Görmek istiyorum bazen bazi kadinlarin göğüsleri o kadar tahrik ediyor ki ne yapcagimi bilemiyorum
21 sa
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
iki tane basit yağ kütlesi
böyle bakabilirsin
Ama sicacik yumusacik ucu falan var sıkıldığında cok guzel bi oyuncak stres topu gibi
Şu ozelligimden kurtulmayi cidden isterim ama olmuyor sadece göğüsler beni fena etkiliyor
Olmuyo ya
Evet düşünüyorum ama asla ise yaramıyor etkilenmeye devam ediyorum
Neden oluyor peki bu vajinadan ne bileyim kalcalardsn daha cok tahrik ediyor
Offf hic pisman degilim aklim hala baska memelerde dicem olmucak xksbdknmd
Neden oluyor bilmiyorum ama diri orta hacimde guzel purusszuz iki göğüs cok tahrik ediyo
Büyük goguslerde cok cekici geliyor ama bu anlattigim kadar değil
Göğüslerrr daha çok göğüsler tabiki vajina kalça falanda ediyor ama göğüsler kadar değil
Boyundan öpülmek mesela buda benim fantezim kadinimin boynundan küçük kucuk öpücükler sicak nefesim nemli dudaklarim minik minik gezinisler kucagimdayken tabiki
İliskide kendimden cok kafini düşünüyorum daha cok zevk aldin fiye tum cabam ama goguslere olan bakis acim asla degismiyo
Kesinlikle onun o zevk alisi kovranislari cikardigi sesler beni cok daha fazla tahrik ediyo
Kadınım zevk aldikca dahada istekleniyorum minik diyoloklar da etkileyici bence iliski esnasinda
He bak birde baska cok etkilendiğini seyyy bacaklarrr cok estetik haz folu geliyor siyah ince corapla
Seni tahrik eden seyler ne peki
Ben miyim anormal olan digerleri mi
Seni tahrikk eden noktalar hareketler ne pemi
Neden be dümdüz yazisiylruz merak ettim sadece
Hadi ama merak ediyorum sadece tecrübelerini
Anlatmayacak misin
Nereye kayboldun kiz
Takip istegi attim snaa
Hayir yazismak icin değil ki sevdim sadece soylemlerini merak ettim hesbini
Rahatsix etmiceksem kabul edersen sevinirim
Napicanki benim hesap Atatürk var pp de
Bulabildin mi
Takip istegimi kabul etmedin ki
Olsun merak ediyorum seni daha ayrintili tanimak isterimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Bu tür bir durumu kontrol altına alabilmek, tamamen senin elinde. Önce, hislerini anlamaya çalışarak işe başlayabilirsin. Bunun normal bir durum olduğunu bil, çünkü insanlar farklı şeylere ilgi duyabilir. Ama bu ilgiyi sağlıklı bir şekilde yönlendirmek önemli.
Kendi düşüncelerine yön vermek, farkındalığını artırabilir. Eğer bu durum rahatsız edici bir seviyeye ulaşıyorsa veya günlük yaşamını olumsuz yönde etkiliyorsa, bir uzmanla konuşmayı düşünebilirsin. Bu konuda bir profesyonelden destek almak, hislerini daha iyi anlayıp kontrol edebilmen için sana yardımcı olacaktır. 🌟 Kendine iyi bak!