KIKO'nun kimliği İtalya'da üretilmiştir. Değerleri moda, sanat ve tasarım başkentinin dünyasına dayanmaktadır. Orijinal dokulara ve renklere yönelik araştırma, kalite ve yaratıcılığın mükemmel bir birleşimi için garantili performansa sahip kaliteli formüller araştırmasıyla birleştirilir.

KIKO, makyaj ve cilt bakım ürünleriyle tanınan İtalyan bir markadır. 1997 yılında kurulan bu marka, dünya genelinde birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. içerikler ve çevre dostu tasarımlar, bu kategoriyi öne çıkarıyor. Organik bileşenler, zararlı kimyasallar içermemesi, vegan ve cruelty-free olmaları önemli avantajlardan sadece birkaçı. Ürün ambalajlarının geri dönüştürülebilir olması da doğaya duyduğunuz saygıyı artırıyor.

KIKO Değerleri moda, sanat ve tasarım başkentinin dünyasına dayanmaktadır. Orijinal dokulara ve renklere yönelik araştırma, kalite ve yaratıcılığın mükemmel bir birleşimi için garantili performansa sahip kaliteli formüller araştırmasıyla birleştirilir. KIKO, makyaj ve cilt bakım ürünleriyle tanınan İtalyan bir markadır. 1997 yılında kurulan bu marka, dünya genelinde birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Kiko her zaman benim 1. Tercihim olur şaşmaz hem bakımıyla hem güzellik görüşümle vazgeçilmezim..
Peki ya siz kiko sizin tercihiniz midir? Güzel günler dilerim 🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer