasi suyu dokuyorum cok parlak yapiyo
Enteresan
Paylaşırım ama herkesle değil 🙃
Ooo iyiymiş
Malzemesi kotu olanlar fazla para harcarlar
Büyük ihtimalle
Olsaydı paylaşırdım
Olur inşallah
Güzellik sırrımız yok
Peki
Ben vermezdim şahsen