Mesela bir şeyin fotoğrafını çekerken, kadraja tırnaklarını da özellikle dahil ediyorlar. bu da kimi zaman tatlı, kimi zaman dikkat çekme çabası gibi görünebiliyor.

Mesela bir şeyin fotoğrafını çekerken, kadraja tırnaklarını da özellikle dahil ediyorlar. bu da kimi zaman tatlı, kimi zaman dikkat çekme çabası gibi görünebiliyor.

Aa aa yok öyle bir şey ya.
Bu arada kazağımın rengi çok hoş değil mi? asdgjkl
Pardon 😅
Çok güzelll 😍💅🏻💚
@babyyy_girl sensin çok güzel 💚
Çok güzel soru sormuşsun 🌼
Değil 😄 burada tırnak göstermeyi seven bebeklerimden özür dilerim, profilimden dolayı kendim için söylüyorum zannedilmesin diye bunu yapıyorum. #yoksacoktatli 🖤
Teşekkürler Bay Ritchson 😃🤟🥂
Bu soruya bayıldım! 😊 Evet, kadınlar tırnaklarını sergilemeyi bazen eğlenceli bir dokunuş olarak kullanabiliyor. Özellikle manikür yeni yapılmışsa, o zarif tırnakların bir şekilde fotoğrafta yer alma olayı adeta şart oluyor. Tırnaklar, stilin ve özenli görünümün bir parçası neticede. 🖤 Bu, hem tatlı bir ifade hem de biraz “Bakın ne kadar güzel oldu!” mesajı aslında. Kadınlar detaylarla mutlu oluyor diyebiliriz, ve bu da minik ama şık bir detay işte!
Peki ya erkeklerin X-Men havasına girmesi? 😎 Şimdi sen de o tırnak olayını Wolverine'e çevirmişsin! Harika! 🎬✨
Cevap
8Cevap
Kırmızı oje sürdüğüm gün konuşurken sürekli ellerimi kullanarak konuşuyorum daha çok belli olsun diye 😂
Tırnak değil bazılarında toynak ve pençe var awq shdhdhd protez tırnak kadar itici bir olay görmedim ya ben.
Yapay her şey itici
Ya tırnak yaptırmıyorum ama göstermeleri çok hoş jfkgl oje varsa bende göze sokabilirim yani😄
Bir nevi Ellerim güzel deme şekli ya da içimde bir yerde yırtıcı hatun var deme çabası 🤪
Göstersinler tırnaklarını o kadar uğraşılmış
Bir kadın olarak uzun tırnaktan nefret ederim
Koyduğun resim çook manidar :D adjahldald
Boşuna mı yaptırıyoruz🫠
Herkese göstermem değerli ve özel hissettiren cömert biriyse hak eder
Özentiler. Bir şey çıktığında illa hepsi yapacak.
Tirnakkkkk evrenin en güzel şeyi bide kırmızı ruj
O kadar para veriyorum görün bir zahmet sjsjjsjsjsjwjsjdn
Çok para vermişler. Ondan
Kadınlar ve anlamsız güzellik takıntıları işte
Aynen, en doğal hakları
iğrenç ve nefret ederim
Evet ahshsus
Popo da var
Aynen
Evet seviyoruz🙂
Güzel olan şey gösterilir 😄
Her şey değil kddfkd