Sevgilim boyundan dolayı yanımda öz güvensizlik yaşıyor, bunun çözümü ne?

Aynı boydayız hemen hemen. Ben oğlak kadınıyım ne kadar minyon olsam da kemikliyim baya güçlüyüm yani bfjsjdhq ellerim falan ince ama kemikli (bana da özgüvensizlik veriyor bu durum bu arada) klişe tabular var ya erkeğin daha bir fark yapacak yapılı olması lazım etkiliyor özgüvenini... yakıştırma olarak... ağzından bir kere yürürken kardeş gibi kol kola gitmeyelim bile dedi... gittik gerçi ondan sonra çoğu kez. Çevremde erkekler (aile) hep yapılı uzun boylu ondan yana da çekindiğini hissettiriyor. Yani özgüvensiz bir insanın kendini sevemeyeceğini bırak bir başkasını sevmeyi... ayrıca daha ziyade hayranlık duyabilecegini biliyorum yani bana olan ilgisi hayranlığına bağlı gibi de. Ben söylemedikçe bir çok şeyi fark etmiyor ama ben diyince anladığını yüzünde görüyorum uzlaşmacı da sadece kendimi yanında iri hissediyorum kıyaslayınca... fiziksel işler de yaptım çünkü oturan bir kas oranım var küçülemem ddjjshdhs

Güncellemeler
5 ay
Ayrıldık fkjwjdjwjdhshdh
Güncellemeler
5 ay
Onu bağlayan bir şey yokmuş öyle dedi ben de devam etmeyeceğimi mesajla söyledim
-devam etmeyeceğim bilgin olsun
-anlamadım -neye
-görüşmeye
-seni tanımak güzeldi mutlu olmanı isterim -kalbini kırdıysam üzgünüm zart zurt
-sen kim a*k
-çirkinleşmeyelim güzel dilekler diliyorum bir şeyler
-hayatta başarılar
-sana da bilmem ne
Fotoğraflar silindi instagram çıkıldı
End of the story jdjsdhsh
2 haftalık ilişkiye bu kadar dram yeter de artar
Sevgilim boyundan dolayı yanımda öz güvensizlik yaşıyor, bunun çözümü ne?